Jump to content

NK78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NK78

  1. Για να είμαι ειλiκρινής τα προηγούμενα post ελλείψει χρόνου δεν τα έχω διαβάσει (είναι και 370 σελ. :!:) οπότε δεν ξέρω τι έχει αναφερθεί για την TOYOTOMI και δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάποιο searching με το όνομα π.χ. της εταιρίας ώστε να παρεπεμφθώ κατευθείαν στην σελίδες που με ενδιαφέρουν. Τώρα, στο συγκεκριμένο θέμα (κλιματιστικά) τελώ πλήρη άγνοια οπότε δέχομαι ως αληθή αυτά που λέει η εκάστοτε εταιρία (αν δε την πιστεύω γιατί να την επιλέξω). Δεν μπορώ να αμφισβητήσω π.χ. τα τεχνικά χαρακτηριστικά (έχει ή δεν έχει αυτά τα φίλτρα,καταναλώνει τόσο ή περισσότερο, είναι ο θόρυβος τόσα decibel ή όχι) ούτε καν στην πράξη. Μήπως θα ανοίξω το μηχάνημα, για να τα βρω; (και να το ανοίξω, τι θα καταλάβω :blink:) Εννοώ ότι είναι για μένα όπως όταν πάω π.χ. στον παιδίατρο, δέχομαι τη διάγνωση και δίνω στο παιδί την θεραπεία που συνταγονραφεί. Αν δε τον εμπιστεύομαι . . . αλλάζω γιατρό. Οποσδήποτε για όλα καλό είναι να έχουμε μικρές προσδοκίες (κοινώς κράταω μικρό καλάθι ) για να μην πω να μην περιμένουμε τίποτα!
  2. Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !!! Πολύ χαίρομαι γιατί και εγώ σ΄αυτό κατέληξα !!! Και για πολλούς λόγους (πέραν τις τιμής) !!! Άκριβώς επείδη θα μπεί σε παιδικό δωματίο είναι βασικό ότι έχει ιονιστή καθώς και τα άλλα φίτρα που αναφέρονται. Οικολογικό Φίλτρο BIO που παγιδεύει τη σκόνη και εξουδετερώνει τα βακτηρίδια,τους μύκητες και τα μικρόβια. Φίλτρο Active Carbon που εξουδετερώνει οσμές, απενεργοποιεί βλαβερά χημικά αέρια και παγιδεύει τη σκόνης, τον καπνό και τις τρίχες των κατοικίδιων, εμποδίζοντας έτσι αλλεργικές αντιδράσεις.Φίλτρα Standard Prefilter που απορροφά μεγάλο ποσοστό σκόνης, μικροοργανισμών και δυσάρεστων οσμών και εμποδίζει την ανάπτυξη της μούχλας. Αλλά μέτρησε και ότι έχει τεχνολογία Golden Fins η οποία ανεφέρει μεταξύ άλλων ότι αποτρέπει την διάβρωσή και προστατεύει την εξωτερική μονάδα από τον αλατισμένο αέρα και από την βροχή - πολύ σημαντικό γιατί μένω σε παραθαλάσσια περιοχή και το φαινόμενο τις διάβρωσης από το αλάτι είναι έντονο. Ήμουν έτοιμη να το πάρω από τον Κωτσόβολο με τιμή internet 279€. Για τοποθέτηση είχα ψάξει αλλού (γιατί και ακριβά ήταν και δεν τους πολυεμπιστεύομαι) και μου είχαν συστήσει έναν καλό που χρέωνε 65€. Σύνολο 344€ ή 354€ (10€ μεταφορικά που ίσως τα γλύτωνα αν μου το μετέφερε κάποιος γνωστός μου). Όμως δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο και όταν θα το παραλάμβαναν (σε καμια 10αριά μέρες) εγώ θα έλειπα άρα μαζί με την εγκατάσταση θα πηγαίναμε για μετά τις 20/8. Έτσι, κατέληξα χτές στην electronet που με μεταφορά και εγκατάσταση πήγε 350€ και θα το βάλουν αύριο το πρωί. :) Επιτέλους, θα κοιμηθεί καλά ο μπομπιρούλης !!! :D Υ.Γ. Συγγνώμη για το σεντόνι :O
  3. Ναι, έχεις δίκαιο αλλά δεν ψάχνω σε inverter αλλά σε on/off συμβατικό (non inverter) ! Αυτά που παρέθεσα τέτοια είναι. Και είδα και ένα ακόμη . Γι αυτό τι λες; http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/109874-kerosun-clima-kcma1209
  4. Α! και σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου και μου απάντησες !
  5. Όπως φαίνεται και από τις επιλογές μου γύρω στα 300Ε.
  6. Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας και την βοήθειά σας . ΕΠΕΙΓΟΝ !!!Θυμίσω το προηγούμενο post μου. Θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά ενός non-inverter κλιματιστικού 9000btu. Χώρος : παιδικό δωμάτιο 20τμ. Χρήση : κανα δυο μήνες το καλοκαίρι,στις πολλή ζεστές μέρες, για να κανά 2ωρο το μεσημέρι και κάποιες ώρες το βράδυ και αντίστοιχη χρήση το χειμώνα στα μεγάλα κρύα. Διάβασα κάποιες από τις προηγούμενες αναρτήσεις αλλά σε συμπέρασμα δεν κατέληξα αφενός γιατί είναι πάρα πολλές οι σελίδες και δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω όλες (η αγορά θα γίνει άμεσα - να μην πω χτες )και αφετέρου γίνεται αναφορά κυρίως σε inverter κλιματιστικά. Είμαι ανάμεσα σε αυτά. Πείτε μου τι θα διαλέγατε (από αυτά ή και κάποιο άλλο σ' αυτά τα πλαίσια)! http://www.electroniki.gr/...n1-qc2-set.php http://www.kotsovolos.gr/s...?cmicc=skroutz http://www.kotsovolos.gr/s...mtn-mtg-a128fs Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
  7. Καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά ενός non-inverter κλιματιστικού 9000btu. Χώρος : παιδικό δωμάτιο 20τμ. Χρήση : κανα δυο μήνες το καλοκαίρι,στις πολλή ζεστές μέρες, για να κανά 2ωρο το μεσημέρι και κάποιες ώρες το βράδυ και αντίστοιχη χρήση το χειμώνα στα μεγάλα κρύα. Διάβασα κάποιες από τις προηγούμενες αναρτήσεις αλλά σε συμπέρασμα δεν κατέληξα αφενός γιατί είναι πάρα πολλές οι σελίδες και δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω όλες (η αγορά θα γίνει άμεσα - να μην πω χτες :) )και αφετέρου γίνεται αναφορά κυρίως σε inverter κλιματιστικά. Είμαι ανάμεσα σε αυτά. Πείτε μου τι θα διαλέγατε (από αυτά ή και κάποιο άλλο σ' αυτά τα πλαίσια)! http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/midea-09hrn1-qc2-set.php http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/101918-general%20electric-gairb09?cmicc=skroutz http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/100661-toyotomi-mtn-mtg-a128fs Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
×
×
  • Create New...