Jump to content

km12th

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About km12th

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

km12th's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ενώ αυτά που έχουν στα καταστήματα αυτά τι είναι Ελληνικά??? Ας προειδοποιούν ότι είναι π.χ. β διαλογής η συσκευή, κάποιος που είναι λίγο άσχετος γιατί να την πατήσει δλδ νομίζοντας ότι πέτυχε ΤΗΝ προσφορά! Ναι υποψιάζει λίγο η τιμή, αλλά το 925 που το πήρα 420 από άλλο κατάστημα γιατί μου βγήκε άψογο? κι αυτό αρκετά κάτω απ την αρχική του δεν το αγόρασα?
  2. Τελικά αύριο θα παραγγείλω και εγώ το lumia 925. Μετά από ταλαιπωρία που τράβηξα με 3 lumia 920. Πιστεύω αυτό να μου έρθει ok. αρα προς το τέλος της βδομάδας θα ανήκω και επίσημα στην παρέα. :) Το 16άρι μάλλον σε άσπρο ή μαύρο, έτσι κι αλλιώς τα 16 giga μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Το μόνο που κρατάω στο κινητό είναι η μουσική και ελάχιστες φώτο, τα υπόλοιπα (βιντεο-φωτο) στο λαπτοπ και τον σκληρό. Ούτε ταινίες βλέπω με το κινητό άρα θα είμαι ok.
  3. Και εσύ θύμα του πασίγνωστου birdphone ε??? τι να πω!!! Εγώ 3 ελλατωματικά 920 άλλαξα απ το Birdphone μέσα σε ένα μήνα και άλλο 1 ένας φίλος μου! 4 σύνολο... Αναρωτιέμαι πόσοι ακόμοι έχουν στα χέρια τους από κει ελλατωματική συσκευή και ακόμη δεν το έχουν καταλάβει ή δεν τους το έχει βγάλει!!! Αντικατάσταση με τη μία φίλε. Και ζήτα τα χρήματα σου πίσω να το πάρεις από αλλού. Πάλι σάπια συσκευή θα σου στείλουν! εγώ ένα μήνα ταλαιπωρήθηκα με τα πήγαινε έλα στην μεταφορική!!! Εχεις 7 μέρες δικαίωμα για αντικατάσταση απ τη μέρα που το πήρες!!! Χρειάζονται ένα καλό μάθημα... με το ζόρι κρατιέμαι να μην κάνω την κίνηση μου... ;)
  4. Χαχα... Μακάρι να έτυχε και να είσαι τυχερός από εδώ και πέρα. Ναι για μένα μες τις 7 αυτές μέρες να το κάνεις καλή χρήση, αν είναι να έχει κάτι να στο δείξει τουλάχιστο. Είναι πολύ όμορφο κινητό το άτιμο!!!
  5. Μάλλον σ αυτό θα πάω γιατί παρόλη την ξενέρα με τα ελλατωματικά 920, μου άρεσε πολύ σαν τηλέφωνο το Nokia και ακόμη πιο πολύ το λειτουργικό. Το xperia Ζ για 13 mp τραβάει πιο χάλια φώτο-βιντεο απ το 920-925 και έχει λίγο ξεπλυμμένη οθόνη(το έχει ο αδερφός μου και παρόλο που είναι androidfun δεν του άρεσε και τόσο πολύ) Απλά το ανέφερα επειδή είναι στα ίδια λεφτά με το 925. Εύχομαι το 925 να είναι οκ(καλής παρτίδας εννοώ) τουλάχιστο γιατί την πήρα από φόβο τη Nokia λιγάκι χαχα.
  6. Χαχα... ε ρε τι τραβάμε... τώρα λέει δεν ανάβουν καθόλου τα πλήκτρα, μόνο μια φορά τυχαία και για λίγο... Δεν το κόβω να είναι θέμα λογισμικού αυτό... εγώ έχω πιστεί πλέον ότι κυκλοφορεί σαβούρα εκεί έξω... ειδικά στις τελευταίες παρτίδες, λες και όσο αρχίζει να εξαντλείται το κινητό (γιατί αρχίζει και εξαντλείται, πλέον με δυσκολία βρίσεις χρώματα κυρίως μαύρα και λίγα, ελάχιστα άσπρα) και όσο πέφτει η τιμή του, τόσο πιο πολλά ελλατωματικά εμφανίζονται. Λες και τους μείνανε και θέλουν να ξεφορτωθούν όσα τους απέμειναν... Εμένα περάσαν απ τα χέρια μου 3 ελλατωματικά (ναι και το τρίτο που παρέλαβα, με ενός φίλου 4) αλλά βαρέθηκα να γράφω για το θέμα αυτό. Τώρα περιμένω τα χρήματα μου πίσω!!! Μπορεί να πάω η σε κανα Sony Z ή στα ίδια χρήματα στο lumia 925(για αυτό δεν έχω διαβάσει για την ώρα τιποτα για ελλατωματικά...)
  7. Από όπου να ναι τα φέρνουν κάθε φορά.Ασε που νομίζω ότι αυτοί τα παίρνουν από στανταρ προμηθευτή.Αυτός προφανώς τα μαζεύει από διάφορες χώρες. Εμένα το ένα ήταν κόκκινο Τσέχικο, το δεύτερο λευκό Σουηδικό και του φίλου λευκό Ελβετικό.... πιστεύω όπως έχει ειπωθεί και άλλες φορές ότι κάτι παίζει και σίγουρα κυκλοφορούν και ελλατωματικά μοντέλα. Και πολύ πιθανό να το γνωρίζουν τα καταστήματα αυτά και απ αυτά να βγάζουν και τα λεφτά των "προσφορών" στα υπόλοιπα! Τώρα λίγο η τύχη στο αν θα πετύχεις σε ελλατωματικό, λίγο το ότι κάποιος μπορεί και να μη το καταλάβει-προσέξει... Μου θυμίζει όλο αυτό ότι ακριβώς γίνεται και στα ρούχα-υποδήματα. Πας αγοράζεις ένα Nike παράδειγμα 100 και το ίδιο με ένα μικρό ελλάτωμα στο δίνουν 60. ΜΕ την διαφορά ότι εκεί στο λένε απ την αρχή!!! Σίγουρα δεν είναι όλα τα καταστήματα ίδια και σίγουρα ρίχνουν το κόστος και από άλλους παράγοντες (αλλά όχι μόνο από εκεί)!!!
  8. Φίλε μου και εγώ στο παρελθόν το εμπιστεύτικα και έμεινα ικανοποιημένος, αλλά το ότι 3 συσκευές του ίδιου μοντέλου μέσα σε ένα μήνα περίπου, 2 δικές μου και 1 φίλου είχαν ελλατώματα τα οποία αναγνώρισε αμέσως η Nokia, εμένα τουλάχιστο θα με κάνουν να μην ξαναεμπιστευτώ αυτό το κατάστημα. Ελπίζω να μην έχουν μπει στη λογική της αισχροκέρδειας και αυτοί επειδή τους ανέβασε ο κόσμος και έγιναν γνωστοί, τι να πω. Για την επόμενη αγορά και αφού μου επιστρέψουν τα χρήματα θα εμπιστευτώ ή ένα πιο μικρό κατάστημα με καλά σχόλια ή ένα άλλο ακόμη πιο αξιόπιστο (αλλά λίγο πιο ακριβό και όχι skroutzομάγαζο) που έγραψε ένας φίλος πιο πάνω. Δηλαδή στο τέλος θα πίνω και καφέ με τον υπάλληλο της γενικής ταχυδρομικής...
  9. μόλις παραλάβεις το νέο-αντικατάσταση, άνοιξε το μήπως είσαι τυχερός και είναι μια χαρά η συσκευή. Αν πάλι βρεις ξανά ελλάτωμα τότε ζήτα τα χρήματα σου πίσω. Μολις παραλάβεις την αντικατάσταση, έχεις άλλες 7 μέρες DOA. Απ την μέρα της αντικατάστασης. Αρα άνοιξε το, μήπως σταθείς τυχερός εσύ. Εγώ πλέον ή θα ζητήσω χρήματα πίσω, ή θα πάω σε άλλο κινητό-λειτουργικό. Γιατί και σε άλλες συζητήσεις που έχω μπει δεν έχω διαβάσει τόσα παράπονα για ελλατωματικές συσκευές όσο στο Θέμα του 920. Μπορεί να μη φταίει η Nokia αλλά κάποιος κ**οπρομηθευτής που δίνει στα καταστήματα εδώ!
  10. Αυτό προσπαθώ να σου πω.... ότι και εμένα που είχε και ταινία ασφαλείας δεν το εμπόδισε να είναι ελλατωματικό... 3 κινητά απ το ίδιο κατάστημα... οχι 1, όχι 2, αλλά 3 920!!!
  11. Εγώ πάλι και τις 2 ελλατωματικές συσκευές μου από το γνωστό birdphone τις αγόρασα! Το ένα κόκκινο Τσέχικο και το δεύτερο λευκό Σουηδικό! Και τα 2 ήταν τυλιγμένα σε ζελατίνα όπως το περιγράφετε, και με ταινία ασφαλείας! Αυτό όμως δεν τα εμποδίζει να είναι "λέμε τώρα" Β διαλογής!!! και ας είναι σφραγγισμένα! Και τα 2 τηλέφωνα τα πήρα σε διάστημα 10 ημερών. Και τα 2 προβληματικά! Κιτρινίλα στα πλήκτρα, κενό μεταξύ οθόνης πλαστικού (φαίνεται κυρίως σε σκοτεινό χώρο) και ελλατωματικό φλας που εκτός απο τα υπόλοιπα γύρω, φωτίζει και το κινητό μέσα. Και αποδεδειγμένα ελλατωματικά μιας και το παραδέχτηκε το ίδιο το service της Nokia. Απ το ίδιο κατάστημα είχε και φίλος μου πρόβλημα με λευκό Ελβετικό πάλι με κενό-σχισμή στην οθόνη εκεί που τελειώνει το γυαλί και αρχίζει το πλαστικό, στην ένωση. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν τα εντόπισα όλα αυτά με τη μία αλλά αφού ασχολήθηκα και περιεργάστηκα αρκετά το κινητό. και κάτι άσχετο γιατί το κατάστημα αυτό είναι το μόνο νομίζω που το αναφέρει ως 920.1?
  12. Αν μου πούνε ok για αντικατάσταση (που θα πρέπει να πουν ok), θα το σκεφτώ! ή θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω ή αν πρέπει να πάρω άλλη συσκευή μπορεί να πάω σε κάτι άλλο. Αν και γουστάρω το 920 τρελά θα με κάνουν να πάω σε κανένα nexus 4. Εκτός αν σταθώ τυχερός στο 3ο lumia. Φοβάμαι που έχω διαβάσει από κάποιους ότι μπορεί να είναι κινητά β διαλογής και γι αυτό να πετυχαίνω προβληματικά. Και σίγουρα ποντάρουν στο ότι κάποιος άλλος μπορεί να μην προσέξει το ελλάτωμα εύκολα. Ελά όμως που εγώ το ψάχνω το κινητό μου όταν το αγοράζω.
  13. Θα το στείλω πίσω! Είναι ταλαιπωρία βέβαια όταν είσαι εκτός Αθήνας. Πρέπει να εκτυπώσω δελτίο αναφοράς βλαβης πάλι, να το συμπληρώσω, να τ στείλω με courier, να το πάρουν αυτοί, να πάει στο επίσημο service για έλεγχο και αν από κει πουν το ok, μετά να μου το αντικαταστήσουν και να μου στείλουν πάλι με courier το καινούριο (και μια βδομάδα πάλι με δανεική συσκευή). Το θέμα είναι ότι φοβάμαι να ξαναπάρω Lumia 920. Είναι το δεύτερο 920 απ το ίδιο πολύυυ γνωστό κατάστημα!
  14. Που φτάσαμε, να παρακαλάω στην δεύτερη αντικατάσταση να έχει μόνο ένα και μικρό ελλατωματάκι. Αν μου το ξαναντικαταστήσουν βέβαια!
  15. Καλημέρα... χθες παρέλαβα την αντικατάσταση του 920 που είχα στείλει πίσω με πρόβλημα στον φωτισμό στα πλήκτρα. Με μεγάλη μου έκπληξη, διαπιστώνω πρόβλημα και στην αντικατάσταση. Το πρώτο είναι ότι όταν μετακινώ την συσκευή από οριζόντια σε κάθετη θέση (όπως όταν πας να το βάλεις στο αυτί για να μιλήσεις) ακούγεται ένας ήχος (κλακ) σαν κάτι να μετακινείται μέσα! Το δεύτερο είναι ότι κάτω δεξιά, εκεί που τελειώνει η οθόνη και αρχίζει το πλαστικό, στην ένωση δηλαδή υπάρχει μια μικρή σχισμή-κενό που σε σκιερό-σκοτεινό μέρος φαίνεται! Και το τρίτο, όταν χρησημοποιώ φλας στη φωτογραφική, ή το φλας σαν φακό, φωτίζεται σε κάποια σημεία και το κινητό εσωτερικά, σε σημείο να βγαίνει το φως απ το φλας μέχρι και απ το κουμπί on/off στο πλάι και να φωτίζεται λίγο μέχρι και η υποδοχή ακουστικών! Μήπως τα έχει γενικά αυτά το 920 και είμαι υπερβολικός? ή να το ξαναστείλω πίσω?
×
×
  • Create New...