Jump to content

qwerty12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by qwerty12

  1. Το δικό μου lenovo vibe p1 από ww.sunsky.com αγορά 105 USD. Στο κουτί απέξω γράψανε 18 ευρώ χωρίς να αναφέρει ότι πρόκειται για κινητό τηλέφωνο. Στο τελωνείο το κοστολόγησαν 200 ευρώ χωρίς να ανοίξουν καθόλου τη συσκευασία του πωλητή. Μου το κοστολόγησαν 200 ευρώ και μου χρεώσανε 48 ευρώ ΦΠΑ + 12 ευρώ τέλος εκτελωνισμού=60 ευρώ αντι για 36. Τώρα περιμένω και 2ο που είναι στο τελωνείο. Όπως καταλαβαίνεις είναι κάπως αυθαίρετος ο υπολογισμός από υπαλλήλους που πιθανόν να είναι άσχετοι, να βαριούνται έχοντας απηυδήσει από τον όγκο των δεμάτων από Κίνα ή εν τέλει να έχουν μια τιμωρητική διάθεση. Φαίνεται ότι πολλοί λειτουργούν με τη βλακώδη λογική '' καλύτερα να καταδικαστούν 1000 αθώοι παρά να αθωωθεί ένας ένοχος''.
  2. Αγόρασα δύο κινητά. Το 1ο (LENOVO VIBE P1) στις 25 Μαρτίου και έφτασε τώρα στο ταχυδρομείο. Πέρασε τελωνείο. Τιμή αγοράς 105 USD από sunsky (netherland post). Στο τελωνείο το κοστολόγησαν 200 ευρώ αυθαίρετα(με το μάτι νομίζω κάποιος άσχετος ). Μου χρέωσαν 48 ευρώ ΦΠΑ+12 ευρώ εκτελωνισμό=60 ευρώ αντί για 36. Το 2ο κινητό αγοράστηκε 17 Απριλίου (Lenovo zuk z1) από aliexpres (singapore post) Τιμή αγοράς 130 USD. Στις 03/05 μπήκε και αυτό τελωνείο. Νομίζω πλέον τα περισσότερα κινητά περνάνε τελωνείο. Πλέον είναι προτιμότερο να δηλώνεται η πραγματική αξία του τηλεφώνου στη συσκευασία για να μην κοπανάει κάθε άσχετος υπάλληλος ότι του γουστάρει. Φαίνεται ότι δεν είναι πια τόσο συμφέρουσες οι αγορές από Κίνα εκτός αν το κατάστημα παρέχει κάποιου είδους ασφαλιστική κάλυψη για τυχον έξοδα τελωνείου (lightinthebox) ή ταχυδρομεί μέσω άλλω οδών αποφεύγοντας το τελωνείο πχ Vickmall (με ένα μικρό κόστος φυσικά).
  3. Update 21/06/15: Έβαλα την παρακάτω ROM: http://www.needrom.com/download/elephone-g7-3/#comment-174725 και το κινητό μεταμορφώθηκε. Η κάμερα άλλαξε τελείως. Είναι πια μιά 8mp κάμερα. Τα πάντα (πυξίδα , GPS , αισθητήρες, κάμερα κτλ δουλεύουν στην εντέλεια. Απορώ γιατί το στέλνουν με άλλες ρομ. Μακράν η καλύτερη. Πολύγλωσση, γρήγορη. Εξαιρετικό μενού. Απίστευτη. Super.
  4. Τα ίδια και σε έμενα. Αγορά από pαndawill 10/01/15. Mέχρι τέλος Μαρτίου όλα καλά ή σχεδόν όλα εκτός από κάποιο κούνημα σαν δόνηση ορισμένες φορές (γυροσκόπιο;) Από κει και μετά μόνο το led άναβε αρχικά και μετά από λίγα δευτερόλεπτα έσβηνε (το led). Τ'ο έστειλα 10/4 για επισκευή και μου είπαν ότι έχει καεί η μητρική και ότι επειδή είχα κόψει μια ταινία ασφαλείας!!! πίσω στη μπαταρία δεν με καλύπτει η εγγύηση (ψέμα για να μην καλύψουν τη ζημιά), κάτι το οποίο φυσικά δεν ίσχυε γιατί ξέρω από ηλεκτρονικά και είχα δεί ότι η ταινία ήταν οκ πριν το στείλω. Το κόστος μου είπαν είναι 80 ευρώ. Μετά από αλλεπάληλα μηνύματα και αφού τους απείλησα ότι θα ενημερώσω τα τεχνολογικά φόρουμ μου είπαν να μου στείλουν μια μεταχειρισμένη συσκευή ή να μου πιστώσουν 60 δολλάρια. Φυσκά δέχτηκα τα δολλάρια διοτι δεν τους εμπιστευόμουν πλέον, ίσως και να μου στέλναν την ίδια που έστειλα. Όμορφο τηλέφωνο με καλή κάμερα αλλά με πολλά προβλήματα νομίζω και μειωμένη ανθεκτικότητα στην απλή, καθημερινή χρήση. Από την εμπειρία μου δεν θα το συνιστούσα και ούτε φυσικά το pandawill για αγορές.
  5. Αγόρασα και εγώ αυτό το τηλέφωνο από το antelife. Βασίστηκα στο ότι η εταιρεία κατασκευάζει τα alcatel και συνεπώς θα ήταν αξιόπιστη. Ήρθε σε λιγότερο από 2 εβδομάδες, Πρώτες εντυπώσεις: Θετικά: Καλή ποιότητα κατασκευής. Ικανοποιητική θα έλεγα οθόνη με πολύ καλές γωνίες θέασης. Ικανοποιητική ταχύτητα απόκρισης. Αρνητικά: Τα πλήκτρα αφής δεν είναι φωτιζόμενα, τα ψάχνεις στο σκοτάδι... Ποιότητα φωtογραφίας πίσω κάμερας ...απλά χάλια. Απογοήτευση. Ακόμα και το παλιό μου moto q9 2mp έχει καλύτερη μακράν ποιότητα φωτογραφίας. Η μπροστινή είναι καλή για βιντεοκλήσεις και selfies. H πυξίδα δεν δουλεύει με 2 ρομ που άλλαξα. Gps μέτριο Γενικά ένα τηλέφωνο που θα μπορούσε να είναι καλό αλλά η έλλειψη υποστήριξης και τα διάφορα προβλήματα το κάνουν να μην αξίζει σαν αγορά τα 86 ευρώ που πλήρωσα.
  6. qwerty12

    ZTE Q705U

    Nαι τώρα το πήγε τόσο. Όμως πριν 20 ημέρες και για αρκετό διάστημα το είχε 85 usd και με κουπόνι 5 usd πήγαινε 80usd=70.5 euros Όπως και το LENOVO A880 στα 89 usd. 5.7" ZTE Q705U Quad Core Android 4.2 Smartphone 5MP Rear GPS IPS Wifi 4GB ROM(Color:White) $83.96 total price: $79.76 Payment Method:paypal order status: Dispatched Shipping to:
  7. qwerty12

    ZTE Q705U

    Τηλεφωνάρα πραγματικά. Παρέλαβα από buyincoins μετά 22 ημέρες. Τιμή αγοράς 70.5 ευρώ. Εξαιρετική (photo) κάμερα για 5 mp. Εξαιρετική οθόνη IPS, με πολύ καλά χρώματα και άριστες γωνίες θέασης.. Άριστος ήχος. Στιβαρή κατασκευή. Με μια ωραία silicon case 1euro από ebay. Με 2 launcher . Ένα κανονικό και ένα για ηλικιωμένα άτομα με μεγάλα εικονίδια που εναλλάσσονται εύκολα. Δεν τσέκαρα αν έχει πυξίδα. Νομίζω όμως ότι έχει μαγνητικό αισθητήρα. Δεν τσέκαρα GPS, δεν τσέκαρα video. Δώρο για ένα φίλο. Το μέγεθος συνηθίζεται εύκολα
  8. Τeλικά έχει gorilla glass ή όχι;. Μέχρι τώρα μάλλον κανείς δεν ξέρει στο φόρουμ με σιγουριά. Όσο αφορά αυτά που ρώτησε ο φίλος ,ναι, θα το δοκίμαζα αν χαράζει σε μια γωνία. Τα jiagu, zoppom,thl δεν με ενδιαφέρουν. Τα θεωρώ β' σε σχέση με τα lenovo>huawei>zte
  9. Μπορεί κανείς από τους κατόχους να απαντήσει με σιγουριά αν έχει gorilla glass; Στο antelife γράφει gorilla glass, ενώ στα merimobiles , minideal, pandawill δεν αναφέρει τίποτα για την οθόνη. Είμαι μεταξύ αυτού και του XIAOMI HONGMI REDRICE που έχει gorilla glass ii. Όμως αυτό έχει 50 δολλάρια λιγότερο!! Το lenovo a820 που είχα δεν είχε gorilla και τελικά έσπασε. Οπότε θέλω κάτι με goriilla protection. Ξέρει κανείς εάν έχει σίγουρα; Γιατί στο φόρουμ οι απαντήσεις είναι ασαφείς. Το έχει κανείς τεστάρει με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο πχ;;
  10. Όχι, δεν είμαι αυτός. Δεν είχα ποτέ το u8800pro. Το διάβασα και σ΄ευχαριστώ για τη βοήθεια. Απλά δεν κατάλαβα τι εννοείς σχετικά με τον πωλητή. Υποθέτω ότι δεν σου φαίνεται αξιόπιστος. Το κινητό πάντως είναι νομίζω πολύ καλό. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  11. Ενδιαφέρομαι για αυτό το κινητό. http://www.aliexpress.com/...713362921.html Αυτός ο πωλητής είναι αξιόπιστος? SKY VEGA A800S 4,5''(PANTECH KOREA)
  12. Ενδιαφέρομαι για αυτό το κινητό. http://www.aliexpress.com/item/4-5-Vega-Sky-A800S-Android-4-0-Cell-Phone-MSM8660-1-5GHz-Dual-Core-1GB/713362921.html Αυτός ο πωλητής είναι αξιόπιστος?
  13. qwerty12

    Lenovo A820

    ξέρει κανείς αν με αγορά από geekbuing είναι ρουταρισμένο και επιπλέον αν έχει θήκη σιλικόνης δώρο?
×
×
  • Create New...