Jump to content

bigmito

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bigmito

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

bigmito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας. Έχοντας αλλάξει πολλές ρομ αποφάσισα να πάω στην BRABUS NXT μιας και είναι ελληνική. Πέρασα τον κέρνελ που έλεγε έκανα εγκατάσταση την ρομ και όλα τα add-ons αλλά το wifi δεν πάει καλά. Μπαίνω στο Playstore και την μια κολλάει, την άλλη δεν φορτώνει καν...δεν ξέρω τι φταίει. Το κινητό πριν το κάνω αλλάξω τα φώτα το είχα σε ics. Παίζει ρόλο αυτό μήπως; Επίσης ένα άλλο σκάλωμα ήταν το ότι έβαλα την MIUI5 δεν λειτουργούσε το wifi. Είχα την moAOKP με κερνελ fusion 5.5 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Απλά ένω το battery doctor έλεγε στην αρχή ότι με πλήρη φόρτιση είχα 34 ώρες μετά από κάτι αλλαγές ρομ όταν ξαναπήγα στην moAOKP κρατούσε το πολύ 26 ώρες. Καμία βοήθεια για αρχή με την BRABUS και μετά για τα υπόλοιπα....ευχαριστώ!!!
  2. τα 8 εχω τωρα. Ετοιμαζομαι για φορματ αλλα μπορει να αρηγσει λιγο. Παιζει κατι ιδιαιτερο στα 8; Εκανα την διαδικασια ηδη μια φορα και εκει στην εγκατασταση των drivers δεν μπορουσε να κανει την εγκατασταση. Εβγαλα το sdk manager και το ξαναπερασα και ειδα οτι εκει που ειναι για να κανω εγκατασταση το google usb driver ενω μου βγαζει ενα βελακι στα αριστερα δεν βγαζει κατι και ουτε μπορω να κανω τικ στο κουτακι.
  3. καποιος καμια βοηθεια;; δεν μπορω να κανω εγκατασταση το google usb driver....
  4. Ναι έγινε κανονικά. Ευχαριστώ! Μόνο τα μηνύματα σβήστηκαν μιας και οι επαφες αποθηκεύονται με την μία στο gmail
  5. Eφόσον το κινητό δεν ανοίγει καν θα το διαβάζει;; Θα το δοκιμάσω πάντως
  6. Γεια χαρά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το κινητό. Προχθές το βράδυ εκεί που μιλούσα ξαφνικά έκλεισε και άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις απο μόνο του. Το ανοίγω και το μόνο που κάνει είναι να γράφει sony, xperia και μετά ξανακλείνει και πάλι το ίδιο. Μπήκα και σε ασφαλή λειτουργία αλλά με το που μπαίνω μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα κλείνει πάλι. Το κινητό το έχω ρουτάρει.
×
×
  • Create New...