Jump to content

marioscfu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by marioscfu

  1. Kαλημερα νομιζω το root εγινε με επιτυχια δινω δικαιωματα root στο titanium back up πχ αλλα στο device status γραφει ακομα official ειχα κανει root παλια με το odin.Tωρα που το εκανα ετσι μπορω να περασω κανονικα custom recovery και να περασω μετα custom rom η πρεπει να τα ειχα κανει ολα με τον παλιο τροπο ? S4 gti 9505
  2. μολις δοκιμασα τελικα να κανω την διαδικασια ολα οκ εγινε μπλε το εικονιδιο αλλα μετα το initialize εγραψε κατι για pit file για πολυ ωρα και τελικα fail ευτυχως δν επαθα οτι ειχα παθει πιο παλια οπως σας γραφω πιο πανω.Καποιος να μου πει τι μπορει να φταει? Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα κανει boot μου βγαζει το λογοτυπο της ο2 μηπως ειναι τιποτα κλειδωμενο.
  3. Λοιπον παιδια να σας πω και εγω την ιστορια μου .Αφου πριν κανα διμηνο προσπαθησα να κανω root μεσω odin εφαγα μεγαλο πακετο το κινητο εγραφε firmware upgrade encountered an issue http://i.imgur.com/37KIkFu.jpg στην εκκινηση δεν εμπαινε στο recovery μου ελεγε να το βαλω στο kies που απλα εκανε αναγνωριση για παντα.Το κινητο ειναι S4 GT I9505 απο αγγλια ηταν κλειδωμενο σε 02 δικτυο. Αναγκαστηκα να το παω στον γερμανο να μου φλασαρουν παλι το android με το*#1234# βγαζει ΑP και AC I9505XXUMBF8 CSC I950502UBMG1 μπορω να κανω root οπως λεει στην πρωτη σελιδα? το φοβαμαι πολυ μετα απο αυτο που επαθα.Αλλα θελω να μπορω να κανω τα παντα.
  4. Λοιπον παιδια να σας πω και εγω την ιστορια μου.Αφου πριν κανα διμηνο προσπαθησα να κανω root μεσω odin εφαγα μεγαλο πακετο το κινητο εγραφε firmware is corrupt στην εκκινηση δεν εμπαινε στο recovery μου ελεγε να το βαλω στο kies που απλα εκανε αναγνωριση για παντα.Το κινητο ειναι απο αγγλια ηταν κλειδωμενο σε 02 δικτυο. Αναγκαστηκα να το παω στον γερμανο να μου φλασαρουν παλι το android με το*#1234# βγαζει ΑP και AC I9505XXUMBF8 CSC I950502UBMG1 μπορω να κανω root οπως λεει στην πρωτη σελιδα? το φοβαμαι πολυ μετα απο αυτο που επαθα.Αλλα θελω να μπορω να κανω τα παντα.
  5. Xαιρετω τα πληθη. Παιδια εχω ενα s4 μου το εφεραν απο uk προσπαθησα να το κανω root αλλα κατι πηγε στραβα μου βγαζει αυτο firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies and try again βεβαια το kies δν βρισκει τπτ ουτε recovery μπορω να κανω. Δοκιμασα δν ξερω κ γω ποσα firmwares με το odin αλλα δν μπαινει τπτ.Δν μπορω να θυμηθω πως λεγοταν κ το stock που ειχε....
×
×
  • Create New...