Jump to content

MikeDaifas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MikeDaifas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

MikeDaifas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οταν ανεβαζω μια φωτογραφια στο facebook η φωτογραφια ανεβαινει και μπαινει στο φακελο "Ανεβασμένα απο κινητο" ενω εχω παρατηρησει πως αλλοι χρήστες του sony xperia γράφει απο κάτω ανεβασμένα από " Xperia™ Smartphone from Sony " πως μπορω να ενεργοποιησω και εγω αυτην την λειτουργια????!!!
  2. Mike leei panw!
  3. Στρατο σε λενε?
  4. πιος στρατος?
  5. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του φόρουμ , πριν μια βδομάδα αγόρασα το Sony Xperia Sola/Sole την επόμενη μερα λοιπον ποιραματιστηκα να κανω το Update σε 6.1.1.Β.1.54 με απο αυτο το Update νιώθω πως το κινητο κολλάει αρκετα και αργει ..1 ) μπορω να κανω κατι για αυτο? στο Facebook βλέπω πως οι περισσότερεσ σονυ συσκευες οταν ανεβαίνει μια φωτογραφια γραφει απο κατω από Xperia™ Smartphone from Sony εγω τι πρεπει να κανω για να εμφανιστει αυτο ?? Eυχαριστώ εκ τον προτέρων :)
  6. Ο Στρατος?
  7. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του φόρουμ , πριν μια βδομάδα αγόρασα το Sony Xperia Sola/Sole την επόμενη μερα λοιπον ποιραματιστηκα να κανω το Update σε 6.1.1.Β.1.54 με απο αυτο το Update νιώθω πως το κινητο κολλάει αρκετα και αργει ..1 ) μπορω να κανω κατι για αυτο? στο Facebook βλέπω πως οι περισσότερεσ σονυ συσκευες οταν ανεβαίνει μια φωτογραφια γραφει απο κατω από Xperia™ Smartphone from Sony εγω τι πρεπει να κανω για να εμφανιστει αυτο ?? Eυχαριστώ εκ τον προτέρων:)
×
×
  • Create New...