Jump to content

silmarils

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

silmarils's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους. Συνειδητοποίησα σήμερα το πρωί ότι το κινητό δεν αποθηκεύει τις αναπάντητες κλήσεις. Εξηγούμαι, με παίρνουν τηλέφωνο, αν η κλήση μείνει αναπάντηση δεν φαίνεται πουθενά ποιος σε πήρε αλλά μόλις ανοίξεις το κινητό εμφανίζεται ο task manager. Πρέπει να συμβαίνει εδώ και κάνα 2 βδομάδες γιατί μου έλεγαν φίλοι ότι είχαν επικοινωνήσει μαζί μου κι εγώ δεν έβλεπα κάποια κλήση. Έχει συμβεί και σε άλλο; Θα κάνω ένα reset αλλά μήπως χρειάζεται και κάτι άλλο; Ευχαριστώ. edit: έκανα update από se, reset. τελικά όμως το πρόβλημα λύθηκε διαγράφοντας όλο το μητρώο κλήσεων! άβυσσος...
  2. Έχει εξαφανιστεί από όλα τα καταστήματα vodafone εδώ και μια βδομάδα... :ninja:
  3. Με το συνδυασμό ΟΤΕnet και Forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τα μόνα προβλήματα που είχα από τότε που την έβαλα (φθινόπωρο 2004) ήταν 2 διακοπές για 1-3 μέρες από αναβαθμίσεις στον κόμβο του ΟΤΕ. Και με την ταχύτητα ποτέ δεν είχα διακυμάνσεις. Υποθέτω ότι πρέπει να είμαι από τους λίγους που δεν έχουν παράπονα με το DSL. :X Ωστόσο δε θα με χάλαγε αν γλίτωνα ένα 30% σε αυτά που πληρώνω κάθε μήνα. Anyway, με δεδομένο ότι ο arish έχει δίκιο (και στην περιοχή μου η Forthnet δεν έχει καν ανοιχτές πόρτες για ISDN) μάλλον θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι που λήγει η συνδρομή του provider και θα ρωτήσω στην OTEnet αν γίνεται να μπω στο onDSL (είναι το αντίστοιχο του 1Bill αν κατάλαβα καλά :confused: ) ήρεμα κι απλά χωρίς πολλές διαδικασίες και απενεργοποιήσεις της υφιστάμενης γραμμής. :)
  4. Καλημέρα σε όλους και Χριστός Ανέστη! Έχω εδώ και 1,5 χρόνο περίπου dsl γραμμή από τον ΟΤΕ και συνδρομή στη Forthnet σε ταχύτητα 384kbps. To κόστος ανά μήνα είναι 18,92€ για το πάγιο του ΟΤΕ συν τη συνδρομή της forthnet (με την τελευταία ανανέωση) περίπου 11€. Σύνολο μέσες άκρες 30€. Βλέπω ότι αντίστοιχα η υπηρεσία 1Bill της forthnet (πάγιο συν συνδρομή) κοστίζει 19,50€ / μήνα, δηλαδή κέρδος 10€ (όλες οι τιμές είναι με ΦΠΑ). Αυτή τη στιγμή μάλιστα τρέχει μια προσφορά και δε σε χρεώνουν και τέλος ενεργοποίησης γραμμής. Έχει δοκιμάσει κανείς να φύγει από τον ΟΤΕ και να τρέξει κάποιο τέτοιο πακέτο; (νομίζω ότι και η HOL έχει κάτι τέτοιο αντίστοιχο) Εξοπλισμός προφανώς υπάρχει: Alcatel Speedtouch 530i και DLink 624 airplus XtremeG ασύρματο router. Δεν φαντάζομαι να παίζουν ζητήματα ασυμβατότητας. Ε; Ευχαριστώ
  5. Thanx for the tip! Θα κατέβω μια βόλτα στα μαγαζιά και θα δω τι καλό παίζει...
  6. Βασικά με ενδιαφέρει και μένα ένα wireless δίκτυο μέσα στο σπίτι. Τουλάχιστον όταν είμαι με το laptop να μην σέρνω από πίσω καλώδια. Έχω το Speedtouch 530 που δίνει ο ΟΤΕ και σκέφτομαι να προσθέσω το Νetgear 814 με 802.11b. Eξάλλουν τα 384 kbps της DSL είναι πολύ πιο κάτω από την ονομαστική ταχύτητα μεταφοράς του πρωτοκόλλου 802.11b και το laptop (με centrino) αυτό υποστηρίζει. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα Netgear? Κάπου άκουσα ότι έχουν αρκετά ψηλό δείκτη failure.
  7. Πάραυτα, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να συνεχίζουν να είναι καλές και όταν αποθηκεύονται; Είναι λίγο μαζοχιστικό να βγαίνουν καλές και να τις καταστρέφουμε μετά! :wacko:
  8. Ισχύει το παραπάνω; Μεγάλη απάτη από τον πΟΤΕ! :mad:
  9. Μετά από περίπου 5 μήνες συμβίωσης με το κινητό μπορώ με πολύ μεγάλη ασφάλεια να δηλώσω ότι είναι εξαιρετικό κινητό. Ο χρόνος αναμονής του κάνει όλα τα Samsung να κοκκινίζουν από ντροπή (με 1-1,5 ώρα ομιλίας διαρκεί χαλαρά 5 μέρες), η λειτουργικότητα είναι φοβερή, η συνδεσιμότητα επίσης (bluetooth και IR πολύ εύκολα στη χρήση) και το μόνο πράγμα στο οποίο μας χαλάει είναι η φωτογραφική μηχανή. Η οποία για ανεξήγητους λόγους ενώ δεν είναι τόσο κακή σαν hardware, το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτω του μετρίου όταν αποθηκεύονται οι photos. Έχω δοκιμάσει τα διάφορα tricks που έχουν προταθεί κατά καιρούς (πχ. το πάτημα του κεντρικού πλήκτρου ή του πάνω βέλους κτλ). Αλλά δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Ήθελα να ρωτήσω, δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο το λογισμικό της κάμερας για να του κάνουμε λίγο tweaking? Είναι κρίμα αυτό το κινητό να μην έχει και μια αξιοπρεπή κάμερα γιατί τότε θα ήταν πράγματι στην κορυφή της κατηγορίας του. :alien: Η SE πως και δεν έχει επιληφθεί του θέματος; Μήπως θέλει εσκεμμένα το συγκεκριμένο κινητό να έχει μια μέτρια κάμερα ώστε να κινείται σε αυτήν την κατηγορία τιμής; Thank you. :cool:
  10. Έχω γραμμή ISDN και θέλω να βάλω DSL. Από την στιγμή που μετά την τηλεφωνική γραμμή μπαίνει το splitter, χρειάζεται modem ή το ρόλο αυτό μπορεί να παίξει ένα router? :worry:
  11. Hello! Αποφάσισα επιτέλους να βάλω DSL και ψάχνω τώρα για αγορά ενός router . Στην Ελλάδα ότι έχω βρει σε αυτά που θέλω (Ethernet και Wireless antenna) κοστίζει πάνω από 150 ευρώ. Οπότε σκέφτομαι να το πάρω απέξω. Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος τις τεχνικές προδιαγραφές που θέτει ο ΟΤΕ για την Ελλάδα? Τhank you :)
×
×
  • Create New...