Jump to content

alitis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

alitis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Den yparxei periptwsi. Egw lew oti o filos pou ethixe to thema exei kapoion spiti pou pairnei na lysei tous diagwnismous tou Xristidi sto 901!
  2. Μα φυσικά και αποδίδει κάτι στην ΤΕΛΛΑΣ, αυτό είναι υποχρέωση για οποιαδήποτε κλήση καταλήγει στο δίκτυο εναλλακτικού. Η διαπίστωση όμως είναι ότι ο ΟΤΕ έχει το μεγαλύτερο συμφέρον, και οικονομικό (εισπράττει από τις πωλήσεις άλλων) και εμπορικό (η δυσαρέσκειά μας ως συνδρομητές), από την καινούργια κατάσταση. Μάλιστα αποκτά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους εναλλακτικούς από την στιγμή που το 134 είναι δωρεάν. Άντε και να είναι ένας εναλλακτικός ηλίθιος και να το κάνει. Οι άλλοι γιατί προσαρμόζονται; Για αυτό υποψιάζομαι ότι είναι κίνηση του Οργανισμού Ταλαιπωρίας Ελλήνων.
  3. Μα η χρέωση είναι στον λογαριασμό ΟΤΕ! Να το θέσω αλλιώς, πρέπει απλά να δούμε ποιός έχει συμφέρον: οι εναλλακτικοί δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν γιατί προκαλεί αντιδράσεις και ίσως εμπόδιο στις πωλήσεις, ενώ ο ΟΤΕ έχει λόγο να το στήσει ακριβώς για να τους δημιουργήσει πρόβλημα. Άσε που έτσι, τσιμπάει και κανένα φράγκο από τους συνδρομητές που απευθύνονται σε εναλλακτικούς!
  4. Παιδιά το θέμα δεν είναι η ΤΕΛΛΑΣ. Η χρέωση είναι στον λογαριασμό ΟΤΕ. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο ΟΤΕ πλέον χρεώνει για να καλέσεις Κέντρα Εξυπηρέτησης εναλλακτικών παρόχων. Προφανώς αυτό λειτουργεί ως αντικίνητρο για να τους καλέσεις κανείς. Μάλιστα η ΤΕΛΛΑΣ φαίνεται να είναι ο φθηνότερος "προορισμός", μεταξύ των υπολοίπων εκτός αυτών που είναι ακόμα δωρεάν (αλλά ρεαλιστικά θα ακολουθήσουν). http://www.ote-shop.gr/alladiktya.pdf Έχω την εντύπωση πως έχει μπει και ένα 801 για φθηνότερη επικοινωνία.
  5. Στην πραγματικότητα αυτοί που ζητάνε τα 8 ευρώ είναι κάτι εξωτερικοί συνεργάτες, όχι η ίδια η εταιρεία. Πρόσεξα πως αν καλέσεις εσύ, δεν τα ζητάνε. Αλλά έχω λάβει κλήση όπου μου το έχουν προτείνει. Πρέπει να είναι πολιτική τρίτων, δεν τα τσεπώνει η ίδια. Δυστυχώς διάφοροι εκμεταλλεύονται καταστάσεις: θυμάμαι είχα ζητήσει ενεργοποίηση σύνδεσης Q-Telecom και, ενώ σου στέλνουν το κόστος ενεργοποίησης με τον πρώτο λογαριασμό, ο dealer τους είχε ζητήσει το ίδιο ποσό προκαταβολικά. Άλλος είχε ζητήσει λεφτά για να δώσει "εύκολο" νούμερο.
×
×
  • Create New...