Jump to content

skouros73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skouros73

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

skouros73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω κ ελπιζω να κανεις λαθος και να μπορεις να το απενεργ.μεχρι αλλαξω γλωσσα και να γραψω,θα το ειχα βρει με ενα απλο κουνημα του δαχτυλου.
  2. καλησπερα,Κανοντας δεξια στις εφαρμογες μου βγαζει τις εφαρμογες με το αλφαβητο,πως μπορω να το βγαλω? Ευχαριστω
  3. Εβαλα να φορτισει μεσω PC με το usb και ενω επαιζα ενα παιχνιδακι το κινητο εσβησε.Πατωντας το power να ανοιξω την συσκευη μου βγαζει σε μαυρη οθονη το σημα οτι φορτιζει αλλα το κινητο δεν ανοιγει.Ανοιξε μονο κανοντας hard reset. Μηπως μεσω PC δεν περνει αρκετο ρευμα και κανοντας κατι που τρωει πολυ μπαταρια εξακολουθει να ξεφορτιζει ? Επισεις γιατι να μην ανοιγει με το power αφου φορτιζει?
  4. Νεος κατοχος lumia 920.Την 3 μερα μου πεταξε μια μαυρη οθονη καθως το εβαλα να φορτισει μεσω usb.Το κινητο πρεπει να ηταν ανοιχτο γιατι ακουγα κατι ειδοποιησεις αλλα η οθονη τιποτα,το απολυτο μαυρο.Βρηκα στον γουγκλη και αλλους που ειχαν το ιδιο προβλημα κανοντας διαφορετικη χρηση ΠΧ. καμερα η πατωντας volume k power μαζι. Τελικα καταφερα να το ανοιξω με το hard reset (volume&power για πανω απο 10 δευτερα). Ξενερωσα αρκετα ! Εχει κανεις αλλος την ιδια εμπειρια? υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε ?
×
×
  • Create New...