Jump to content

doul92

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by doul92

  1. Φιλε βρηκες λύση στο θέμα; Μ το βγάζει κ εμένα κ δν βρίσκω το πρόβλημα
  2. εχει κανει κανεις μεταδοση οθονης απο το κιν( android4,4) στο laptop ( windows 10)? μου βγαζει μνμ οτι δεν μπορει να γινει η συνδεση. κλεινω antivirus, firewall αλλα παλι τπτ. καμια ιδεα?
  3. lollipop για το CU εχει βγει? γτ βλεπω μονο AP ΚΑΙ EU? καποιο αξιοπιστο λινκ υπαρχει?
  4. παιδια η μπροστινη καμερα σας φαινεται λιγο περιεργη? μου φαινονται πολυ ψευτικες οι φωτογραφιες..
  5. αν καποιος προσφερεται να μου φτιαξει το κινητο ας μ στειλει indox. δινεται αμοιβη το κινητο μετα απο εγκατασταση ρομ εχασε το 1 imei του και το S/N τωρα δν εχω σημα 3g/4g, εχει μονο 2g αν και στην αναζητηση τα βρισκει ολα! εχω δοκιμασει πολλα αλλα χωρις τυχη. αν καποιος γνωριζει κατι κ μπορει να βοηθησει ας μ στειλει.
  6. εχει βαλει καποιος την συγκεκριμενη ρομ? http://www.needrom.com/download/lenovo-x2-cu/ μου κολλαει στο 40% με ενα error 3149
  7. ολα αυτα ομως δεν θ επρεπε να φτιαξουν με μια νεα ρομ? εννοω οτι εβαλα ολες τις ρομ π βρηκα αλλα δν μπορουσα ν εχω ταυτοχρονα κ τις 2 καρτες. στην αρχη οταν πηρα το κιν δουλευαν κανονικα :/
  8. τα καταφερα κ εγω τωρα! αλλα τωρα μου εχει απενεργοποιησει τελειως την δευτερη καρτα, και η 1η δουλευει μονο με 2g :cry: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κ απο τις πληροφοριες βλεπω οτι δν εχει αλλαξει κατι στο imei
  9. μου βγαζει αυτο το μνμ imei.exe86*** is not recognized as an internal or external command. operable program or batch file. εχεις κανει ποτε αυτην την διαδικασια εσυ?
  10. υπαρχει καποιος που μπορει να μου φτιαξει ενα αρχειο mp0b_001 ? αυτο που εχει μεσα τα imei? εγω εχω τα δικα μου imei αλλα δεν βρισκω τροπο να κανω ενα τετοιο αρχειο. αν υπαρχει καποιος να του δωσω τα imei μου κ να μου στειλει το αρχειο ή να μου πει ενα τροπο να τα φτιαξω παρακαλω στειλτε μ μνμ. εχω απεπλιστει :(
  11. φιλε μου θελω λιγη βοηθεια! αρχικα ν πω οτι εβαλα μια ρομ στο LENOVO VIBE X2 κινητο μου, ομως χαθηκε το imei. τους αριθμους τους εχω αλλα δν μπορω να τους περασω μεσω του 1ου βηματος που λες. στο 2ο βημα φτανω μεχρι το ροοτ, βγαινει πρασινο λαμπακι αλλα δν με αφηνει να επιλεξω το imei/vram μου βγαζει αυτο --->>> Connect to device <<<--- --- ERROR : --- TotalBytesPerChunk Not Found. Set default Page/Spare=2048/64 !!! ATTENTION! Requests for confirmation on the device screen are possible! --- root shel it is received temporarily before reboot ! εχει καποιος καμια ιδεα??
  12. μια μικρη βοηθεια παιδια! εχω περασει την ρομ του baralajbi και δεν μου δουλευουν και οι 2 καρτες ταυτοχρονα. τι θελω να πω: οταν εχω ενεργοποιημενο το 4g στην 1η καρτα δν εχω καθολου σημα. η αλλη εχει κανονικα. κανω αναζητηση για σημα στην 1η καρτα και μου το βγαζει κανονικα το δικτυο. οταν παω να το επιλεξω μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο δικτυο αυτην την στιγμη και ν δοκιμασω αργοτερα. το ιδιο γινεται οταν αλλαζω την επιλογη για 4g στην 2η καρτα. ακομα και αν βαλω προτιμωμενο δικτυο 2g δεν γινεται τπτ.. καμια ιδεα?
  13. παιδια εχει αγορασει κανεις την ρομ απο τον baralajbi? πως του κανω donate? και μεσα σε ποσες μερες μου δινει τον κωδικο?
  14. doul92

    Jiayu G4

    για αλλη μια φορα θα σου πω οτι σε βλεπω σαν ΘΕΟ ! με εσωσες.. :)
  15. doul92

    Jiayu G4

    τωρα απο οτι ειδα στο recovery menu δεν μου εχει install from sd. αρα παλι την ιδια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω. με αυτην την ρομ που μου εστειλες μπορω να βαλω android 4.4?
  16. doul92

    Jiayu G4

    φιλε μου με εσωσες. μετα απο 2 μερες που το παλευα καταφερα να κανω install μια official rom. ολα κομπλε τωρα. με ζορισε αρκετα αυτο με το usb driver αλλα "ευτυχως" που το ειχαν παθει κ αλλοι και το εγραψαν στο internet! βεβαια πρεπει να ομολογησω οτι με τρωει να την κανω παλι εγκατασταση... τωρα το πηρα το κολαϊ! ευχαριστω και παλι!
  17. doul92

    Jiayu G4

    καταφερα να μπω σε ενα μενου επιτελους. μετα απο αρκετη ερευνα (επειδη ηταν στα κινεζικα) βρηκα την ετυμολογια τους. αλλα δεν εχει πουθενα να κανω install την νεα μ ρομ. το μονο μενου που μου βγαζει ειναι αυτο 工厂模式(Gōng chǎng mó shì)=factory model 完整测试(Wán zhěng cè shì)=complete testing 单项测试(Dān xiàng cè shì)=single testing 测试报告(Cè shì bào gào)=test report 清除e MMC(Qīng chú e MMC)=Clear/Remove/reset e MMC 版本信息(Bǎn běn xìn xī)=Version Information 重启手机(Chóng qǐ shǒu jī)= restarting the phone αυτο το μενου βγαινει με το power και το volume down με το power και το volume up μου βγαζει black screen. και οταν παταω μια φορα το power κανει restart. καμια ιδεα?
  18. doul92

    Jiayu G4

    το δοκιμασα εγω.. τπτ..
  19. doul92

    Jiayu G4

    μπορεις να μου δωσει οδηγιες για να κανω install απο pc???
  20. doul92

    Jiayu G4

    υπαρχει τροπος να βαλω ρομ χωρις να κανω την επανεκκινηση και να μπω στο recovery μενου?
  21. doul92

    Jiayu G4

    οχι αλλα τωρα εντοπισα αλλο προβλημα που δεν το ειχα σκεφτει. μου εγραψε οτι δεν ειναι rooted το κινητο. αλλα το supersu δεν υποστηριζει root για 4.4.2. καμια ιδεα?? παιζει ολο αυτο με την καρτα να φταιει στο οτι δεν ειναι rooted? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βλεπω internal storage 2.50 gb phone storage 233mb sd card 7,39 gb. και οταν κανω move to sd απο το titanium back up μου τα μεταφερει απο την internal στο phone storage. δεν εχω επιλογη να τα μεταφερω στην sd ουτε απο το app manager. το παλευω απο το μεσημερι.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν μπορω να μπω στο fastboot για να κανω recovery. τα εχω ψιλο χασει.. heeeeeelp:cry::cry::cry::cry:
  22. doul92

    Jiayu G4

    την εβαλα σημερα εγω. δεν ξερω αν εκανα καποια χαζομαρα αλλα τωρα δεν μπορω να μπω σε recovery mode. δειχνει οτι μπαινει αλλα μου βγαζει μαυρη οθονη. επισης εχει χωρισει την εσωτερικη μνημη του κινητου μου σε 2 κομματια (internal και external). θεωρει την external σαν την καρτα sd μου. επισης βλεπει την κανονικη sd καρτα μου αλλα δεν μπορω να μεταφερψ τις εφαρμογες μου εκει. δοκιμασα σχεδον ολα τα προγραμματα στο store. καμια ιδεα ρε παιδια πως μπορω να αλλαξω την default external card? η καμια ιδεα να μπορεσω να μπω στο recovery για να βαλω αλλη rom? κατα τα αλλα παντως φαινεται καλη.. :P
  23. doul92

    Jiayu G4

    οταν παω να μπω στο recovery για να περασω μια rom, η οθονη τρεμοπαιζει.. διακρινω πολυ λιγο τα γραμματα και αναγκαστικα παω στα τυφλα απο διαφορα βιντεακια στο youtube. υπαρχει καποιος τροπος να το λυσω αυτο?? εχω το g4 με περασμενη την τελευταια miui rom
  24. doul92

    Jiayu G4

    καλημερα κ απο μενα.. τελικα μετα απο 2-3 προσπαθειες να φτιαξω το gps δεν ειδα αποτελεσμα.. αργει αρκετα να πιασει σημα κ το χανει συνεχεια.. αλλα πλεον εχω μαθει τους δρομους κ δεν με απασχολει ιδιαιτερα. θελω να ρωτησω 2 πραγματα! αρχικα πως μπορω να βαλω aytocorrect στα ελληνικα? στις επιλογες απο τις ρυθμισεις δν εχει περασμενο ελληνικο λεξικο.. οι μονες λεξεις που μου προτινει ειναι τα ονοματα απο τις επαφες μου :P και 2ον, υπαρχει περιπτωση να μπορεσουμε να κανουμε αναβαθμιση σε android 4.4? διαβασα οτι θελει τις ιδιες προδιαγραφες. ισχυει? το εχει δοκιμασει κανεις? και αν ναι πως το εκανε? ευχαριστω υ.γ. εγω εχω το jiayu g4!
  25. doul92

    Jiayu G4

    παιδια τελικα με το θεμα του gps εχουμε βρει καμια λυση? κατεβασα το gps test και μου δειχνει οτι βλεπει 11 δορυφορους αλλα δεν κανει lock κανεναν. μπορω να κανω καμια ρυθμιση σε αυτο?
×
×
  • Create New...