Jump to content

SteVen200984

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SteVen200984

  1. Πω, πω, τώρα είδα τις κριτικές στο amazon! Είχα αγοράσει τη θήκη αρχές Αυγούστου, όταν την είχα βρει μόνο στο ebay και μόνο στην Κορέα. Για κάποιο λόγο τότε ούτε το skroutz ούτε το amazon την είχαν. Και το ebay που την είχαν 2-3 πωλητές, δε την έστελνε κανείς Ελλάδα εκτός του Κορεάτη! Θέλω να πω, τότε δεν είχα καταφέρει να διαβάσω τις κριτικές αυτές, δεν ήταν τόσο δημοφιλές το προϊόν στο νετ. Άρα αυτό που έχω φανταστεί κι εγώ σα χρήστης του προϊόντος, έχει λογική. Ενοχλεί το GPS σήμα! Για να τα λέμε όλα, πάντως, η συσκευή δεν είναι "useless" με τη θήκη, πολύ συχνά πιάνει και κλειδώνει GPS (μετά από σχετική αργομάρα πάντως). Τέλος, να πω ότι το Location History της Google (που το έχω ανοιχτό μόνιμα) μια χαρά με "κατασκοπεύει" και εμφανίζει επαρκώς τη θέση του κινητού κάθε ώρα/μέρα στο χάρτη. Ίσως βέβαια αυτό να στηρίζεται στις κυψέλες του δικτύου κινητής (ή καλύτερα, ΚΑΙ στις κυψέλες) οπότε να μην το επηρεάζει τόσο, το κακό GPS σήμα. Για τον άλλο φίλο που ρώτησε, από πλευράς ήχου είναι σίγουρα καλύτερο. Η θήκη έχει τις κατάλληλες "τρύπες" για να έχουν επαφή με το περιβάλλον τα κύρια εργαλεία του κινητού.
  2. Έχω αγοράσει μια ωραία δερμάτινη θήκη για το N4 μου. Το καλύπτει παντού, μπρος-πίσω (http://www.amazon.com/Zenus-Google-Nexus-Leather-Color/dp/B00BL5KBY8). Στη θήκη έχω μέσα και 2 πιστωτικές (το λέω για πιθανό μαγνητισμό). Όταν θέλω να δουλέψω το GPS με τη θήκη (για να έχω navigation από τα Google Maps, για να καταγράψω ένα τρέξιμο με το Nike+), αργεί πάρα πολύ ή καμιά φορά αρνείται εντελώς να βρει σήμα. Αναβοσβήνει πάνω αριστερά λέγοντας "searching GPS signal". Αν βγάλω τη θήκη, και το χρησιμοποιήσω γυμνό, στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό διορθώνεται. Γνωρίζω και από άλλα κινητά ότι το GPS σήμα δεν είναι το ίδιο καλό σε όλες τις γειτονιές, όλα τα σημεία της Αθήνας. Οπότε μπορεί να φταίει και αυτό. Αλλά σε κάθε περίπτωση, το ερώτημα είναι: ενοχλεί το GPS μια δερμάτινη θήκη, γίνεται η πλήρης κάλυψη του κινητού από αυτό το υλικό, ή/και ο μαγνητισμός των καρτών να το αχρηστεύουν;
  3. Αδέρφια μια παρατήρηση που έκανα προχτες και αν ξέρετε πώς (και αν) ρυθμίζεται: Οι φωτό που βγάζω με το N4 αλλά και αυτές που μου στέλνουν από iPhones, έχουν μια αναλογία τέτοια που στην οθόνη βγάζουν "μαύρες λωρίδες" δεξιά και αριστερά. Οι φωτό που μου στέλνει ένα HTC Incredible S, έχουν μια άλλη αναλογία τέτοια που βγάζουν "πιο λεπτές μαύρες λωρίδες" πάνω και κάτω. Μπορώ να αλλάξω (να πειραματιστώ) με τη default αναλογία των φωτό της κάμερας του N4;
  4. 4πύρηνο, 16 GB, 4,7 ίντσες HD κινητό 5ης γενιάς με 230 ΕΥΡΩ... Εντάξει, το επόμενο δώστο FREE Google.
  5. Αν δεν κάνω λάθος, η vf δε διαθέτει internet και mms ρυθμίσεις για Nexus 4! Στη σελίδα της δεν έχει τη συγκεκριμένη συσκευή ώστε να μπορείς να κάνεις το σχετικό request, ενώ στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, όταν ζητάω τις ρυθμίσεις, μου στέλνει sms ότι οι ρυθμίσεις δεν υπάρχουν για το κινητό σας κτλ. Βέβαια και mms στέλνει και στο internet συνδέεται και οι σχετικές ρυθμίσεις υπάρχουν στο κινητό, αλλά ίσως πχ. είναι προεγκατεστημένες στη sim ή τις "τσιμπάει" αυτόματα από το δίκτυο. Πάντως στο 90% του χρόνου το 3G σήμα γράφει "H", πολύ λίγες φορές "G" και τις υπόλοιπες "E". Φαντάζομαι, H=3G, G=GPRS και E=EDGE.
  6. Ναι φίλε μου, κάπου μέσα στις διακοπές την έλαβα και την εγκατέστησα αμέσως. Γενικά πολύ ευχαριστημένος ως τώρα, το τηλέφωνο πάει σφαίρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη χρήση του. Το μόνο (πασίγνωστο στα smartphones) πρόβλημα, ότι η μπαταρία με το ζόρι βγάζει τη μία μέρα. Κάθε βράδυ φόρτιση (ειδικά στις διακοπές με free 3G από τη vf συνεχώς ανοιχτό)! Δεν έχω βάλει βέβαια ακόμα πολλές εφαρμογές, ούτε παιχνίδια, ούτε έχω κάνει root κτλ. PS: Σόρι για την καθυστερημένη απάντηση, είπαμε διακοπές!
  7. Να πω και το σχόλιο ενός καινούριου κατόχου. Το κινητό το έχω 3 μέρες (Τρίτη απόγευμα) και έκανε αναβάθμιση σε 4.3 την Τετάρτη μετά τα μεσάνυχτα. Δεν έχω φυσικά κάνει root ή κάποιο άλλο πείραγμα αλλά έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές και έχω αρχίσει να παίζω με αυτές (μεταξύ των το skype, το light flow lite, το whatsapp, λέω απλά μερικές που έχουν αναφερθεί εδώ). Επίσης έχω ψάξει τα network, 3G, bluetooth, notification μπλα μπλα μπλα settings για τη "γνωριμία" μου με το κινητό. Δεν έχω δει ούτε ένα πρόβλημα απ' όσα περιγράφονται εδώ. Σίγουρα έχω καθαρή και καινούρια συσκευή (S/N 304K...) και προέρχομαι από iPhone 3GS (Νοέμβριος 2009), δλδ. εντυπωσιάζομαι εύκολα με μια συσκευή τελευταίας γενιάς, οπότε δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα :p ! Πάντως μπορώ με σιγουριά να πω ότι το κινητό, όσο και όπου το έχω χρησιμοποιήσει εγώ, κάνει ό,τι αναμένει κάποιος από αυτό. edit: τσέκαρα και τη διεργασία "Google Services" και δεν έχει φάει πάνω από 800kb από την Τρίτη.
  8. Πάω Settings > About Phone > System Updates αλλά δε μου δίνει την 4.3! Είναι στην 4.2.2 από τη "μαμά" του. Έβαλα χτες τις πρώτες 10 εφαρμογές, τα βασικά για το καλοκαίρι facebook, whatsapp, sport24, sync.ME κτλ (δε σκοπεύω να το πειράξω πριν τις 19/8, μέχρι τότε έχω την "άγια περίοδο των διακοπών"!) Έκανα και το πρώτο επιτυχημένο migration, όλα τα messages του whatsapp (11.000 περίπου) από το iOS (από ένα backup του iOS για να είμαι ακριβής) στο Android (μέσω μιας εφαρμογούλας στο whatsappmigrator.com). Χάρηκα!
  9. Εγώ χθες πήρα το κινητό και το άνοιξα. Είναι στην έκδοση 4.2.2. Πατάω Settings > About Phone > System Updates αλλά μου λέει δεν έχει κάποια διαθέσιμη. Πότε θα μπορώ να πάω στην 4.3 (μιας και είναι απείραχτη η συσκευή, να την αναβαθμίσω πριν αρχίσω να την πειράζω). Επίσης, οι αλλαγές που λέτε, πιο φωτεινά χρώματα, πιο αργό φλας, είναι όταν έχετε rooted το λειτουργικό και με κάποιο custom kernel; Δλδ. άμα κάνω εγώ την αναβάθμιση στο "μαμά" Android όπως ήρθε από το εργοστάσιο, με τον "ας πούμε επίσημο" τρόπο, θα δω τέτοιες αλλαγές; Πάντως το κινητό πετάει (στα μάτια μου δλδ. είναι απίστευτο, μιας και πήγα σε αυτό μετά από 3 χρόνια 10 μήνες σε iPhone 3GS και είναι λογικό!)
  10. Ήρθε μόλις με ACS. Έχει S/N 304K και είναι η έκδοση με τα "ποδαράκια" (2 αναιπαίσθητα εξογκώματα στην ίδια ευθεία με τις βίδες στο κάτω μέρος). Έχει ζελατίνα μπρος και πίσω. Το "μέσα" κουτί (όχι το εξωτερικό χαρτονάκι δλδ.) είχε 2 ταινίες ασφαλείας. Περιλαμβάνει έναν οδηγό γρήγορης εκκίνησης στα ιταλικά (όλη η συσκευασία είναι ιταλική, φαντάζομαι δε θα έχω κάποιο πρόβλημα με locked τηλέφωνο κτλ. -επίσης λέει 24μηνη εγγύηση valid only for the italian market) και ένα φορτιστή με καλώδιο USB. Πώς τα βλέπετε όλα ΟΚ; Δεν το έχω ανάψει ακόμα, σε λίγο (αφού φάω!)
  11. Αγαπητοί καλημέρα. Χωρίς να έχω διαβάσει τον οδηγό σας εδώ πέρα, παρήγγειλα χθες ένα LG Nexus 4. Η τιμή του ήταν στα 336,90 από ένα eshop ονόματι kaizershop (ελπίζω να επιτρέπεται να γράφω ονόματα, τα παιδιά πιο πάνω χρησιμοποίησαν το όνομα του e-shop). Αυτοί είχαν τόσο μια από τις φθηνότερες τιμές στο σκρουτζ όσο και πολύ καλή αξιολόγηση (στο σκρουτζ πάλι) από 50 και πλέον χρήστες. Περιμένω να μου έρθει αύριο, δεν ξέρω αν θα είναι ή όχι η έκδοση με τα "ποδαράκια", αν και ένας φίλος μου που το έχει μου είπε μικρή διαφορά έχει με ή χωρίς τα "ποδαράκια". Ο @andrewk λέει ότι 1 Ιουλίου στο kaizershop δεν ήταν διαθέσιμο, άρα ίσως έφερεαν νέα παρτίδα, άρα ίσως έχει όντως "ποδαράκια". Θέλω να ρωτήσω αν έχετε κάποιο σχόλιο για την τιμή ή για το eshop που χρησιμοποίησα και επίσης αν πρέπει να προσέξω κάτι με την παράδοση από το κούριερ και το unboxing. Πήρα το μαύρο (για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα καν ότι υπάρχει σε λευκό, το είδα αφού αγόρασα).
  12. Κάνω μια ανανέωση στο παρακάτω. Ουσιαστικά ρωτάω αν υπάρχει κάποιο guide εδώ στο φόρουμ για το ποιες είναι οι πρώτες ενέργειες όταν πάρουμε στα χέρια μας ένα Nexus 4, πώς το συνδέουμε με υπολογιστή, πώς περνάμε την τελευταία έκδοση του Android (και πώς ξεκινάμε να καταλαβαίνουμε τι σημαίνει rooted και πώς γίνεται -αυτό είναι το αντίστοιχο του jailbreak απ' όσο κατάλαβα). Διαβάζοντας εδώ μου κάνουν εντύπωση οι απαντήσεις σας στο θέμα της αναβάθμισης σε 4.3, δλδ. το κινητό έχει μια φορά καλή κάμερα, μία όχι, μια φορά καλό touch, μία όχι; Πάντως ένας φίλος μου που το έχει μου είπε ότι πολύ μικρή διαφορά κάνουν τα "ποδαράκια" (όχι ότι ξέρω ακριβώς γιατί μιλάμε, αλλά έτσι ακριβώς είπε).
  13. Καλημέρα! Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ, επέλεξα να το δημοσιεύσω εδώ, να μην ανοίξω νέο θέμα. Έχω ένα iPhone 3GS το οποίο νέκρωσε μετά από επαφή με θαλασσινό νερό. Καιρό ήθελα να το αλλάξω το συγκεκριμένο, και μάλιστα είχα ήδη αποφασίσει να πάω σε Android συσκευή. Από περιγραφές 2 φίλων μου που είναι κάτοχοι και από κάποιες κριτικές που διάβασα (και φυσικά από τη σχετικά χαμηλή τιμή) αποφάσισα να αγοράσω το LG Nexus 4. Θα ήθελα από εσάς μια πολύ γενική κριτική του κινητού (δυνατότητες, μπαταρία κτλ) αν και γνωρίζω ότι είναι από τα πολύ καλά. Επίσης, να μου πείτε, με το που το αγοράζω, οι πρώτες κινήσεις, ποιες είναι; Με ποιο πρόγραμμα θα το συνδέσω στο PC; Πώς θα κάνω update στην τελευταία έκδοση του Android (Διαβάζω βγήκε η 4.3. Κάνουμε update; Ή καθόμαστε στην 4.2.1; Ή στην 4.2;) Μετά θα ήθελα να με βοηθήσετε να μεταφέρω όσα περισσότερα γίνεται από το παλιό κινητό. Είπαμε, είναι νεκρό, αλλά έχω ένα iTunes backup από το οποίο μπορώ να αντλήσω τα SMS, τα WhatsApp messages, τις φωτό. Τις επαφές μου τις έχω σε Outlook 2007. Προς το παρόν αυτά, περιμένω τις γνώμες σας, και την καθοδήγηση σας. Το κινητό δε το έχω ακόμα στα χέρια μου, σκοπεύω να το αγοράσω αύριο-μεθαύριο, προς το παρόν είμαι στη διαδικασία ενημέρωσης από τα διάφορα φόρα κτλ.
×
×
  • Create New...