Jump to content

ekalandr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ekalandr

  1. Την Παρασκευη 22/05/2015 παρελαβα το Onda V891 double Os 32 gb.Ειναι απιστευτα γρηγορο.Το παρηγγειλα απο Αliexpress στην τιμη των 103 Ευρω.Απολυτα ευχαριστημενος.
  2. Eπειδή δεν τα καταφέρνω καλα με το να περάσω firmware με odin υπαρχει m7ixalis κάποιο αρχείο (video η κάτι άλλο) που βημα βημα να δειχνει πως το κανουμε αυτό? Ευχαριστώ
  3. Εδώ και 2 βδομάδες και οχι σε καθημερινή βάση η κάμερα δεν ανταποκρίνεται. Εχω 4.4.2. Οταν κάνω restart μετα στρώνει.Γνωρίζει κάποις φίλος τι μπορεί να συνμβαίνε? Ευχαριστώ.
  4. Και σε μένα ραγισμένη προ μηνός. Το έχω 5μήνες και απλά το κοιτάω. ...........είναι μάλλον πολύ ψεύτικο το ασημί πλαστικό.
  5. οταν ενεργοποιουσα την καμερα δεν την ανοιγε και εβγαζε μηνυμα camera fult .
  6. το πηγα δευτερα14/04/2014 στο σερβις το αφησα για την καμερα και το πηρα σημερα με αντικατασταση της καμερας. ευτυχως ηταν στην εγγυηση. καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα: ευχαριστω
  7. ενω λειτουργουσε η καμερα μετα την 4.4.2 σημερα που ηθελα να την χρησιμοποησω μου εβγαλε προειδοποιηση ''σφαλμα καμερας''.ξαναεκανα επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων αλλα τιποτα. μπορει κανεις να βοηθησει? ευχαριστω.
  8. ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ. 1.ΤΟ ΠΕΝΑΚΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΚ. 2.ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΦΑΚΕΛΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ FM RADIO ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  9. Μετά την αναβάθμιση 4.4.2 το ενεργό σημείωμα με το s pen δεν ανοίγει. Αντιμετώπισε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διαπίστωσα και αλλο πρόβλημα στη μετονομασία φακέλων μετα την αναβάθμιση σε 4.4.2. Εσείς?
×
×
  • Create New...