Jump to content

mobile21R

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mobile21R

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 21

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mobile21R's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. φιλαρακι μπηκα εκει που λες αλλα ψιλομπερδευτηκα.δεν μπορεις εδω να μου πεις τι ακριβως πρεπει να κατεβασω και ποιες ειναι η διαδικασιες και τα βηματα που πρεπει να κανω?
  2. οταν εννοεις στο επισημο θεμα του κινητου?στην κατηγορια για LG το εγραψα.backup δεν ειχα κανει.τωρα δεν μπορω να κανω.κατι πηγα να κανω με το smartflash αλλα ειμαι λιγο ασχετος.αυτο το v30a που το βρισκω να το κατεβασω?απλα κανεις install?
  3. Παιδια προσπαθησα να κανω update μπας και βαλω το android 4 και αφου μου ελεγε οταν φορτωνε να απενεργοποιησω το κιν να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω για να συνεχιστει η διαδικασια καποια στιγμη εβγαλε το εξης: S/W Upgrade please wait while upgrading... Έδειξε να εχει κολλησει και να μην προχωραει και εβγαλα αποτομα το καλωδιο του usb. Ε,αυτο ήταν κολλησε το κιν σε εκεινο το σημειο.οτι και να εκανα δεν εκλεινε,εβγαλα μπαταρια την ξαναβαλα αλλα τιποτα.δεν μπορουσα να μπω μεσα στο κυριως μενου του κιν. Λιγο ψαχτηκα στο ιντερνετ και εκανα install το smartflash και τελικα μπηκα στο κιν στο μενου αλλα ειχαν εξαφανιστει τα παντα.μυνηματα,εφαρμογες,τηλεφωνα,το σημα δεν δουλευε,και η SD καρτα την εδειχνε σαν να μην υπηρχε.τιποτα. και το παραξενο ειναι οτι μολις εβαλα το καλωδιο usb για να δω στο pc τα περιεχομενα του κινητου ηταν ολα μεσα,εφαρμογες,τηλ,μυνηματα,τα παντα εδειχναν οτι δεν ειχαν σβηστει.. Μια βοηθεια ρε παιδια.δεν το εχω ουτε ενα μηνα το κιν.
×
×
  • Create New...