Jump to content

souk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by souk

  1. Αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο εξωτερικο, γι αυτο και ειναι ολα πιο δυσκολα αφου μου ετυχε εδω. Ποιοι εννοεις οτι πρεπει να μου το επαναφερουν? Αυτοι που μου αλλαξαν την πλακετα?? Η αλλαγη πλακετας εγινε πριν 6 μηνες. Δεν εχω κανει τιποτα στο τηλεφωνο και ουτε ξερω πως γινεται το οτιδηποτε, το τηλεφωνο ειναι μαμα! Στο σερβις που το εδωσα τωρα, μου ειπαν οτι μινιμουν θελει 2 βδομαδες απ΄οταν το στειλουν στη samsung εδω και πως μπορει να μην δεχτουν την εγγυηση της συσκευης εφοσον εχει αλλο ΙΜΕΙ...
  2. Αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο εξωτερικο, γι αυτο και ειναι ολα πιο δυσκολα αφου μου ετυχε εδω. Ποιοι εννοεις οτι πρεπει να μου το επαναφερουν? Αυτοι που μου αλλαξαν την πλακετα?? Η αλλαγη πλακετας εγινε πριν 6 μηνες. Δεν εχω κανει τιποτα στο τηλεφωνο και ουτε ξερω πως γινεται το οτιδηποτε, το τηλεφωνο ειναι μαμα!
  3. Καλησπερα! Εχω ενα note 2 που για δευτερη φορα με ταλαιπωρει. Στην αρχη το προβλημα ηταν sudden death, πηγα στη smartech, μου αλλαξαν πλακετα και ετσι λυθηκε το προβλημα μου. Τωρα, μετα απο 6 μηνες, μου βγηκε η ενημερωση για την αναβαθμιση και πραγματι την εκανα, ομως αφου εγινε κανονικα, μετα απο δυο ωρες, καθως μιλουσα σταματησε την κληση μου κι οταν προσπαθησα να ξανακαλεσω μου εβγαζε την ενδειξη "μη εγγεγραμμενο στο δικτυο", και ενω εδειχνε οτι εχει σημα δε μπορουσα να πραγματοποιησω κλησεις. Οταν με καλουσαν χτυπουσε κανονικα στους αλλους, ενω σε μενα δεν ερχοταν καμια κληση. Εκανα restore, αλλα τιποτα. Δεν εφταιγε η σιμ, το δοκιμασα και με αλλες. Μετα απο δυο μερες πηγα το κινητο για σερβις και με ενημερωσαν οτι το IMEI της συσκευης ειναι διαφορετικο απο αυτο που αναγραφεται στο κουτι, στην εγγυηση και την πλατη του κινητου. Wtf?? Τι γινεται? Ως προβλημα για το δικτυο υπαρχει στο ιντερνετ ως "NO NETWORK FOUND". Εχω διαβασει διαφορα, μεχρι και για νεο ιο καλουμενο ως "android bootkit". ας με σωσει καποιος **** τον αναδρομο ερμη!!!!
  4. Το συνδεσα στο odin αλλα δεν το αναγνωριζει, δε βρισκει οτι ειναι συνδεδεμενο το κινητο. Τι μπορω να κανω τωρα??
  5. Να σε ρωτησω.. επειδη οπως καταλαβαινεις δεν το χω, ποιο firmware να κατεβασω απο ολα αυτα?
  6. Οχι δεν εχω κανει! Γιατρεεε εχει ελπιδες??
  7. Ωραια! Αυτο το κανω.. και μετα yes -- delete all user data. Το data wipe ολοκληρωνεται αλλα μου βγαζει και ενα E: failed to mount/ efs (invalid argument). Τελος παντων μετα συνεχιζω στο wipe cache partition και οταν το επιλεξω δε μου βγαζει καποια επιλογη οπως στο wipe data και κατευθειαν η διαδικασια ολοκληρωνεται! Τι παιζει τωρα? Ααααα η μονη προοδος ειναι οτι τωρα οποτε παω να το ανοιξω ακουω τον ηχο συνδεσης στο λαπτοπ, που δεν το ακουγα! Να σου πω την αληθεια προς στιγμην με λουσε μια χαρα!...
  8. Μμμμμ μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω ακριβως τι πρεπει να κανω? Το μονο που προσπαθησα να κανω ειναι reboot με καμια επιτυχια!
  9. Εγω παιδια σπουδαζω στη Βουλγαρια και εχω αγορασει απο κει το note. Μαλλον ο "ξαφνικος θανατος" χτυπησε και το δικο μου, με τη διαφορα οτι το δικο μου στην εναρξη φτανει μεχρι την ενδειξη του samsung (δεν ξερω αν ειναι ετσι και στα υπολοιπα). Στη συνεχεια κλεινει και μπορει να το κανει ξανα και ξανα μεχρι εξαντλησης των αποθεματων. Και το ερωτημα ειναι.. αν θελει κι εμενα αλλαγη πλακετας, η εγγυηση που εχω απο Βουλγαρια, ξερετε αν μπορει να χρησιμοποιηθει και εδω? Και επισης υπαρχει περιπτωση ολο αυτο να οφειλεται σε κατι αλλο, γιατι πριν το παθει αυτο το ειχα συνδεδεμενο στο λαπτοπ (γεματο ιους) και υπαρχει περιπτωση λοιπον να πηρε ιο. Ή ακομα, υπαρχει περιπτωση αυτο να οφειλεται στη μπαταρια? Γιατι πριν γινει αυτο για περιπου δυο μερες το ειχα εξαντλησει γιατι φορτιζε επανελημενως μεχρι 3% ωσπου εκλεινε και ξανα.
×
×
  • Create New...