Jump to content

Giannizz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Giannizz

  1. Giannizz

    Huawei P30

    Ευχαριστλω. Μίλησα με ένα κατάστημα που έχει αρκετές καλές κριτικές. Τους ρώτησα αν είναι δυνατό να μου αναφέρουν το Serial Number (S/N) της συκσευής πριν την αποστολή προκειμένου να την ελέγξω και μου είπαν πως δεν υπάρχει θέμα, απλά να το βάλω στα σχόλια. Επομένως έτσι θα σιγουρευτώ ότι είναι EU και άρα έχω την 2ετή εγγύηση. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να χάνω;
  2. Giannizz

    Huawei P30

    Καλησπέρα παιδιά, ερώτηση... βλέπω κάποια κατάστηματα στο bestprice που έχουν το κινητό σε πολύ χαμηλή τιμή, γύρω στα 330. Τα αντίστοιχα κατάστηματα δεν υπάρχουν στο skroutz στο οποίο οι τιμές ξεκινάνε από 370. Μεγάλη διαφορά θεωρώ. Χρειάζεται να ανησυχήσω για κάτι; Κανονικά σφραγισμένο με 2ετή εγγύηση δεν θα είναι;
  3. Δεν ξερω σε αυτη την περιπτωση τι γινεται.. Εγω δεν εβαλα ποτε λεφτα στο Alipay μονο την καρτα εκανα add και προχωρησα στην αγορα απο το aliexpress μεσω της revolut.
  4. Την αγορα την εκανα κανονικα μεσω του site aliexpress. Απλα στο Alipay account συνδεσα την καρτα μου και ετσι αρθηκε το secure προλβημα που αντιμετωπιζα. Δεν καταλαβαινω σε τι υπολοιπο αναφερεσαι.
  5. Αφου φτιαξεις λογαριασμο στο aliexpress, πηγαινεις πανω στο ανθρωπακι και απο τις επιλογες επιλεγεις MyAlipay. Ακολουθας κανονικα τα βημματα και βαλε τα αληθινα σου στοιχεια οπως αυτα που εχεις βαλει στην καρτα που θα χρησιμοποιησεις Δηλαδη ονομνυμο, διευθυνση, κλπ ID verification δεν εκανα γιατι λεει οτι χρειαζεται μονο αν υπερβεις καποιο οριο αγορων/μηνα
  6. Τελικα καταφερα να φυγει η παραγγελια... Εκανα Alipay Account και εφυγε η παραγγελια χωρις προβλημα. Δεν ξερω αν χρειαζοταν απο πριν αυτο και δεν το ηξερα αλλα σε εμενα λειτουργησε ετσι.
  7. Δοκιμασα με Log-out και log-in και δεν υπηρξε καμια αλλαγη στα στοιχεια της καρτας. Μετα εσβησα τα δεδομενα της εφαρμογης και εκανα εκκαθαριση της μνημης cache της εφαρμογης. Απεγκαταστησα και ξανα-εγκατεστησα την εφαρμογη... και παλι καμια αλλαγη στα στοιχεια της καρτας. Ακομη προσπαθω να βρω λυση γιατι τα εχω κανει ολα κατα βημα... και τρωω ακυρο στην παραγγελια.
  8. Καλημερα. Να πω και εγω το προβλημα μου μηπως εχει συναντησει καποιος κατι παρομοιο και μπορει να με βοηθησει. Εκανα κανονικα λογαριασμο στη Revolut. Μετεφερα λεφτα μεσω Web-banking χωρις κανενα προβλημα. Οταν φανηκαν τα λεφτα στη Revolut, πηγα στο aliexpress για να κανω την παραγγελια μου και αφου επελεξα τα προϊοντα που ηθελα, τα εβαλα στο καλαθι και πατησα να γινει το order μου βγαζει το εξης μυνημα: For security reasons this process can not be coninued ISC_RS_5100102051 Αν καποιος εχει συναντησει κατι παρομοιο η εχει τυχει στον ιδιο παρομοιο προβλημα θα ηθελα να ακουσω μερικες συμβουλες/ιδεες γιατι εχω κολλησει.
  9. Προορίζεται για κοπέλα Budget : 200 - 250 euro Μέχρι 4 ιντσες, άντε 4+ Εύκολο στη χρήση, και κυρίως να μην αρχίσει να κολλάει μετά από λίγο καιρό γιατί αυτός είναι ο λόγος αλλαγής του samsung galaxy s duos που υπάρχει τώρα. Αυτά τα ολίγα κύριοι.
  10. Καλησπέρα παιδιά. Από που μπορώ να αγοράσω το P6 σε χρώμα ροζ ; (δεν είναι για μένα εε)
  11. Παιδιά η χρήση στη χειρότερη είναι η ίδια αν όχι λιγότερη. Ένα Shazam ανοίγω να κάνω 2 tags και μου έφυγαν καμιά 40αριά MB. Αυτό δε συνέβαινε παλιά. Τα mail μου ανοίγω και μου φεύγουν πάλι τα MB. Δεν κάνω τίποτα άλλο. Και μάλιστα είμαι πολύ προσεκτικός και τα κλείνω κατευθείαν τα δεδομένα μόλις δω αυτό που θέλω. Είμαι σίγουρος ότι φεύγουν πιο γρήγορα με ίδια χρήση. Όσο για την ένδειξη "4g", όχι δεν την έχω δει. Ένα "E" βλέπω και ενίοτε ένα "H", χωρίς να ξέρω τι είναι αυτά.
  12. Παιδιά ερώτηση... παρατηρώ ότι τα MB μου καταναλώνονται πολύ γρηγορότερα τώρα με το G2, απ΄ότι γινόταν με το SIII mini. Φαντάζομαι ότι αυτό γίνεται λόγω 4g. Η χρήση που κάνω δεν έχει αλλάξει. Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω την κατανάλωση ; Γίνεται να απενεργοποιηθεί το 4g ;
  13. Οχι δεν το ειχε. Το εβαλα και μιλησα. Ολα οκ μου φανηκαν. Σε 2-3 μερες θα ξερω σιγουρα που θα εχω μιλησει και υπο διαφορες συνθηκες. Για τα υπολοιπα (2,3,4) καμια ιδεα ;
  14. Α πολύ ωραία. Και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό ;
  15. Καλησπέρα παιδιά 1 βδομάδα χρήσης του G2 συμπληρώθηκε. (no root) Παρατηρήσεις / Ερωτήσεις 1) Πρώτο και σημαντικότερο. Πως μπορώ να βελτιώσω την ποιότητα κλήσης ;;; Εννοώ ότι όταν μιλάω με άλλους μερικές φορές δεν ακούω πολύ καθαρά τι μου λένε. Δεν είναι θέμα έντασης. 2) Πως μπορώ να βάλω κάποιο σωστό πρόγραμμα για navigation χωρίς να χρειαστεί να μπλέξω με root. Μου είχαν δώσει το iGO στην προηγούμενη συσκευή μου. Το περνάω και στο G2 αλλά φαίνεται πως αυτό που έχω δεν κάνει για την ανάλυση του G2 επειδή βγαίνει σε σμίκρυνση. Χωρίς root ο μόνος δρόμος είναι η αγορά ; 3) Πως μπορώ να απενεργοποιήσω να κάνει zoom-in με διπλό tap ; 4) Προτείνετε μου και κανά καλό music player να κατεβάσω άμα ξέρετε. Φχαριστωωωωωωώ
  16. Χαίρετε παιδιά, κάτοχος του G2 από χτες το βράδυ και έχω αρχίσει να το ψάχνω σιγά-σιγά... Πρώτο πρόβλημα ... δεν μου αναγνωρίζει τη συσκευή με το LG PC SUITE. Το συνδέω κανονικά στο usb και επιλέγω "Σύνδεση ως συσκευή πολυμέσεων (ΜΤP)", αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα ;
  17. Χαίρετε παιδιά, κάτοχος του G2 από χτες το βράδυ και έχω αρχίσει να το ψάχνω σιγά-σιγά... Πρώτο πρόβλημα ... δεν μου αναγνωρίζει τη συσκευή με το LG PC SUITE. Το συνδέω κανονικά στο usb και επιλέγω "Σύνδεση ως συσκευή πολυμέσεων (ΜΤP)", αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα ;
  18. Γιατι LG G2 mini και οχι LG G2 ? Κινα δεν αποκλειω 100%. Για παραδειγμα, απο αυτα που διαβασα σημερα, ειδα πχ οτι για τα oppo το θεμα service γινεται στην Ευρωπη και η διαδικασια ειναι αρκετα ευκολη και ξεκαθαρη. Δηλαδη εφοσον τα πραγματα ειναι απλα (και ας μην ειναι Ελλαδα) δεν εχω προβλημα. Συγκεκριμενα κοιταω το oppo find 7, αλλα απλα το κοιταω, δεν εχω καταληξει καπου.
  19. Γεια σας παιδιά, είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy SIII mini. Επειδη η μανα μου χρειαζεται κινητο και την εχει πιασει ενα κολλημα να παρει κατι με καμερες και ιντερνετ λεω να της πασαρω το δικο μου και να παρω εγω κατι καινουριο :rolleyes: Το sIII mini ηταν το πρωτο μου smartphone οποτε τωρα ξερω καλυτερα τι θελω απο ενα smartphone. Έχουμε και λέμε λοιπόν : - Καλή ποιότητα κατασκευής και ωραία αίσθηση χρήσης. - Δυνατή μπαταρία - Σημαντικό θέμα να έχει καλό ήχο (τραγούδια) - Να έχει επίσης μια αρκετά καλή κάμερα - 5ιντσο - Δυνατός επεξεργαστής + αρκετή μνήμη - Καλό δέκτη σήματος και καλο 3g-4g (δε ξέρω τι κυκλοφορεί ακριβως). - Εγγύηση, υπό την έννοια ότι θα μπορώ αν γίνει κάτι, να το δώσω εδώ Ελλάδα, να το φτιάξουν/αλλάξουν και να μου το επιστρέψουν (μη χρειάζεται να κάνει ταξίδια έξω και τέτοιες ιστορίες). Η χρήση του... - Καταρχάς σαν τηλέφωνο (κλησεις-μηνυματα) - Για μουσική (φάση mp3) - Για φωτογραφίες - Για GPS (θελω να του φορτώσω ένα καλό πρόγραμμα με χάρτες και να λειτουργεί απροβλημάτιστα και χωρίς καθυστέρηση σαν gps). - Για internet surfing O λόγος που τα λέω τόσο γενικά είναι γιατί δε ξέρω τι παίζει στην αγορά. Θέλω λοιπόν να μου πείτε εσείς τις γνώμες σας, να κάνω και μια βόλτα από τα μαγαζιά και να δω που θα καταλήξω. Δεν είπα τιμή. Δε θέλω να ξεπαραδιαστώ αλλά μπορώ να διαθέσω ένα καλό ποσό για κάποιο κινητό που θα μου καλύπτει αυτά που ζητάω σε καλό βαθμό. Βασικά μη λάβετε υπόψη σας την τιμή. Προτείνετε ελεύθερα και θα αποφασίσω εγώ.
  20. Μιας και το εχω κοντα στις 4-5 μερες ας γραψω τις εντυπωσεις μου. Το κινητο ειναι οπως το περιμενα. Πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου. Η καμερα του μια χαρα και σε φωτο και σε βιντεο. Πολυ smooth αισθηση γενικα. Η μπαταρια του επισης κομπλε, αν δε το σκαλιζεις ολη μερα ανεβατα βγαζει τις 2 μερες. Ειχα αναφερει ενα προβλημα με επανεκινησεις σε προηγουμενο post. Απο Κυριακη που εβγαλα και ξαναεβαλα τη sim δεν εχει ξαναγινει, οποτε ελπιζω να μην υπαρχει και εκει θεμα. Προσωπικα το συστηνω ανεπιφυλακτα για καποιον που θελει ενα ομορφο smartphone με αξιοπρεπεις δυνατοτητες σε ολους τους τομεις.
  21. Λοιπον επανερχομαι. Σημερα παρελαβα το κινητο και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρκετα θετικες αν σκεφτειτε οτι ειναι και το πρωτο μου smartphone. Εκδοση Android : 4.1.2 , Εκδοση Kernel : 3.0.31 - 1154865 Συγκεκριμενα τι εκανα απο τη στιγμη που το παρελαβα. Αλλαξα γλωσσα σε Ελληνικα και μετεφερα επαφες. Εχω αλλαξει τις επιλογες δικτυου μονο σε GSM και εχω απενεργοποιησει τη χρηση δεδομενων κινητης τηλεφωνιας. Επισης αυτη τη στιγμη το εχω βαλει σε εξοικονομηση ενεργειας και εχω απενεργοποιησει wifi,bluetooth,gps. Με αυτες τις ρυθμισεις η καταναλωση μπαταριας ειναι στο ελαχιστο ε ; (η μπορω να κανω και τιποτα αλλο; ) Επισης εκανα gmail account. Κατεβασα και ενα παιχνιδι απο το Play Store. Ολα κομπλε. Ειδα και την κληση του και τη ληψη μηνηματος, μια χαρα. Προς το παρον περιμενω να παει στο 10% και να το βαλω για φορτιση. Ακομα δεν εχω δει καθολου τι παιζει με το KIES. Επισης ερωτηση, χρειαζεται να δημιουργησω Sasmung Account ; Για τελος αφησα το μονο που με προβληματισε αλλα ειναι σημαντικο. Το κινητο εκλεισε μονο του 2 φορες ως τωρα (δηλαδη στην πρωτη ωρα λειτουργιας). Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και πιστευω οτι θα χω πιο σιγουρη ενδειξη για το αν υπαρχει προβλημα ή οχι αφου κανω τις αρχικες φορτισεις και περασουν 2-3 μερες. Αν δω ομως οτι επιμενει νομιζω οτι απο Δευτερα - Τριτη θα πρεπει να επικοινωνησω για αλλαγη.
  22. Παιδια εχω καταληξει και γω στο συγκεκριμενο κινητο. Ξερω οτι θα εχει αναφερθει αυτο που θα ζητησω, απλα ειναι λιγο δυσκολο να περασω αυτη τη στιγμη 100 σελιδες, οποτε... Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο silicone case για το κινητο που να χει δοκιμασει και να μην είναι πολυ χοντροκομμενο ; Α και ενα screen protector αν δεν ειναι κοπος. Στο e-bay βρηκα πολλα και δε ξερω ποιο να διαλεξω.
  23. Εκατσα και διαβασα ολα τα posts το 2013. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι τουλαχιστον 500αρι πρεπει να το δωσω αν θελω μια σωστη επιλογη. Τοσα λεφτα ομως δε θελω να δωσω. Επομενως ριχνω ενα ακυρο στο κλιματιστικο, και θα τη βγαλω με κανα ανεμυστηρα.
  24. Γεια σας και απο μενα παιδια. Εσφιξαν οι ζεστες και ψαχνω για κλιματιστικο. Ας μπω στο ψητο ... Ο χωρος για τον οποιο προοριζεται ειναι 10τ.μ. και κλειστος. Να σας πω την αληθεια δε ξερω τι ακριβως κανεις ο ιονιστης, τα τριπλα φλιτρα, το inverter και οποιες αλλες τεχνολογιες υπαρχουν. Εγω απλα θελω να κανει τη δουλεια του, δηλαδη να κρυωνει το χωρο. Τωρα εφοσον μπορει να υπαρχει και καποια επιπλεον τεχνολογια, καλο ειναι. Πολυ σημαντικο ειναι το κλιματιστικο να ειναι αθορυβο. Τοσο η εσωτερικη οσο και η εξωτερικη μοναδα. Οσο πιο αθορυβο γινεται. Τωρα απο τιμη. Η αληθεια ειναι οτι δε θελω να δωσω πολλα, γιατι η χρηση του στην ουσια θα γινεται μονο για καλοκαιρι. Για θερμανση υπαρχει αλλη εγκατασταση ηδη. Τα 300Ε μπορουν να μου δωσουν τα παραπανω σε καποιο μοντελο? Πρεπει να ανεβω? Προτειντε μου αν μπορειτε 2-3 μοντελα που πιστευετε οτι ταιριαζουν.
×
×
  • Create New...