Jump to content

Angelo24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Angelo24

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Angelo24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κρίμα που δεν έχει Led notification, ξενέρωσα πολύ, τα bezzels όντως είναι πιο χοντρά σε σχέση με το απλό και το pro, το αισθάνομαι και εγώ πιο βαρύ. Το μόνο που με κέρδισε ήταν το NFC, αλλιώς θα πήγαινα στο απλό. Η οθόνη του εμένα μου φαίνεται μια χαρά, αρκετά φωτεινή. Α, έχει ξεχωριστή θέση για κάρτα μνήμης, δηλαδή δεν την μοιράζετε με τη δεύτερη σιμ.
  2. Settings... Notifications & status bar... Battery indicator... Percentage. Περιμένω και το δικό μου από Ali. Ελπίζω να γλυτώσω το τελωνείο! :ninja: Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει;;;
  3. Μετά από 6 μήνες που έχω το κινητό, παρατήρησα στην οθόνη, κοντά στο κέντρο, μια μπλε απόχρωση. Αυτή η μπλε απόχρωση φαίνεται μόνο σε σκούρο φόντο. Γίνεται αυτό να διορθωθεί με κάποιο software ή είναι θέμα hardware? Ευχαριστώ.
  4. Μα δεν έχει έρθει η 31/8!:worry: Κάποιος βιάζεται :p
  5. Καλησπέρα στην παρέα, Είμαι νέος κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού. Έχω κάτσει και διαβάσει όλους τους οδηγούς. Πριν προχωρήσω στα βήματα για την εγκατάσταση της "Ελληνικής Rom" θα ήθελα μία επιβεβαίωση ότι θα κάνω τα σωστά βήματα. Το κινητό το πήρα από Gearbest. Φοράει MIUI Global 7.3.6.0.0 Stable (LHOCNDD) και σύμφωνα με αυτόν το οδηγό ο bootloader είναι ξεκλείδωτος! Οπότε τώρα θα πρέπει να ακολουθήσω αυτό τον οδηγό και φλασάρω με Global dev ώστε να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader. και με αυτο τον οδηγό περνάω την ελληνική. Σωστός?
  6. Από aliexpress έχει παραγγείλει κάνεις? Έχουν το RN3PRO στα ~165€ και οι πωλητές έχουν καλές Αξιολογήσεις (και από ελληνες) Δεν με ενδιαφέρει με τη ρομ το στέλνουν αφού θα ασχοληθώ εγώ με αυτό.
  7. Και πιο ακριβό. Και βλέπω πως στο meizu η κάρτα sd καταλαμβάνει την θέση της δεύτερης sim. Θα πήγαινα στα 32GB αλλά ανεβαίνει πολύ το budget. Μάλλον θα καταλήξω στο lenovo.
  8. Η πρώτη μου επιλογή ήταν το Redmi Note 2, αλλά με αυτά που διαβάζω για την μπαταρία, δεν βλέπω να μου βγάζει την ημέρα. Οπότε πάμε για meizu m2 ή k3 note. Θα διαβάσω προσεχτικά τα σχόλια των χρηστών και θα διαλέξω ένα από τα δύο.
  9. Καλησπέρα (ή καλημέρα) στην παρέα. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή κινητού. Δέχομαι και προτάσεις για αγορά από Κίνα. Τα χαρακτηριστικα που θέλω να έχει είναι... Android Δικαρτο 2GB RAM 5" - 5,5" οθόνη (όχι μεγαλύτερη, όχι μικρότερη) Τουλάχιστον 16GB χωρητικότητα και να παίρνει επέκταση (αλλιώς πάμε σε 32GB) Camera 8-13Mp (Να βγάζει καλές φωτογραφίες και ας είναι των 8Mp). Η μπαταρία να βγάζει την μέρα. Και, φυσικά, να δουλεύει απροβληματιστα. Λίγο δύσκολο αυτό για κινέζικο αλλά τουλάχιστον να μπορούν να διορθωθούν ότι προβλήματα προκύψουν με ένα πέρασμα μιας ROM. Η χρήση που θα του κάνω θα είναι 2-3 ώρες ίντερνετ, ελαφρύ gaming (max 1 ωρα) και τηλέφωνα/Skype. Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
×
×
  • Create New...