Jump to content

gwgwlacta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gwgwlacta

  1. gwgwlacta

    Sony Xperia P

    Συγνωμη αν σε ζαλιζω αλλα που το γρεφει αυτο??????Οταν λες menu ποιο εννοεις?Γιατι εμενα οταν παταω το τριτο κουμπι στις επαφες μου λεει "εισαγωγη επαφων"κι οταν το παταω λεει"εισαγωγη απο" κι εχει δυο επιλογες "καρτα σιμ" "εσωτερικη μνημη".
  2. gwgwlacta

    Sony Xperia P

    Αν το κάνω αυτό θα χάσω τα τηλέφωνα και τις φωτογραφίες;
  3. gwgwlacta

    Sony Xperia P

    Δεν ξερω καν ποιο λογισμικο εχω...Μονο μια αναβαθμιση μου εβγαλε και την εκανα.Ειμαι λιγο ασχετη γιατι ειναι το πρωτο μου adroid! :O Πως μπορω να δω ποιο λογισμικο εχω? Στην ενοτητα σχετικα με το τηλεφωνο λεει εκδοση adroid 4.1.2.Δεν ξερω αν βοηθαει αυτο...
  4. gwgwlacta

    Sony Xperia P

    Καλησπερα παιδια κι απο εμενα.Ειμαι καινουργια στο φορουμ και διαβασα με μεγαλο ενδιαφερον ολες τις αποψεις γι το P.Εγω το εχω 4 μηνες σχεδον κι αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα με το μικροφωνο.Δεν με ακουει κανεις με τιποτα παρα μονο με ανοιχτη ακροαση.Με ακουν πολυ στο βαθος εως καθολου καποιες φορες.Δεν συναντησα πουθενα αυτο το προβλημα εδω γι αυτο θα ηθελα τη βοηθεια σας.Πηρα τη sony και μου ειπαν να κανω format οπως κι εκανα αλλα τιποτα.Γενικως εχω θεματακια οπως το οτι ενω απανταω στην κληση αυτο συνεχιζει να χτυπαει,κλεινει μονο του κι ανοιγει μετα απο 10 λεπτα οτι και να κανω κι οτι δεν μου κραταει η μπαταρια το οποιο ειναι γνωστο αλλα αυτο που ενδιαφερει ποιο πολυ ειναι το μικροφωνο.Οποιος μπορει ας βοηθησει αλλιως μου ειπαν να το παω σε ενα καταστημα γερμανου και να το στειλουν αυτοι στη sony κι αν δεν ειναι εργοστασιακο το προβλημα θα το χρεωθω!!!Οταν εκανα το Φορματ για 2 μερες με ακουγαν μια χαρα και μετα παλι τα ιδια.Φταιει μηπως καποιο προγραμμα???
×
×
  • Create New...