Jump to content

hero

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

hero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για μεταφορά μεσω wi-fi: Easy Transfer (Free)
  2. Ναι, άλλαξαν την οθόνη (μετά από πολύ συζήτηση για να το κάνουν) έτσι τουλάχιστον είπαν και έγραψαν στο χαρτί του service.
  3. Με την εφαρμογή YouTube παίζουν μια χαρά αλλά μέσα από τον Opera δεν γίνεται τίποτα (ζητάει σύνδεση με διακομιστή και κολλάει). Όσο για τον Real Player αναφέρεται στο site του Opera mobile ότι τον χρησιμοποιεί για προβολή των βίντεο του YouTube.
  4. Παιδιά τι γίνεται με το YouTube και τον Opera και δεν παίζουν τα βίντεο? Ζητάει σύνδεση με διακομιστή κλπ. αλλά τίποτα. PS. Δοκίμασα και με αλλαγή στα settings του Real Player αλλά τίποτα.
  5. Για όσους έχουν vodafone και το γνωστό πρόβλημα στην εκκίνηση της συσκευής, μετά την αναβάθμιση στην v.40 δεν υφίσταται πλέον (τουλάχιστον σ' εμένα). Ας το επιβεβαιώσουν και άλλοι να δούμε αν όντως ισχύει. Υ.Γ. Η δωρεάν πλοήγηση είναι πολύ καλή και αρκετά πλήρης (δοκιμασμένη).
  6. Τελικά έκανα hard reset & format στην κάρτα (μετά από πολύ σκέψη) και τα προβλήματα με το ραδιοφώνο συνεχίζουν, μάλλον πρέπει να είναι θέμα firmware. Κάτι ακόμα η εγκατάσταση email έχει αλλάξει και στο setup συνδέεται μέσω δικτύου (operator) και κατεβάζει υποχρεωτικά το Nokia email (messaging).
  7. Οχι δεν έκανα hard format γιατί η επανεγκατάσταση των εφαρμογών και δεδομένων είναι επίπονη διαδικασία για μένα. Πάντως μετά από restart μέχρι στιγμής δεν κολλάει αλλά το RDS παθαίνει διαλήψεις, μια παίζει μια όχι.
  8. Μετά την αναβάθμιση υπάρχει πρόβλημα στο Ραδιόφωνο. "Κολλάει" και χρειάζεται restart. Επίσης δεν λειτουργεί σωστά το RDS. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?
  9. Έχεις δίκιο, νομίζω το να μικρύνεις μόνο τους αριθμητικούς χαρακτήρες είναι το καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ.
  10. Καταπληκτική! Τσέκαρε μόνο στο Αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο τα νούμερα είναι στην άκρη αριστερά και μερικά χάνονται. Μπράβο White_butter_fly και ευχαριστούμε!
  11. Το εχω ξαναγράψει αλλά για να μην ψάχνεις: κατά τη διάρκεια μιας κλήσης πατάς Μενού-Εφαρμογές-Εγγραφή-και το πλήκτρο με την κόκκινη βούλα (record), η συνομιλία αποθηκεύεται σαν κλιπ ήχου και τη βρίσκεις στο Μενού-Έκθεση-Κλιπ ήχου.
  12. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης πατάς Μενού-Εφαρμογές-Εγγραφή-και το πλήκτρο με την κόκκινη βούλα, (η συνομιλία αποθηκεύεται σαν κλιπ ήχου και τη βρίσκεις στο Μενού-Έκθεση-Κλιπ ήχου).
  13. Παιδιά σήμερα άλλαξα την κάρτα και έκανα και hard format (για ανανέωση) και όλα καλά. Μια ερώτηση, όταν επιλέγετε wi-fi σύνδεση εμφανίζεται ένα σημαιάκι στα δεξιά? και αν γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό γιατί στο manual δεν αναφέρει τίποτα.
  14. Ευχαριστώ παιδιά, η βοήθεια σας είναι σημαντική σε όλα τα θέματα.
  15. Απ' ότι κατάλαβα δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι δουλεύει σε συσκευή που δεν έχει περασμένο το hack.
×
×
  • Create New...