Jump to content

pezonaftis521

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pezonaftis521

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

pezonaftis521's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φιλε μου εχεις δικιο οσον αφορα το wifi του grand duos δεν εχει καλη ληψη. οσον αφορα ολα τα υπολειπα προσ το παρον δεν εχω δει καποιο προβλημα.
  2. Μπροστα μου το εχω και δεν βλεπω κατι τετοιο και σημα cosmote εχω και wifi πολυ καλο. μηπως εχει καποιο θεμα και θα πρεπει να το πας στο servis να το δουν.
  3. Γεια σας και απο εμενα. αγορασα και εγω το grand duos gt-i9082 πριν μια εβδομαδα και οι εντυπωσεις μου ειναι παρα πολυ καλες. το πηρα 275 ευρω απο το καταστημα Kaizer Πανεπιστημιου Ομονοια. για τα χρηματα αυτα το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο και κανει πολυ καλα τη δουλεια του.ενα προβλημα υπαρχει σχεδον με ολα τα δικαρτα κινητα οπως και σε αυτο. οταν μιλαμε στην μια γραμμη και μας καλεσουν στη δευτερη και απαντησουμε πρεπει να γνωριζεται οτι υπαρχει χρεωση στην δευτερη γιατι γινεται προωθηση κλησης. αυτο γινεται οταν επιλεξουμε (μονιμη ενεργοποιηση καρτων). αν δεν το κανουμε δεν υπαρχει χρεωση απλα οταν μιλαμε στην μια η αλλη λεει σε αυτον που σε καλει οτι το τηλεφωνο ειναι απενεργοποιημενο (μονο κατα τη διρκεια της κλησης) τελος οσον αφορα τα dual sim κινητα πιστευω οτι ειναι ενα απο καλυτερα προς το παρον. σιγουρα δεν ειναι s4 αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτα τα χρηματα. φυσικα ακουγεται οτι καποια στιγμη θα ερθει και s4 duos.θετικα:μπαταρια αρκετα καλη-αρκετα γρηγορο-ιντερνετ αρκετα καλο-κανενα κολημα-οθονη αρκετα καλη βαση αναλυσης που εχει.αρνητικα προς το παρον δεν εχω δει. οποτε αν καποιος θελει ενα δικαρτο κινητο αυτο ειναι μια πολυ καλη προταση και κανει αυτο που λεει.
×
×
  • Create New...