Jump to content

xristos335

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xristos335

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

xristos335's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οκ, τότε περιμέμω και εντυπώσεις, μόλις τον παραλάβεις! μοιάζει δυνατός από εμφάνιση μάλλον και ποιοτικός!
  2. Πάντως στο Nexus 4 (το είχα κάνει αγορά πέρσι - αυτό που έδινε η wind με το γνήσιο ασύρματο φορτιστή) είχα δει και 62 Βαθμούς να πιάνει! Ήθελα να αλλάξω φορτιστή πριν παρω το 5αρι, μήπως έφταιγε ο φορτιστής, αλλά δεν ήθελα να πληρώσω λόγω του ότι πίστευα ότι το τηλέφωνο έφταιγε μιας και είχε πολλές διαμάρτηριες στο web. Σε ματιά που έριξα βλέπω και κάποια περιέργα περιστατικά για το nexus 5. Το θέμα είναι όταν εχουμε υπερθέρμανση φταίει ο φορτιστής ή είναι τελικά κατασκευασμένο το κινητό για υψηλές θερμακρασίες. Δουλέυω σε γραφείο και θα ήθελα λίγο cable-free κινήσεις, ψάχνοντας λίγο βρήκα αυτό τον ασύρματο φορτιστή με ενδιαφέρον στιλ, αλλά αξίζει να πληρώσουμε τελικά ή θα έχουμε πάλι τα ίδια. Πάντως αν η ενέργεια μετατρέπεται τελίκα σε θερμότητα - τότε με βάση την φυσική έχουμε μια χαμηλής αποδοτικότητας συσκέυη!
  3. πίσω και πλαινές φωτό δεν έχει βάλει στο προιον... ώστε να δούμε πως τεριάζει στα πλήκτρα και την κάμερα. είναι αληθινό δερμα?
  4. Αυτή η θήκη αν και έχει μόνο μια φωτογραφία (και δεν έχουμε πλήρη οπτική) μοιάζει ποιοτική και πολύ πρακτική. Τα 45euro όμως δεν είναι υπερβολή και θα έχει και κάποια ευρω μεταφορικά. Έχω δει αυή τη θήκη για iphone 5 που μοιάζει ποιοτική αλλά δεν είναι πορτοφόλι, την έχει αγοράσει κάποιος? Έιναι καλή?
×
×
  • Create New...