Jump to content

blinkz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About blinkz

  • Ημ. Γέννησης 26/01/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

blinkz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας γιατί ακριβώς στην ίδια κατέληξα και εγώ πριν λίγο, αφού επέστρεψα το κινητό. Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που υποστήριζα το OS της Apple, έχω αρχίζει και αλλάζω άποψη μετά τη σύντομη γνωριμία μου με το Android. Θεωρώ ότι απ' όσα έχω διαβάσει και από το forum έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες, ειδικά αν θέλεις να ψαχτείς πολύ παραπάνω με το λειτουργικό του τηλεφώνου σου.
  2. http://img6.imageshack.us/img6/7008/66454723.jpg Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να του περάσω custom rom γιατί δε γνωρίζω τον τρόπο αρχικά και φοβάμαι μήπως πειράξω κάτι από το παλιό λογισμικό του και δεν μπορώ να το επαναφέρω. Όσο για τηλέφωνα παίρνει κανονικά. Απλά είναι ρίσκο όπως λες και εσύ αν θα λυθεί. Γιατί αν δε λυθεί απλά το τρώω όπως είναι και θα έχω δώσει 250. :(
  3. Καλησπέρα σε όλους! Είναι το πρώτο μου πόστ και συγχαίρω την ομάδα του myphone και όλους τους χρήστες που συμμετέχουν ενεργά που κρατάνε σε τόσο καλό επίπεδο το forum. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Έχω μια πολύ καλή προσφορά για ένα Samsung Galaxy S3 16gb το οποίο ήταν εκθεσιακό κομμάτι σε κατάστημα Vodafone. Το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς καμία φυσική φθορά, γρατζούνισμα, χτύπημα κτλ και απ όσο το έχω λειτουργήσει η μπαταρία δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα (ακόμα τουλάχιστον). Το μοναδικό θέμα λοιπόν είναι στην οθόνη. Όταν λοιπόν δουλεύω το τηλέφωνο παρατηρώ στο πίσω μέρος του background σε οποιοδήποτε σημείο και βρίσκομαι (κεντρική οθόνη, βλέποντας video, εικόνες και γενικά παντού), αχνά transparent γράμματα που γράφουν Intelligent Camera, smart κάτι.., που θυμίζουν απόσπασμα από διαφημιστικό video της Samsung. Με άλλα λόγια η γνώμη μου είναι ότι επειδή το τηλέφωνο ήταν σίγουρα εκθεσιακό κομμάτι και πιθανόν να έπαιζε κάποιο promotion βίντεο, να έχουν κολλήσει τα γράμματα στο πίσω μέρος της οθόνης ή να buggare το λογισμικό (μπορεί να λέω και βλακεία φυσικά). Προσπάθησα να το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει. Το θέμα είναι ότι επειδή ο άνθρωπος που μου το έδωσε, μου είπε να το τσεκάρω για 3-4 μέρες να δω αν με ικανοποιεί αλλά γενικότερα να μην τροποποιήσω κάτι στο λειτουργικό, δε μπορώ να πάρω την ευθύνη να κάνω root μήπως φτιάξει, γιατί προφανώς να δεν φτιάξει και δημιουργήσω άλλο πρόβλημα στο τηλέφωνο να μην έχω το χρόνο να το επαναφέρω στην εργοστασιακή ρύθμιση. Η ερώτηση μου είναι απλή. Το τηλέφωνο μου το αφήνει 250 και θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπής τιμή. Αλλά είναι ένα πρόβλημα σαν να έχεις πάρει ένα καινούργιο αυτοκίνητο, του κουτιού αλλά να έχει στο τζάμι πάνω μια γρατζουνιά στο τζάμι του οδηγού. όσο και να θες θα το βλέπεις. Είναι κάτι που αρχικά θα φτιαχτεί με κάποιο τρόπο ή τσάμπα ελπίζω? Αξίζει να δώσω αυτά τα λεφτά για αυτό το τηλέφωνο ή να περιμένω να πάρω κάποιο αυθεντικά καινούργιο, του κουτιού. Αν δεν καλύπτει η περιγραφή μου θα προσπαθήσω να τραβήξω screencap με το πρόβλημα για να έχετε καλύτερη εικόνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...