Jump to content

babis83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by babis83

  1. έχω κατεβάσει εφαρμογή. αυτά που θέλω να δω, τα βλέπω κυρίως από εκεί. το πρόβλημα είναι στις παραπομπές από σελίδες.
  2. καλημέρα παιδιά, έχω ένα 920 από τα χριστούγεννα. Τους τελευταίους μήνες έχω το εξής ζήτημα. Δε μπορώ να στείλω φωτογραφίες που βγάζω μέσω bluetooth σε android κινητά. Αυτό συμβαίνει τους τελευταίους 3 μήνες. Παλιότερα είχα στείλει μέχρι και βίντεο 40 δευτερολέπτων. Το πρόβλημα που παρουσιάζει τώρα είναι ότι συνδέεται με την άλλη συσκευή για λίγοτερο από 5 δευτερόλεπτα και μετά αποσυνδέεται. έχετε κάτι κατα νου? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης έχω σιχαθεί τις διαφημίσεις στο youtube. Υπάρχει τρόπος να τις παραβλάπει ο explorer? Μου έχει τύχει να δω 4 διαφορετικά προιόντα να διαφημίζονται πριν φτάσω στο βίντεο που θέλω. Εντελώς σπάσιμο νεύρων.
  3. Ευχαριστώ, μεγάλη συμβουλή. Τι σχέση έχουν όμως τα pdf αρχεία με τα office? δε βρίσκω λόγο να υπάρχουν εκεί.
  4. Έχω συμπληρώσει 1 μήνα με το 920 οπότε μπορώ να πω 2 λόγια. Να πω όμως πρώτα ότι δεν έχω καμία εμπειριά απο android, καθ'ότι το lumia είναι το πρώτο μου smartphone. Να σημειώσω ότι το κινητό είναι αγγλικό και πριν λίγες μερες πήρε και την Black αναβαθμιση. Είναι σίγουρα πολύ ποιοτική και στιβαρή κατασκευή. Η κάμερα και η οθόνη είναι εξαιρετικές. Με 150000 περίπου εφαρμογές, σίγουρα θα βρεις αυτό που θες. Γενικά η συσκευή μέχρι σήμερα πήγε απροβλημάτιστα. Η μπαταρία τις πρώτες μέρες αμμέσως μετά τη φόρτιση μου έδινε 12,5 ώρες διάρκεια. Σιγά σιγά ανέβηκε και έφτασε τις 28+ ώρες, με σχετικά ήπια χρήση. Να περιμένω να αυξηθεί περαιτέρω τις επόμενες εβδομάδες? Ο explorer πάει καλά. Το gps και το here city lens είναι απλά κορυφαία. Έβαλα 2 αρχεία pdf στο φάκελο με τα documents, όταν το σύνδεσα με τον υπολογιστή. Πως τα βρίσκω στο κινητό? Που είναι αυτός ο φάκελος? Επίσης file manager? Τόση μουσική και να είναι σκόρπια? Υπάρχουν τραγούδια που ενώ τα παίζει κανονικά δε τα ονομαζει και δε μου δίνει τη δυνατότητα να τα ονομασω, ενώ στον υπολογιστή είναι με όνομα. Αυτά τα λίγα για αρχή.
  5. λοιπόν φίλε, τα έβγαλα από το φάκελο και τα ξαναέβαλα και τα αναγνώρισε. σχετικά με τη μπαταρία του, με φόρτιση στο 100%, με κλειστά όλα (wi-fi, δεδομένα, τοποθεσία) και με την εφαρμογή της μπαταρίας να είναι η μόνη που να τρέχει και στο παρασκήνιο η διάρκεία της μπαταρίας φτάνει τις 12,5 ώρες. είτε το φορτίζω από την πρίζα, είτε από τον υπολογιστή. εσείς τι κάνετε και σας πάει μια μέρα?
  6. έχω το 920(με την amber) μόλις μια βδομάδα στα χέρια μου και έχω ένα χαζό προβληματάκι. έβαλα δικά μου ringtones στον αντίστοιχο φάκελο όταν το σύνδεσα με τον υπολογιστή. όλα Mp3 και το μεγαλύτερο 1.5 mb. αλλά πάω : ρυθμίσεις - ήχοι κλήσεων - ringtone - και δεν εμφανίζεται πουθενά η επιλογή προσαρμογή. ένας συνάδελφος πήρε το 520 (και αυτό με την amber περασμένη πάνω του) και του το εμφάνισε κανονικά. έχετε καμιά ιδέα?
  7. φίλε, είναι το πρώτο μου σμαρτφον. μέχρι τώρα είχα μόνο νοκια συμβατικά. το ότι δε χρειάζεται antivirus γιατί είναι κλειστό το οικοσύστημα μου θυμίζει τους μηχανικούς του τιτανικού που λέγανε ότι ειναι αβύθιστο. ωραία νέα για την αναβάθμιση
  8. Γεια σας παιδιά, εδώ και 4 μέρες έχω ένα κόκκινο 920, από σκρουτζομάγαζο, και φυσικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. θέλω να ρωτήσω τι antivirus να βάλω, αν ξέρετε κάποιον καλό file manager, αυτά για αρχή. το κινητό είναι αγγλικό με την amber περασμένη. θα έχουμε καμιά άλλη αναβάθμιση τώρα στα κοντά? ευχαριστώ.
  9. καλησπέρα παιδιά. σε μερικές μέρες θα παραγγείλω κινητό. ενώ είχα ψηθεί για το 920 διαβάζω στο αντίστοιχο φόρουμ για αρκετά προβλήματα αξιοπιστίας και μάλιστα διαφορετικά μεταξύ τους. από την εμπειρία σας το 820 έχει τέτοια θέματα?
  10. καλησπέρα και από εμένα. συγνώμη παιδιά αν σπαμάρω, αλλά την τρίτη θα παραγγείλω κινητό. ενώ ήμουν έτοιμος για το 820 έπεσε αρκετά η τιμή στο 920 και ψήθηκα για αυτό. τώρα διαβάζω για προβλήματα και ξενερώνω. τελικά που να επενδύσω? το 820 είναι πιο αξιόπιστο?
  11. δηλαδή αν έχω 40 τραγούδια από 3 καλλιτέχνες θα τα έχω όλα σε μια λίστα? δε θα μπορώ να κάνω 3 φακέλους για να τα βάλω μέσα?
  12. οκ, ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας δηλαδή αν έχω 40 τραγούδια από 3 καλλιτέχνες θα τα έχω όλα σε μια λίστα? δε θα μπορώ να κάνω 3 φακέλους για να τα βάλω μέσα?
  13. καλησπέρα παιδιά. κατά 99% τις επόμενες μέρες θα παραγγείλω και εγώ το 820. οι φίλοι μου. όλοι έχουν android, μου λένε ότι με το 820 δε θα μπορούμε να σου στείλουμε τίποτα μέσω bluetooth. ισχύει κάτι τέτοιο. επίσης μου λένε ότι γενικά είναι δύσκολα στον χειρισμό τους τα windows phone. εσείς τι άποψη έχετε? υ.γ. έχω ένα νοκια 2730, 3 ετών συσκευή και δεν με κρέμασε ποτέ. το 820 θα είναι η πρώτη μου επαφή με smartphone. ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...