Jump to content

DIMTHANASIS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DIMTHANASIS

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

DIMTHANASIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οι ακατανόμαστοι είχαν και μεγάλο κομμάτι χαλκοσωλήνα αλλά βάλαν δύο κομμάτια και κόληση για καλύτερα:lol: ???????? Τσικουνέυονται την χαλκοσωλήνα για μένα και κοιτάνε να αξιοποιήσουν και το τελευταιο κομματάκι.:mad:
  2. GT3 καλημέρα και ευχαριστώ. Άρα αφού και σένα είναι σαν το δικό μου ΟΚ γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ για το τι μηχάνημα μου φέρανε. Παίζει το σωληνάκι αυτό να είναι ο αισθητήρας. Εγώ το έβαλα στο μπαλκόνι και στη χοντρή χαλκοσωλήνα μου έκαναν στη μέση της διαδρομής μια συγκόλληση μα@@@κία η δεν είναι και τραγικό?
  3. GT3 ευχαριστώ εκ των προταίρων. Το δικό μου στην εσωτερικη μοναδα γραφει ion αλλα στην εξωτερικη δεν εχει τον αισθητηρα οπως φαινετε στο προσπεκτους και οπως το εχει το 9αρι που ειχα βαλει στο υπνοδωματιο περυσι. Εχει ενα μαυρο σωληνακι οπως λεει και ο Gary Kokkin στο εσωτερικο της πανω αριστερης και πισω γωνιας οπως κοιταμε το μηχανημα απο μπροστα αλλα αυτο στην ακρη δεν εχει ενα γρουμπαλακι που εχει το 9αρι, ειναι κενο.???????
  4. Καλημέρα GT3 μια και πήρες πρόσφατα το srk63zk-s θα ήθελα να σε ρωτήσω αν στην εσωτερική μονάδα στο κάτω μέρος γράφει ion και αν στην εξωτερική στο πίσω μέρος έχει τον αισθητήρα μέτρησης της εξωτερικής υγρασίας όπως τον δείχνει στο φυλλάδιο? Κατά την τοποθέτηση μου έκαναν και μια συγκόλληση στη χοντρή χαλκοσωλήνα. Είναι τραγικό λάθος?
  5. Καλημέρα ποιο από τα δυο θα συνιστούσατε mitsubishi srk-63zk-s ή panasonic etherea E21PKE τώρα που είναι στην ίδια τιμή?
  6. Πανω που ειχα καταληξει σε mitsubishi srk-63zk-s βλεπω οτι μειωθηκε η τιμη στο panasonic E21PKE που το ειχα απορριψει λογω τιμης. Ποιο προτεινετε απο τα δυο???????????
  7. Καλησπέρα και ευχαριστω για τις απαντησεις. Το θελω 95% για ψυξη τα μεσημερια που θα κανει πολυ ζεστη και με ενδιαφερει η αξιοπιστια, η οικονομια αλλα και η ποιοτητα αερα στο χωρο.
  8. Καλησπερα θα ηθελα και γω τη βοηθεια σας. Μεταξυ mitsubishi srk63zk-s και toyotomi gan/gag a240gvr-t3 τι πρωτεινετε? Ο ιονιστης που εχει το toyotomi αξιζει για να το επιλεξω γιατι κατα τ αλλα νομιζω οτι το mitsubishi ειναι λιγο καλυτερο?
  9. Για ενα χωρο 49 τμ σαλονι-κουζινα στην Αθηνα με νοτιοδυτικο προσανατολισμο τελευταιο οροφο με παρα πολυ καλη μονωση στην ταρατσα και τεντες οπου την εξωτερικη μοναδα μαλλον θα τη βλεπει ο ηλιος απο το μεσημερι και μετα ποιό απο τα παρακατω θεωρειται καλυτερο για ψυξη κατα 95% ? 1) mitsubishi srk-63zk-s 2) TOYOTOMI GAN/GAG A240GVR T3 3) Panasonic CS/CU-E21PKEW Etherea 4) Toshiba RAS-B22N3KV2-E
×
×
  • Create New...