Jump to content

savopoulos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About savopoulos13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

savopoulos13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ουτε με vodafone τελικα δουλευει ερχεται το σημα και μετα απο λίγο χάνεται πάλι για να ξαναέρθει σε κανα δύο ώρες για λίγο κανεις για να δωσει φώς? καταλαβα μεγαλο φορουμ :lol:
  2. Παιδιά μόνο με vodafone δουλευει το κινητό,αυτο πρεπει να εγινε μετά την αναβάθμιση που του έκανα Εχω ξεκλείδωτη συσκευή. Την εκανα και root(το εκανα με επιτυχία αλλα δεν ξερω τι κανει.Με οδηγό απο το φόρουμ το εκανα) Το test mode τι είναι? του το έκανα κι αυτο αλλα δεν πολυκαταλαβα τι ειναι και τι κανει(εγινε με επιτυχία απο οδηγό) Πως μπορω να το κάνω να δουλευει στην μπάντα του κοσμοτε? υπαρχει κατι να περασω? αυτα τα παραπάνω που περιγράφω τα έκανα μήπως και ξεκλειδώσει τις μπάντες του κοσμοτε αλλα χιόνι η δουλειά.
  3. Για την ώρα δεν εχω αλλη κάρτα εκτος απο της γυναικας μου που πάλι κάνει ακριβώς το ιδιο.Αυτη η κάρτα ειναι ακριβώς η ιδια με τη δικιά μου.
  4. To εχω κάνει αυτο πολλες φορες but no luck!:(
  5. αγόρασα μεταχειρισμενο το παραπάνω τηλεφωνο και μετα το φορματ και τα σχετικα εβαλα τη σιμ που ειχα στο παλιο μου xperia X10 mini αλλα το st15i δε βρισκει δικτυο cosmote την κάρτα την αναγνωρίζει γιατι τραβηξε και τα αποθικευμενα τηλέφωνα απο τη σιμ κανονικότατα σήμα δεν πιάνει εχει βγάλει ενα Χ πάνω στις μπάρες του σήματος HELP me ! :(
×
×
  • Create New...