Jump to content

michigeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by michigeo

  1. Φίλε σου παραθέτω την απαντηση σε αντίστοιχη ερώτηση. Παρακάτω είναι το site που κάνεις root http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40232503&postcount=45 ελπίζω να βοήθησα! :happy: Ελπίζω να είσαι ευχαριστημένος από το κινητό γιατί και εγώ το καλοβλέπω... ;)
  2. Καλό μήνα εύχομαι σε όλους! Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος ενός Samsung star 3 duos και είμαι σχετικά απογοητευμένος με το κινητό αυτό. Σκέφτομαι να το αντικαταστήσω είτε με το Xcover 2 γιατί τα χέρια μου είναι τρύπια, είτε με το S duos. Εσείς πιο μου προτείνετε; Βασικά δε θέλω να επενδύσω σε άλλο να τηλέφωνο που θα μου βγάλει τη πίστη με επανεκκινήσεις, lagαρισματα και τρελαμένα ξυπνητήρια!
  3. Η vodafone το έχει σε απομίμηση στη βιτρίνα της και στον πρόσφατο κατάλογο που έβγαλε, αλλά το έχει πολύ ακριβό, γύρω στα 250-260 ευρώ. Δοκίμασε το eshop.gr το γκρι το έχει 189.90 και το κόκκινο για κάποιο λόγο το έχει 199.9 ευρω. :O :wacko:
  4. παιδιά βρήκα λύση στο πρόβλημα!!! καντε ενα back up πρωτα και μετα βαλτε αυτον τον κωδικο για hard reset *2767*3855# δουλεύει 100%!!!
  5. Όπως καταλάβατε και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω εδώ και μια βδομάδα χωρίς άλλα τρομερά προβλήματα, μόνο που έμενα χτυπάει 07:30 κάθε πρωί!! άσε που δεν με αφήνει να κάνω επαναφορά γιατί λέει δεν βάζω σωστό κωδικό! καμιά ιδέα (για το ποιο κωδικό να βαλω; ) α και κυριοι διαχειριστες αν επρεπε να βαλω το προβλημα σε καποιο γενικότερο thread πειτε μου!
  6. Φιλαρακι επειδη εχω το ιδιο τηλεφωνο σε ενημερώνω οτι δεν υπαρχει τροπος αναβαθμισης ουτε μεσω του Samsung kies... :(
×
×
  • Create New...