Jump to content

ThanosG7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ThanosG7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

ThanosG7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. να ρωτήσω κάτι που θέλω το Nexus 7 3G πως το βλέπετε? γιατί το ψήνω και για αυτό εκτός από το Huyndai T10 (Αν και το Huyndai έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά)
  2. Εσύ δηλαδή 220 θα το πάρεις με leather case δώρο και με sing post?
  3. το 8αρι το FNF το βρηκα στα 234,αυτο εννοουσα.αλλα εχω ψηθει ασχημα για το Huyndai.219 ευρω με free shipping αλλα θα κανει 15-30 μερες λεει να ερθει,εκτος αν πληρωσω 20ευρω παραπανω και το παρω σε 3-7 μερες μεσω EMS. Αν ειχα περισσοτερα χρηματα θα επαιρνα το Samsung Galaxy Note 10.1 N8000,488 δολλαρια με shipping. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  4. Αυτο που προτεινες εσυ το βρηκα 234 δολλαρια... Λες να παιζει δηλαδη τιποτα με το μαγαζι,να μην ειναι αξιοπιστο?γιατι αν ειναι καλο το Huyndai και αξιζει τα δινω λιγα παραπανω...
  5. Αυτό που μου είπες έχει και built in GPS kai 3G! τσεκαρε και αυτα και πες μου σε παρακαλω! http://www.chinagrabber.com/android-tablets/features/gps/gpad-android-4-0-phone-tablet-pc-3g-gps-9-7-1024-768-a10-1ghz-16gb.html http://www.chinagrabber.com/android-tablets/features/gps/hyundai-t10-quad-core-phone-tablet-pc-3g-gps-exynos4412-1-4ghz-10-1-ips-1280-800-4-0-4-bt-16gb.html http://www.chinagrabber.com/android-tablets/features/gps/tablet-pc-1-brand-name-ibex-10-2-flytouch-8-superpad-viii-tablet-pc-3g-phone-call-android-4-0-gps-16gb-ibex-ft8.html -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  6. ασε τις κλησεις δεν με ενδιαφερουν.Built in gps να εχει και built in 3G..παιζει με τα λεφτα που διαθετω?
  7. Άν θυμάμαι καλά ένα της Apple έχει δεν θυμάμαι τι generation όμως.προτιμώ με τη δεύτερη κατηγορία γιατί και το ιντερνετ του κινητού μου δεν είναι το καλύτερο,όλο @@ κάνει! Έχεις προτάσεις στα 200ευρώ?
  8. Απλά πιστεύω βολεύει καλύτερα να έχεις μέσα τη σίμ σου και να βάζεις ίντερνετ απο εκεί,παρά να συνδέεις έξτρα κομμάτι πάνω στο ταμπλετ για ίντερνετ.έτσι δεν είναι?
  9. Όχι δεν ζητάω τέτοιο. Άν ξέρω σωστά σε ορισμένα ταμπλετ μπορείς να βάλεις και τη σιμ σου μέσα και να τηλεφωνείς κιόλας,έτσι δεν ειναι? Είδα ένα παλικάρι που το έκανε αυτό. Μήπως ξέρω κάτι λάθος? Άν κάνω λάθος συγχωρέστε με και βγάλτε αυτό απο τις προυποθέσεις που ζητάω,απλα να παίρνει σιμ τουλάχιστον για να μπορώ να βάλω ιντερνετ κ ας μην τηλεφωνω!
  10. Καλησπέρα σε όλους! Όντας νέος στις ταμπλέτες θα ήθελα τα φώτα σας.Αναζητώ ένα τάμπλετ έως 200Ευρώ και θέλω να έχει Gps και να μπορώ να βάζω τη σιμ μου μέσα και να κάνω τηλέφωνα. Θέλω οθόνη μεγαλύτερη από 7'' και γενικώς να είναι τίμιο.έχετε κάποια καλή πρόταση? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...