Jump to content

the_dynamite

Members
  • Δημοσιεύσεις

    379
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by the_dynamite

  1. On 8/3/2023 at 2:25 ΜΜ, MAFIA said:

    Ναι το ίδιο κάνει και σε εμένα. Όποιος δεν έχει βάλει ακόμα τη 14 ... Εννοείται να ΜΗ τη βάλει 

     

    Παιδιά έχετε περάσει στο κινητό την 14.0.6.0 και αν ναι έχουν διορθωθεί τα προβλήματα που είχαν αναφερθεί για την 14.0.5.0;

  2. On 17/2/2022 at 4:31 ΜΜ, rupper said:

    Δεν έχω κάποιο τρόπο να μετρήσω πόσα ντεσιμπέλ βγαίνουν παραπάνω στα ακουστικά...το 50% μου φαίνεται υπερβολικό με βάση αυτό που ακούω στα αυτιά μου.

    Η διαφορά που θα νιώσεις εξαρτάται και από πόσα db μπορούν να δώσουν τα ακουστικά σου εξαρχής. Κ φυσικά η αίσθηση είναι υποκειμενική. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει αισθητή διαφορά!

  3. Παιδιά άμα αλλάξετε region θα δείτε τρελή διαφορά στην ένταση! Στην ευρωπαϊκή ένωση υπάρχει νομοθεσία σχετικά με την μέγιστη ένταση των ακουστικών. Εγώ το άλλαξα σε Αίγυπτο κ κέρδισαν τα bt ακουστικά μου που είναι κ αυτά Xiaomi τουλάχιστον 50% σε επίπεδο μέγιστης έντασης.

  4. Χρόνια πολλά σε όλους! Δεν χρειάζεται να διαφωνούμε για το αν είναι καλύτερος ο 780 ή ο 778. Ούτως ή άλλως σε λίγους μήνες θα βγούνε πιο καλά κινητά...

    Είναι απλό το θέμα. Αν θες τώρα κινητό μεσαίας κατηγορίας όποιο χρώμα σου κάνει κλικ είτε από το απλό είτε από το ΝΕ πας και το αγοράζεις. Θα το ευχαριστηθείς όπως και να έχει.

    • Like 2
    • Thanks 1
  5. Tο Mi 11 lite έχει καλύτερο επεξεργαστή, αλλά είναι πιο ενεργοβόρος με αποτέλεσμα να έχει λίχο χειρότερη αυτονομία από το ΝΕ. Επίσης το ΝΕ βγαίνει σε άλλα χρώματα από το σκέτο. Αυτά εν ολίγοις. 

  6. 4 ώρες πριν, spermnator said:

    Καλημέρα σας.

    Μόλις το αγόρασα, χωρίς να βάλω sim απλά το σκάλισα λίγο.

    Με το που άνοιξε η μπαταρία στο 50%. Όλα πανέμορφα. Το έβαλα για φόρτιση, να το πάω στο 100% και με το καλό από αύριο να του περάσω τη sim μου, μιας και θέλω πρώτα να αδειάσω το παλιό.

    Φόρτισε όπως προβλεπόταν, πάρα πολύ γρήγορα, μέχρι το 94%. Μετά, όσο και αν το άφησα, έμενε εκεί στο 94%, ανοιχτό ή κλειστό.

    Έβαλα λίγο youtube, το πήγα στο 80%, το ξαναφόρτισα, όλα τέλεια μέχρι το 95%, όπου πάλι μουλάρωσε όσο και αν το άφησα.

    Φορτίζει άριστα όπως προβλέπεται ως το 94% και τη δεύτερη φορά ως το 95%. Εκτός φόρτισης αποφορτίζει εξίσου άριστα, δλδ η μπαταρία λειτουργεί τέλεια.

    Όμως, είναι αδιαπραγμάτευτα απαράδεκτο 350 ευρώ συσκευή να φορτίζει μέχρι το 95%.

    Τί κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? 

    Διορθώνεται με κάποιον απλό και απόλυτα σωστό τρόπο?
    Το πάω πίσω και απαιτώ νέα συσκευή?
    Δίνω τη συσκευή μου για σερβις και καινούρια συσκευή την πασπατεύουν 100 άτομα εκτός από μένα και την παίρνω πίσω...μεταχειρισμένη ένα μήνα μετά;

    Επαναλαμβάνω, τη συσκευή την άνοιξα σήμερα, πρώτη μέρα λειτουργίας, πρώτη ώρα βασικά λειτουργίας.

    Κάνε update στην τελευταία έκδοση του firmware και ξαναδοκίμασε.

  7. 4 minutes ago, xristos1975 said:

    Καμία απαιτητική εφαρμογή έχω κάνει ήδη δυο φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Σήμερα το βράδυ το άφησα πριν κοιμηθώ  στο 80% και το πρωί ήταν στο 67% έχω μετανιώσει που άφησα το poco F3 επειδή είχε το φαινόμενο του green tint στην οθόνη του για το Mi 11 lite . Πρώτη φορά βλέπω κινητό να το φορτίσω στο 100% και μέσα σε δυο τρία λεπτά να πέφτει στο 97 χωρίς να έχω κάνει καμία χρήση 

     

    Και εγώ είχα θέματα με κάτι ήχους που έκανε το κινητό (διάβασε τα προηγούμενα ποστ μου) αλλά το πήγα για αλλαγή. Κ το 2ο που πήρα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Ξανά αλλαγή και με την 3η το πέτυχα! Αν είναι σε DOA, δώστο άμεσα. Αν δεν είναι δώστο για service. Μη κάθεσαι έτσι και χαλιέσαι.

  8. On 1/10/2021 at 4:53 ΜΜ, xristos1975 said:

    Η μπαταρία εξακολουθεί να είναι απογοήτευση για εμένα θα πάει για πούλημα και ξανά πίσω στο poco f3

    Απαράδεκτο για τηλέφωνο με μόλις μια ώρα αναμονή μετά από πλήρη φοίτηση να έχει 8% battery drain χωρίς χρήση 

    Σε καμιά περίπτωση δεν είναι φυσιολογικό αυτό το drain. Εκτός αν τρέχεις κάποια απαιτητική εφαρμογή στο background. Αν όχι κάνε ένα factory reset.  Σε μένα με 8 ώρες χωρίς χρήση πέφτει μόνο 1%-2%.

  9. 4 hours ago, alextrela said:

    Το 8T διαλέγω πιο ποιοτική οθόνη, πιο ευανάγνωστη στον ήλιο, μπαταρία εξίσου ακόμα καλύτερη ακόμα και με τα 120hz από την ήδη πολύ καλή του 11 lite 5g με τα 90hz η κάμερα εξίσου η βασική καλύτερη(μην περιμένεις επιπέδου flagship πχ σε σχέση με του OnePlus 8 pro υπολείπεται) έχει και ois που πάσχει το xiaomi.
    Το μόνο προτερήματα του xiaomi το βάρος και το πάχος, σε όλα τα υπόλοιπα το 8T καλύτερο από λίγο έως περισσότερο.


    Sent from my KB2003 using Tapatalk
     

    Δεν το έχω ψάξει για την κάμερα, στα άλλα που είπες συμφωνώ. Μην ξεχνάς όμως πως το oneplus είναι περσινό μοντέλο αλλά και ακριβότερο από το mi 11 lite 5g. Επίσης το mi 11 lite 5g έχει υποδοχή για micro sd και θύρα υπερύθρων.

    Σε ότι αφορά το ζήτημα "two types of screen" αν όντως υπάρχει τεράστια αντιληπτή ποιοτική διαφορά μεταξύ τους τότε το θέμα είναι σοβαρό.  Έκανα τον έλεγχο και ευτυχώς έχω την καλή οθόνη της huaxing.

  10.  

    On 4/9/2021 at 8:48 ΠΜ, Fotis7_75 said:

     

    Oχι γκολ στο 90 αλλα κ στην παραταση μπορω να σου πω😂 Τελος καλο ολα καλα γιατι θα ηταν κριμα για μια τετοια συσκευη.. Γουσταρω τρελα κ την οθονη του με μικρα bezel κ πλουσια σε χρωματα κ γενικα σουπερ σε οτι δειχνει..

     

    Απο θερμοκρασιες πως τα παει; Γιατι στο αμαξι με gps θα δουλευει συχνα.. 

    Η οθόνη πολύ καλή αλλά ιδανικά θα μπορούσε (για ψυχολογικούς λόγους κυρίως) να είναι 120Hz.

    Δεν το τέσταρα σε κάτι απαιτητικό ακόμα, αλλά από όσα reviews διάβασα το κινητό δεν έχει θέμα με υπερθέρμανση σε απλή χρήση. Αν φυσικά παίζεις βαριά games θα ζεσταθεί όπως είναι λογικό.

  11. On 1/9/2021 at 10:12 ΜΜ, Fotis7_75 said:

    Το ειδα απο κοντα χθες στο Πλαισιο.. Απο εμφανιση κ ποιοτητα κατασκευης τα σπαει!!! Οτι πιο κομψο κ λεπτο εχω δει..

    Οθονη σουπερ με τα 10 bit στο χρωμα να κανουν την διαφορα.. Φωτο για την κατηγορια παρα πολυ καλες.. Θα το παρω για την δουλεια.. Ηταν να τσιμπαγα καποιο redmi note 10 αλλα οταν ειδα αυτο αλλαξα γνωμη κ με βαση τα χρηματα βεβαια.. 

    Ναι αυτό με ξετρέλανε στην συγκεκριμένη συσκευή. Δυνατά specs (π.χ αισθητήρας υπερύθρων, micro sd, επεξεργαστής 5nm, καλή κάμερα, 5G) σε ένα όμορφο, λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο ρε φίλε!

    • Like 1
  12. Γκολ παιδιά στο 90! Είπα να δοκιμάσω και 3η συσκευή. Πήγα για αλλαγή σε άλλο κατάστημα της ίδιας αλυσίδας και πήρα 3η συσκευή που ήταν από άλλη παρτίδα. Επιτέλους έχω συσκευή ρε παιδιά. Κανένας ήχος ή παράσιτο πλέον από το ακουστικό!

    19 hours ago, terkos2 said:

    Φίλε μου από που το έχεις αγοράσει αν επιτρέπεται;;

    Από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, δεν μπορώ να την κατονομάσω για ευνόητους λόγους. Εξάλλου δεν φταίει πουθενά η αλυσίδα σε κάτι. Το αντίθετο μάλιστα ήταν πρόθυμοι και μου άλλαξαν τις ελαττωματικές συσκευές άμεσα.

    • Like 2
    • Thanks 1
  13. 4 minutes ago, kles said:

    Εγώ δεν ακούω τίποτα 

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν έχω επιλογή. Το γυρνάω πίσω και ζητώ επιστροφή χρημάτων. Δεν μπορώ να πάρω και 3η συσκευή να δοκιμάσω πάλι, βαρέθηκα. Δεν υπάρχει ανταγωνιστικό κινητό με αυτά τα specs σε αυτή την τιμή, οπότε θα μείνω με το παλιό κινητό δυστυχώς. 

  14. 3 minutes ago, kles said:

    Μήπως δέχεται παρεμβολές από κάτι γύρω σου; Δοκίμασε σε άλλο  μέρος να δεις τι γίνεται 

    Το δοκίμασα και αυτό φίλε μου. Ανελέητοι οι ήχοι στο ακουστικό! Για δοκιμάστε το και εσείς σε ήσυχο μέρος αν ακούτε αυτούς τους ήχους με κλειστή οθόνη.

  15. 12 minutes ago, gjimmys said:

    Μήπως να κοιτάξεις την κάρτα sim σου;Μήπως είναι παλιά και θέλει αλλαγή;Στο κάνει στο ίδιο σημείο;Μήπως κάτι παίζει με το δίκτυο;

    Το είχα σκεφτεί και εγώ και το δοκίμασα και χωρίς sim εγκατεστημένη και δεν αλλάζει τίποτα. Δεν έχει να κάνει με το δίκτυο.

  16. On 29/8/2021 at 8:14 ΜΜ, the_dynamite said:

     

    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε θα το πάω για αλλαγή στο κατάστημα αύριο.

    Μου το άλλαξαν αλλά ρε παιδιά και το δεύτερο που πήρα πάλι το ίδιο πρόβλημα έχει! Δηλαδή σε κατάσταση αναμονής με σβηστή οθόνη αν το βάλεις στο αυτί ακούς παράσιτα! Έχω απογοητευτεί πλέον. Μπορεί κάποοιος άλλος να τσεκάρει αν κάνει καιτο δικό του έτσι; Δεν μπορεί να συμβαίνει μόνο σε μένα.

  17. 3 hours ago, gjimmys said:

    Το δοκίμασα φίλε μου και δεν ακούω τίποτα άλλο εκτός από την κλήση.Ας πει και κάποιος άλλος.

     

    2 hours ago, kles said:

    Κι εγώ το δοκίμασα. Δεν ακούω τίποτα 

    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε θα το πάω για αλλαγή στο κατάστημα αύριο.

  18. 1 hour ago, gjimmys said:

    Καλημέρα εμένα πάντως δεν ακούγεται τίποτα εκτός τον συνομιλητή πεντακάθαρα.

    Σε ευχαριστώ που απάντησες. Εγώ ακούω θορύβους από το ακουστικό συνέχεια αν το βάλω στο αυτί, απλά αν δεν είμαι σε κλήση είναι πιο αισθητοί. Πρέπει όμως να είμαι σε χώρο που έχει ησυχία για να τους αντιληφθώ. Μπορείς να δοκιμάσεις κάπου με ησυχία, αν ακούγεται κάποιος θόρυβος αν βάλεις το ακουστικό στο αυτί με κλειστή οθόνη και χωρίς να είσαι σε κλήση;

  19. Καλησπέρα και απο εμένα. Αγόρασα το κινητό πρόσφατα και παρατήρησα πως αν βάλω το αυτί στο ακουστικό και η οθόνη είναι σβηστή ακούγεται συνέχεια ένας ήχος. Για να τον περιγράψω, θα πω, πως μοιάζει με παράσιτα  ραδιοφώνου. Μπορούν οι υπόλοιποι κάτοχοι του κινητού να με ενημερώσουν αν και τα δικά τους κινητά κάνουν τον ίδιο ήχο παρακαλώ; 

  20. Καλημερα,

    το εχω συνδεσει με iphone και εχω το εξης προβλημα,

    δεν μου βγαζει το menu activities ,δλδ το μενου για να ξεκινησω τρεξιμο κτλπ.

    εχει καποιος καμια ιδεα τι φταιει,ουτε μεσα στην εφαρμογη του κινητου το εχει για να το ενεργοποιησω

     

    Τώρα το αγόρασες και το έκανες Pairing για πρώτη φορά; Σου βγάζει τις υπόλοιπες εφαρμογές όπως π.χ sleep, weather κτλ;

    Θα σου πρότεινα να κάνεις unpair, επανεκκίνηση σε ρολόι και κινητό και ξανά pair.

    Αν δεν πιάσει κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο ρολόι.

    Αν δεν πιάσει και αυτό κάνε firmware update αν δεν έχεις την τελευταία έκδοση.

    Αν και αυτό πάπαλα, ξανά επαναφορά εργ. ρυθμίσεων.

     

    Αν και πάλι τπτ στείλτο πίσω.

  21. να σε ρωτησω,αν εγκαταστησεις καποιο συμβατο apk μεσω υπολογιστη μετα παιρνεις κανονικα αναβαθμισεις? τα εγκατεστημενα apk χανονται μετα απο αναβαθμιση?

     

    Ναι παίρνεις αναβαθμίσεις και δεν χάνονται οι εφαρμογές μετά από αναβάθμιση. Βέβαια, το ιδανικό είναι όταν γίνονται μεγάλες αναβαθμίσεις όπως π.χ από την 1.3.8 στην 2.8 να κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Σε αυτή την περίπτωση εννοείται σβήνονται οι εφαρμογές.

  22. Καλησπέρα σε όλους!

    Παρακαλώ για τα φώτα σας!

    Αγόρασα σήμερα το Pace και έχω την εξής απορία, θα πρέπει να κάνω ένα ένα όόόλα τα updates μέχρι να φτάσω στην τελευταία version?

    Γιατί έχω κάνει ήδη 3-4 updates και βρίσκομαι ακόμα στην 1.3.8a

    Μήπως υπάρχει τρόπος να "πάρει" απευθείας το τελευταίο;

    Ευχαριστώ!:)

     

    UPDATE: Sorry παιδία, τα κατάφερα τελικά, ευχαριστώ!

     

    Δυστυχώς δεν το διάβασα έγκαιρα. Οι εκδόσεις 1.3.6d και 1.3.8 είναι οκ. Οι 2.8 και πάνω είναι προβληματικές. Εγώ πέρασα πρόσφατα την 2.8.1.0 και παρουσιάζει προβλήματα στην σωστή καταγραφή των δραστηριοτήτων. Αυτό το αναφέρουν πολλοί χρήστες. Θα αναγκαστώ να κάνω διαδικασία για να περάσω και πάλι την 1.3.6d.

  23. Καλά νέα για το Pace: https://yournexttech.com/amazfit-pace-version-2-8-1-0/

    Έχουμε νέο firmware update, την έκδοση 2.8.1.0. Ηεταιρεία ισχυρίζεται πως έχει διορθώσει τα bugs σχετικά με τη μέτρηση παλμών, κατανάλωση θερμίδων και πολλά άλλα. Θα έρθει σταδιακά στα ρολόγια μας. Άντε να δούμε...

  24. Φίλε το είχα εγώ το garmin 235... Νομίζω δε συγκρίνεται το ένα ρολόι με το άλλο. Το garmin ήταν ακριβεστερο σε μετρήσεις σε σχέση με αυτό. Έχω παρατηρήσει ότι σε απλη χρήση το xiaomi χάνει πολλά βήματα. Επίσης η μέτρηση παλμών δεν έχει καμία σχέση με το garmin. Σε αυτό πολλές φορές δε μου μετράει παλμούς κ έχει κενά. Αν το θες για τρέξιμο κτλ νομίζω καλύτερα να μη κινηθείς σ'αυτο το ρολόι.

     

    Δεν θα πρότεινα το amazfit σε κάποιον επαγγελματία αθλητή. Αλλά στην κατηγορία τιμής του δεν έχει αντίπαλο. Το gps του είναι ακριβές κατά γενική ομολογία. Για τους παλμούς μόνο μια φορά για λίγη ώρα δεν μου τους μετρούσε. Από ακρίβεια στη μέτρηση παλμών βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο για τα δεδομένα των smartwatch. Μάλιστσ στην τελευταία εκδοση του firmware μπορείς να το συνδέσεις και με ειδικές ζώνες που καταγραφουν παλμους με μεγάλύτερη ακρίβεια. Αλλά προς το παρόν δεν προτείνω την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση μέχρι να διορθώσει η εταιρεία τα προβλήματα.

×
×
  • Create New...