Jump to content

mariaki_k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mariaki_k

  • Ημ. Γέννησης 11/05/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mariaki_k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και πάλι! λοιπόν παιδιά εξακολουθώ να είμαι εντυπωσιασμένη απο το κινητό αλλά είχα το πρώτο πρόβλημα. 3 ημέρες μετά την παραλαβή του κινητού έφυγα για το χωριό. Πριν φύγω έβαλα το κινητό να φορτίσει για 20 λεπτά και όλα καλά. Τ ο βράδυ λοιπόν μετά απο πολύ ενασχόληση μαζί του το έβαλα να κάνει ολική φόρτιση. Ελα όμως που δεν φόρτιζε!!!! δοκίμασα σε 3 πριζες να βεβαιωθώ οτι δεν φταιει η πρίζα αλλά τιποτα! εκεί που έχω αρχίσει να απελπίζομαι και να κλαίω την μοιρα μου να σου η αναλαμπή! το συνδέω με το λαπτοπ! τσουπ ανάβει το σημα της μπαταριας και ξεκινα η φόρτιση. Ειχε χαλάσει το πραγματακι ποθ μπαίνει στην πρίζα. Μικρό το κακό! Πάω λοιπόν να το κλείσω για να φορτίσει απο το λάπτοπ κ με το που μαυρίζει η οθόνη τσουπ να σου ένα πράσινο pixel!!!!! 5 μέρες μετά και 2ο pixel!!!! Μόλις γύρισα Αθήνα πάω στον Κωτσόβολο:παλληκαρι μου 15 μέρες κλείνειι σήμαρα το κινητό κ την 3η μέρα μου παρουσίασε αυτά! Δεν λέω αμέσως το παλληκάρι πήγε να μου δώσει αλλο "πραγματάκι" αλλά δεν είχε. οποτε μου λέει θα πας απέναντι στην samsung για τα pixel και θα σου αλλάξουν και τον φορτιστή. τσουκ τσουκ πάω στην samsung στο Χαιδαρι -όπως ανέφερε και κάποιος παραπάνω εξυπηρετικότατοι! Την επόμενη πήγα να το παραλάβω και μου είχαν αλλάξει όλη την οθόνη και το τζάμι!!! Τώρα και πάλι είναι μια χαρά.Τουλάχιστον δεν φάγαμε και 10 μέρες στο περίμενε. Ελπίζω να ήταν το πρώτο κ το τελευταίο πρόβλημα!
  2. 'Οσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πολύ το αγαπώ αυτό το κινητό. Να προσθέσω ότι το wifi του είναι εκπληκτικό! φανταστείτε οτι μόλις είχα παρκάρει έξω απο την πολυκατοικία της φίλης μου και είχε ήδη συνδεθεί στο δίκτυο της!!!!!! στο σπίτι επειδή λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν έχει γίνει ακόμα η σύνδεση του ιντερνετ "δανείζομαι" απο τους απο πάνω ασύρματα! κ ενώ στην κρεβατοκάμαρα το λαπτοπ έχει ισχνό σήμα το κινητό πάει σφαίρα!!!!
  3. Καλησπέρα παιδιά και απο μένα! Σήμερα παρέλαβα και εγώ το τηλεφωνάκι μου!! μετά το symbian vivaz σε πραγματικό smartphone! Περιττό να σας πω οτι είμαι σαν παιδάκι που ανακαλύπτει τον κόσμο απο το πρωί!!! Ας τα πάρω με τη σειρά όμως! Αρχικά έκανα την παραγγελία του τηλεφώνου μέσω ιντερνετ απο το ηλεκτρονικό κατάστημα του Κωτσόβολου. Στα καταστήματα δεν ήταν διαθέσιμο σε λευκό πριν τον Σεπτεμβρη όπως μου είπαν. 2ον η τιμή στο κατάστημα ήταν 199 και μέσω πιστωτικής πήγαινε σε 6 άτοκες δόσεις. Ηλεκτρονικά όμως,το λευκό, μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα σου δινόταν η δυνατότητα να παζαρέψεις την τιμή και να το ρίξεις στα 182,56 και η χρήση πιστωτικής σου έδινε 12 άτοκες δόσεις και εννοείται χωρίς μεταφορικά έξοδα. έκανα την παραγγελία στις 17/8 και παρέλαβα σήμερα, καθόλου άσχημα βασιζόμενη στα όσα μου είχαν πει στο κατάστημα. Η εμφάνιση του κινητου εξωτερικά είναι άκρως εντυπωσιακή στο λευκό του χωρίς να φαίνεται εντελώς πλαστικό. Ο΄πως ανέφερε κ ένας φίλος παραπάνω γλιστράει αρκετά και μέχρι να πάρει κατάλληλη θήκη θέλει προσοχή. απο την ώρα που φόρτισε δεν το έχω αφήσει απο τα χέρια μου. εγκατάσταση- απεγκατάσταση εφαρμογων και παιχνιδιών μέχρι να καταλήξω σε κάτι, full sms κ μόνιμα ανοιχτο το wifi. δεν είδα το παραμικρό κόλλημα ου ίσως σαν noob που είμαι θα ήταν και μάλλον φυσιολογικό να του προκαλέσω κανένα κοκομπλόκο πατώντας εδώ και εκεί συνέχεια. εύχρηστο μενού και αυτο με την οθόνη που μένει αναμμένη όσο την κοιτάς, πραγματικά με ξεπερνάει!!!!! Να ρωτήσω λοιπόν για να καταλάβω όταν πατάω μπαταρία και μου βγάζει: ΜΠΑΤΑΡΙΑ 34% αποφόρτιση ΟΘΟΝΗ 53% ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ANDROID 17% ΣΥΣΤΗΜΑ ANDROID 8% SAMSUNG APPS 3% ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ 3% FACCEBOOK 3% ΑΡΧΙΚΗ TouchWiz 2% ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2% ANDROID CORE APPS 2% CHROME 2% αυτό δείχνει που έχω καταναλώσει την μπαταρία μου μέχρι στιγμής? και αυτο μηδενίζει όταν ξαναφορτίσω? επίσης στη χρήση δεδομένων τι είναι αυτό που εμφανίζει στο διάγραμμα και γράφει 2,0GB ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ και κάτι τελευταίο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ- ΟΛΑ: έχει άπειρα!!!! μερικά όπως fb και κάτι ρολόγια τα απενεργοποίησα όμως όλα αυτα που έχουν το σηματάκι android και άλλα που δεν ξέρω τι είναι δεν τα πείραξα. μου χρειάζονται όοοοολα αυτα ενεργά?????? RAM 480MBσε χρήση 356MBελεύθερα
×
×
  • Create New...