Jump to content

zemar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zemar

  1. zemar

    Lenovo S820

    Σχετικά με τα Ελληνικά. Το κινητό, αγορασμένο θυμίζω από το minideal, έχει να πας στα Settings>Language & input και να διαλέξεις Ελληνικά (εγώ το έχω στα αγγλικά γιατί έτσι με βολεύει). Επίσης στο KEYBOARD & INPUT METHODS > Android keyboard έχει να σετάρεις τις γλώσσες που θα έχεις by default όταν πληκτρολογείς. Εκεί επίσης μπορείς να βάλεις και ελληνικά. Μια ερώτηση τώρα άσχετη, μήπως ξέρει κανείς. Βάζω τα hands-free που έχω και όταν μου τηλεφωνούν, χτυπάει μια φορά και μετά κλείνει μόνο του σαν το κλείνω δηλαδή εγώ και στέλνει σήμα κατειλημμένο στον άλλον. Ξέρει κανείς τίποτα?
  2. zemar

    Lenovo S820

    Έχει και ελληνικά.
  3. zemar

    Lenovo S820

    Λοιπον γραφω απο το Lenovo μου. Σχετικα με την καμερα, εστειλα μειλ στο minideal, απο οπου και το πηρα, και ζητησα βοηθεια. Στο μεταξυ μεχρι να λαβω απαντηση κατεβασα τυχαια ενα app για καμερα και δουλευε κανονικα. Στην απαντηση τους, που δεν αργησε καθολου, με συμβουλεψαν να κανω restore to factory settings, το οποιο και εκανα. Η καμερα δουλεψε! Κατα τα αλλα ακομη το ψαχουλευω, δεν του εχω αφιερωσει ακομα το χρονο που του αξιζει... Προς το παρον παντως ειναι σουπερ, και απο εμφανιση σκιζει!*Και ειναι και ταχυτατο, ειχα Sony Ericsson xperia arc s. Κατι κινεζικα σε μερη οπως ο τηλεφωνικος καταλογος, ισως καποια βοηθητικα πεδια ειναι, η οταν σε παιρνουν τηλεφωνο, ειναι λιγο καπως, αλλα μπορει και να υπαρχει λυση και σε αυτο.
  4. zemar

    Lenovo S820

    μόλις άνοιξα το πακέτο και άρχισα να περιεργάζομαι το κινητό με το χαμόγελο ως τα αυτιά..... ωραίο μέχρι που πάτησα την κάμερα.... με το που πάει να ξεκινήσει κατευθείαν πετάει μήνυμα "Unfortunately, Lenovo Super Camera and Gallery has stopped" και βγαίνει! Κάθε φορά! Ψυχρολουσία! Καμιά ιδέα???
  5. zemar

    Lenovo S820

    Μόλις το παρήγγειλα!!! :D
  6. zemar

    Lenovo S820

    Καλησπέρα σας και από εμένα. Ψήνομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό από minideal. Στο μόνο που κολλάω είναι το ασφαλές της διαδικασίας, περίπτωση τελωνείου και τέτοια. Περιμένω με ανυπομονησία feedback σου SIGMADEKA μόλις το παραλάβεις!
×
×
  • Create New...