Jump to content

Andrew_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Andrew_7

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Andrew_7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Andrew_7

    Sony Xperia Ζ

    Καλησπερα παιδια,μια απο αυτες τις μερες εχω σκοπο να αγορασω τη κινηταρα,διαβαζω λιγο προχειρα εδω τα σχολια σας για αναβαθμισεις,root, η 4.2.2 χαλια, ειναι το πρωτο μου smartphone που θα παρω,θα αντιμετωπισω πολλα προβληματα λετε να μην προβω στην αγορα??? Υ.Γ εξηγηστε μου λιγο για το root και πως γινονται ολα αυτα ,ευχαριστω!!! :)
  2. Andrew_7

    Sony Xperia Ζ

    Oκ φιλε σε ευχαριστω! απο το birdphone σκεφτομουν να το παρω εχει και παρα πολλες αξιολογησεις το μονο που με κραταει πισω,ειναι τα προβληματα που μπορει να αντιμετωπισω(γλωσσα και πληκτρολογια gtp και προβληματα με το λογισμικο του και τα σχετικα καταλαβαινεις...)
  3. Andrew_7

    Sony Xperia Ζ

    Φιλε εχω διαβασει απο πολλους οτι ηταν ανοιγμενο κουτι,με πληκτρολογιο κ γλωσσα αλλα νταλον και πολλα προβληματα ! δεν εχει λογικη να το αγοραζεις 250 ευρω λιγοτερα ,σιγουρα υπαρχει καποιος κινδυνος,ξερει καποιος ποτε θα πεσει η τιμη στα καταστηματα?
  4. Andrew_7

    Sony Xperia Ζ

    Kαλησπερα παιδια ειμαι καινουριο μελος,καιρο τωρα θελω να αγορασω το κινητο αυτο αλλα η τιμη του ακομα να πεσει απο 700$ στα καταστηματα εχει περασει πολυς καιρος!!! ξερετε μηπως ποτε θα πεσει? Υ.Γ απο σκρουτζ δεν ρισκαρω να το αγορασω δεν θελω να το παρω φθηνοτερα και να την παθω οπως πολλοι αλλοι! :)
×
×
  • Create New...