Jump to content

zio_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zio_7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

zio_7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. zio_7

    Lenovo s750

    Με τόσα προβλήματα που διάβασα συν την αναμονί απο κίνα μάλλον καταλήγω σ' αυτό το κινητό http://www.kaizershop.gr/Samsung_Galaxy_Core_Duos_I8262_White έχετε άποψη για το κινητό?
  2. Παιδία τι άποψη έχετε για το παρακάτω κινητό? http://www.samsung.com/levant/consumer/mobile-phones/mobile-phones/duos/GT-I8262CWAAFR
  3. zio_7

    Lenovo s750

    Και εγώ θεωρώ τη Lenovo Πιο αξιόπιστη. Μάλλον καταλήγω στο s750 μήπως έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε σ' αυτά τα λεφτά?
  4. zio_7

    Lenovo s750

    Παιδιά είμαι ανάμεσα στο thl w100 και το lenovo s750. Κάποια γρήγορη σύγκριση μεταξύ των δύο κινητών? Το πιο βασικό είναι να μην έχει να αλλάξω πολλά μετά στο κινητό διότι είμαι και σχετικά άσχετος με το θέμα.
  5. zio_7

    Lenovo s750

    Τι εννοείς με το παραπάνω? ειδικά με το cote? Γενικά το προτείνεις? Απο που το πήρες? Πρεπει να προσέξω κάτι στη παραγγελία ή στο paypal?
  6. zio_7

    Lenovo s750

    Σκέφτομαι να τη πάρω για όταν και αν χαλάσει η πρώτη. ίσως και να μην τη πάρω. εσύ έχεις τσεκάρει ή πει τίποτα άλλο? Στο paypal θα γράψεις τίποτα?
  7. zio_7

    Lenovo s750

    και εγώ αυτές τις απορίες έχω. Ανέβασα και φώτο με το τι τσέκαρα για να κάνω τη παραγγελία. Δηλώνω και τίποτα άλλο για να βάλουν ελληνικά? Έχω κάρτα sim 4G της cosmote θα έχω πρόβλημα? Αξίζει η διαφορά στη τιμή σε σχέση με το Α820? Είμαι σχετικά άσχετος με android αλλά ελπίζω ότι με τη πολύτιμη βοήθεια σας θα τα λύσω όλα τα θέματα που θα προκύψουν. Κωδικός για έκπτωση παίζει? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...