Jump to content

FALEAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About FALEAS

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

FALEAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΩΡΟ!!
  2. FALEAS

    Lenovo s750

    Καλησπέρα παιδιά. θα μπορούσατε να μου πείτε ένα καλό GPS να βάλω στο στο S750? δοκίμασα το trial του sygic και δούλευε μια χαρά. Στη συνέχεια κατέβασα το sygic από torrent(2 διαφορετικά) και δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω. Πείτε μου κάποια GPS και δώστε μου και τα link αν είναι δυνατόν για να μπορέσω να τα εγκαταστήσω. Ευχαριστώ. !
  3. FALEAS

    Lenovo s750

    το κατεβασα ξανα στο λαπτοπ(ακομα περναω τις επαφες μου στο τηλεφωνο) πριν μου κατεβασε ενα φακελο απο το λινκ που εδωσα με ενα καρο εφαρμογες, καμμια 25αρια δεν πειραζει καποιες θα ειναι καλες!!:D
  4. FALEAS

    Lenovo s750

    γεια σου φιλε gkal. κατεβασα στο λαπτοπ αυτο εδω Lenovo Super Camera v3.5.5.0128.130812.19126.apk ειναι ενας φακελος με πολλα προγραμματακια, παιχνιδια κλπ. δεν βλεπω καποιο για καμερα. εσυ τα εχεις εγκαταστησει ολα? επισης, ακομα δεν του εχω βαλει sd και οταν πηγα να του εγκαταστησω ενα navigator ενω το κατεβαζε δεν το αποθηκευε πουθενα, φταιει αυτο ή κατι αλλο? 2η μερα ειναι σημερα που το εχω το τηλεφωνο στα χερια μου και ειμαι ενθουσιασμενος. απλα βοηθηστε με να το φερω στα ισα του γιατι απο smartphones δεν κατεχω και πολλα ευχαριστω!!
  5. FALEAS

    Lenovo s750

    ωραίος! τα διαβασα ολα. θα το παρω το τηλεφωνακι αλλα απο οτι βλεπω θα χρειαστω τη βοηθεια σας για να το φερω στα ισα του!!
  6. FALEAS

    Lenovo s750

    ειναι αξιοπιστη?
×
×
  • Create New...