Jump to content

Babismay

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Babismay

  1. Το μπαλκόνι είναι πολύ στενό για να χωρέσει ποδήλατο. και να χώραγε, δεν ρισκάρεις να βάλεις ποδήλατο σε ισόγειο μπαλκόνι και κλειδωμένο διότι είναι άπειρα τα περιστατικά κλοπής από μπαλκόνια. δεν διατίθεται άλλος χώρος, όπως στο σαλόνι δλδ? Να βάζεις ποδήλατο στο χώρο της είσόδου είναι πάρα πολύ καθιερωμένο και το έχω εκεί εδώ και δύο χρόνια. Ο συγκεκριμένος ένοικος που έχει θέσει το θέμα είναι ο στερεοτυπικός σπαστικός γείτονας που μισούν όλοι και αφού τα έβαλε με όλους τους υπολοίπους, τώρα έκανε και συμβούλιο για το δικό μου ποδήλατο. Με την φιλική αντιμετώπιση δεν ξέρω τι ακριβώς μπορώ να πετύχω μιάς και δεν είναι και πολύ της συζήτησης παρά του γαβγίσματος. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
  2. και που να το βάλω το ποδήλατο δηλαδή, στον δρόμο? Η πολυκατοικία είναι παλιά κα δεν έχει πυλωτή, ούτε υπόγειο. Αντιθέτως, ο χώρος της είσόδου είναι αρκετά μεγάλος, και το μέρος που βάζω το ποδήλατο δεν ενοχλεί κανέναν ίσα ίσα που είναι και δίπλα στο σπίτι μου. Τι ισχύει σ'αυτήν την πέρίπτωση? Δεν φταίω εγώ που δεν έχει προβλεφτει χώρος για ποδήλατα.
  3. Γειάς σας. Κάποιοι ένοικοι κάναν συμβούλιο και με ενημέρωσαν να μην βάζω το ποδήλατο μου στον κοινόχρηστο χώρο της εισόδου. Κάτι το οποίο βέβαια δεν ενοχλεί κανέναν΄ούτε εμποδίζει κάποια είσοδο. Είναι ένα από τα πολλά καμώματα των συγκεκριμένων ενοίκων, για να παραπονιιούνται και γκρινιάζουν για τα πάντα. Στην προκειμένη περίπτωση τι μπορώ να κάνω? Δεν ξέρω αν υπάρχει καν κανονισμός πολυκατοικίας. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...