Jump to content

saite

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by saite

  1. saite

    Jiayu S3+

    Στην προηγούμενη έκδοση το είχε απέξω από το εικονιδιο με πολύ εμφανή τρόπο.Κατέβασα ένα app (big battery indicator)και το δείχνει στην μπάρα .Επίσης η νέα έκδοση είναι συμβατή με το Vodafone app ενω η προηγούμενη όχι.
  2. saite

    Jiayu S3+

    Την έβαλα προχθές δεν μου έκανε τίποτα από τα παραπάνω, το μόνο εμφανές πρόβλημα είναι ότι δεν αναγράφει στην μπαρα το ποσοστό της μπαταρίας και είναι πολύ ενοχλητικό.
  3. saite

    Jiayu S3

    Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο S3 και όχι στο S3+ για ενεργοποίηση του root.
  4. saite

    Jiayu S3+

    Το πήρα κατά λάθος , αντί για το s3, antutu score 37500 1,3 Ghz cpu.Με 2 sim δεν βγάζει την μέρα. κατά τα άλλα άριστο gps ,camera φινίρισμα - εφαρμογή πλαστικών,Μπαταρία ιδια με του S3.
  5. saite

    Jiayu G4

    Aυτό δεν είναι ακριβές , έχω (μόνο)την μεγάλη και έχω internet κανονικά.
  6. saite

    Jiayu G4

    Από την ημέρα που γράφει dispached to overseas θα μετρήσεις 9 ημέρες για να το δεις.Υπάρχουν 3 site που μπορείς να κοιτάς για την συνολική εικόνα : http://www.elta.gr/el-gr/home.aspx http://www.elta-courier.gr/search.asp http://www.trackitonline.ru/
  7. saite

    Jiayu G4

    Παρείγγειλα από minideal 19/07 σε λευκό 1G 4G 3000mah και το πήρα σήμερα (13 ημέρες) με SG POST. Οι φωτογραφίες το αδικούν , είναι φανταστικό.Εχει έκδοση G4H 20130515-202809 , ελληνικά . Το touch κολλάει ελαφρά αλλά όχι ενοχλητικά. Επίσης δεν έχει φωτισμό στα κουμπιά αφής. Πολύ καλό ηχείο ,όταν ακούς μουσική .Για την οθόνη δεν λέω τίποτα γιατί την χαζεύω ακόμα.Το προτείνω ανεπιφύλακτα.Είναι πολύ καλύτερο από ότι περίμενα .
  8. saite

    Jiayu G4

    Το basic πήρα σε ασπρο .
  9. saite

    Jiayu G4

    Όταν το παρήγγειλα 19/07 μου είπαν ότι μπαίνουν , απλά να το αναφέρω ως paypal note για να τα βάλουν.Όταν έρθει θα μάθουμε.
  10. saite

    Jiayu G4

    Το πρωί το παρήγγειλα απο το μινιντιλ σε ασπρο 1G- 4G 249@ ή 199€ ,πλήρωσα με paypal , το έστειλαν σήμερα με sg post με tracking number. Mου πρότειναν αυτοί αυτόν τον τρόπο. Πέρσι είχα παραγγείλει ένα fire tablet με dhl και το παρέλαβα σε 3 ημέρες χωρίς προβλήματα τελωνίου, ελπίζω να γίνει και τώρα το ίδιο.Τέλος ζήτησα Ελληνικά,οπότε αν θα έχει θα επιχειρήσω το back up ,σύμφωνα με τις οδηγίες.Συμφωνώ με το 2ο καπάκι παρά λαστιχένια θήκη , θα παραγγείλω pouch.Επίσης εμπιστεύομαι το μινιντιλ αν και είναι η πρώτη μου αγορά από εκεί, θα δείξει.
×
×
  • Create New...