Jump to content

giannisx1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannisx1

  1. παιδια να ρωτησω , πηρα τη gillette fusion proglide power αλλα πηγα σε 2 διαφορετικα σουπερ μαρκετ και δεν ειχαν ανταλλακτικα για αυτη την μηχανη. μηπως ξερετε σε ποια σουπερ μαρκετ υπαρχουν διαθεσιμα ανταλλακτικα ?
  2. Εννόειτε πως χρειάζεται ανταλλακτικά τα οποία είναι και ακριβά. Οταν λες ακριβα ποσο εννοεις ? και θα ποτε πρεπει να τα αλλαζω ? ( ειμαι λιγο ασχετος ! ) :p
  3. Παιδια σκεφτομαι να παρω την gillete fusion proglide (οχι την power , αυτη που δεν θελει μπαταρια !) Την εχει αγορασει κανενας απο εσας και αν ναι πως σας φαινεται ?? επισης χρειαζεται ανταλλακτικα ή οχι ??
  4. Παιδια στα σημεια οπου δεν εχω μεχρι στιγμης γενια(που να φαινονται) παρατηρω καποιες μικρες ξανθες τριχες αυτες ειναι το λεγομαι χνουδι ? αν τις ξυριζω κανονικα θα βγουν γενια ???
  5. Παιδια σημερα ξυριστηκα και μετα κατα λαθος εβαλα πολυ After shave στο προσωπο μου και με εκαψε. Αλλα το εβγαλα αμεσως με ζεστο νερο , υπαρχει περιπτωση να ερεθισει τωρα το δερμα του προσωπου μου ?
  6. Ενταξει γονιδιων ναι αλλα δεν πιστευω οτι μπορει να παιζει ρολο η τυχη σε τετοια θεματα... ;)
  7. Παιδια εχω ακουσει απο πολλους να λενε οτι το ξυρισμα δεν βοηθαει στο να βγουν τα γενια στο προσωπο κτλ. Εγω δεν συμφωνω γιατι απο την προσωπικη μου εμπειρια σε εμενα συνεβη ακριβως το αντιθετο δλδ απο τοτε που αρχιζα να ξυριζομαι , αρχισα και να βγαζω τριχες, γενια ! Εσυ τι εχετε να πειτε ??
  8. μακαριιιι , μακαριιιιι !! :p:p
  9. Ενταξει δεν το λες και ενασχοληση , απλως τρωγομαι γενικα με ολα τα θεματα οποτε καταλαβαινεις ..:p
  10. Για την κληρονομικοτητα το εχω ακουσει και εγω. Ο πατερας μου και ο αδελφος μου εχουν ομοιομορφα γενια , δεν υπαρχει δλδ κενο σε κανενα σημειο στο προσωπο οποτε θα βγαλω και εγω σιγουρα ομως ?? αυτο ειναι το θεμα ! Και ενω ο αδελφος μου στα 17 του ( με περναει ενα-μιση χρονο) ειχε ομοιομορφα γενια εγω στα 18 και κατι δεν εχω ! Ωστοσο πιστευω με τον χρονο θα αποκτησω και εγω...
  11. Παιδια μπορειτε να μου πει απο την προσωπικη σας εμπειρια πως και ποτε σας βγηκαν ομοιομορφα τα γενια στο προσωπο ??? ( * οταν λεω < πως > εννοω αν βγηκαν μονο τας ή ξυριζοντας τας ).
  12. Εχω ακουσει οτι το καλοκαιρι ή οταν πλησιαζει το καλοκαιρι τα γενια μακραινουν πιο ευκολα και πιο γρηγορα ξερετε αν ισχυει κατι τετοιο ???????
  13. Ναι εννοειται με το μαλακο και με μετρο παντα ( σε ολα τα θεματα ) ! Εγω τα ξυριζω κανονικα οχι κοντρα, δλδ με την φορα της τριχας καθε 5-6 μερες περιπου ! Πιστευω οτι ειναι οκ , εσεις τι λετε ??
  14. Παιδια ευχαριστω για την απαντηση. Θελω να αφησω γενια και ειμαι σε καλο δρομο πιστευω ! Και εγω το πιστευω αυτο που λετε και ως αναφορα τα αστεια γενια σε αυτη την ηλικια. Φυσικα και εγω για αυτο ξυριζομαι γτ δεν μου αρεσουν ετσι οπως ειναι αλλα στα σημεια που εχω μεσα σε 5-6 μερες γεμιζουν και καθε εβδομαδα βλεπω ολο και περισσοτερο οι τριχες μου να πολλαπλασιαζονται γι αυτο και θα τις ξυριζω ωστε να βγουν παντου !
  15. Παιδια ειμαι 18 ετων και τωρα εδω και ενα -δυο μηνες βλεπω οτι τα γενια μου πολλαπλασιαζονται με τον καιρο κυριως στα μαγουλα και στο λαιμο που ειχα ελαχιστες τριχες ενω στα αλλα σημεια ειχα. Να σας πω οτι ξυριζομαι με ξυραφακι μιας χρησης περιπου ανα 5-6 μερες. Θα ηθελα να σας ρωτησω να αφησω τις τριχες να μεγαλωσουν μονες τους δηλαδη να τις ξυριζω αντι ανα 5 ανα 10 μερες ή να τις ξυριζω πιο συχνα για να γεμισει το προσωπο μου ?? Οποιος ξερει και εχει καποια σχετικη εμπειρια ας απαντησει ...
×
×
  • Create New...