Jump to content

the_dynamite

Members
  • Δημοσιεύσεις

    379
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by the_dynamite

  1. Παιδιά έχετε περάσει στο κινητό την 14.0.6.0 και αν ναι έχουν διορθωθεί τα προβλήματα που είχαν αναφερθεί για την 14.0.5.0;
  2. Η διαφορά που θα νιώσεις εξαρτάται και από πόσα db μπορούν να δώσουν τα ακουστικά σου εξαρχής. Κ φυσικά η αίσθηση είναι υποκειμενική. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει αισθητή διαφορά!
  3. Παιδιά άμα αλλάξετε region θα δείτε τρελή διαφορά στην ένταση! Στην ευρωπαϊκή ένωση υπάρχει νομοθεσία σχετικά με την μέγιστη ένταση των ακουστικών. Εγώ το άλλαξα σε Αίγυπτο κ κέρδισαν τα bt ακουστικά μου που είναι κ αυτά Xiaomi τουλάχιστον 50% σε επίπεδο μέγιστης έντασης.
  4. Χρόνια πολλά σε όλους! Δεν χρειάζεται να διαφωνούμε για το αν είναι καλύτερος ο 780 ή ο 778. Ούτως ή άλλως σε λίγους μήνες θα βγούνε πιο καλά κινητά... Είναι απλό το θέμα. Αν θες τώρα κινητό μεσαίας κατηγορίας όποιο χρώμα σου κάνει κλικ είτε από το απλό είτε από το ΝΕ πας και το αγοράζεις. Θα το ευχαριστηθείς όπως και να έχει.
  5. Tο Mi 11 lite έχει καλύτερο επεξεργαστή, αλλά είναι πιο ενεργοβόρος με αποτέλεσμα να έχει λίχο χειρότερη αυτονομία από το ΝΕ. Επίσης το ΝΕ βγαίνει σε άλλα χρώματα από το σκέτο. Αυτά εν ολίγοις.
  6. Κάνε update στην τελευταία έκδοση του firmware και ξαναδοκίμασε.
  7. Και εγώ είχα θέματα με κάτι ήχους που έκανε το κινητό (διάβασε τα προηγούμενα ποστ μου) αλλά το πήγα για αλλαγή. Κ το 2ο που πήρα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Ξανά αλλαγή και με την 3η το πέτυχα! Αν είναι σε DOA, δώστο άμεσα. Αν δεν είναι δώστο για service. Μη κάθεσαι έτσι και χαλιέσαι.
  8. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι φυσιολογικό αυτό το drain. Εκτός αν τρέχεις κάποια απαιτητική εφαρμογή στο background. Αν όχι κάνε ένα factory reset. Σε μένα με 8 ώρες χωρίς χρήση πέφτει μόνο 1%-2%.
  9. Δεν το έχω ψάξει για την κάμερα, στα άλλα που είπες συμφωνώ. Μην ξεχνάς όμως πως το oneplus είναι περσινό μοντέλο αλλά και ακριβότερο από το mi 11 lite 5g. Επίσης το mi 11 lite 5g έχει υποδοχή για micro sd και θύρα υπερύθρων. Σε ότι αφορά το ζήτημα "two types of screen" αν όντως υπάρχει τεράστια αντιληπτή ποιοτική διαφορά μεταξύ τους τότε το θέμα είναι σοβαρό. Έκανα τον έλεγχο και ευτυχώς έχω την καλή οθόνη της huaxing.
  10. mphxt, Φιλική συμβουλή...απόλαυσε το κινητό σου και μην ασχολείσαι με κουκίδες και μικροσκόπια...😀
  11. Η οθόνη πολύ καλή αλλά ιδανικά θα μπορούσε (για ψυχολογικούς λόγους κυρίως) να είναι 120Hz. Δεν το τέσταρα σε κάτι απαιτητικό ακόμα, αλλά από όσα reviews διάβασα το κινητό δεν έχει θέμα με υπερθέρμανση σε απλή χρήση. Αν φυσικά παίζεις βαριά games θα ζεσταθεί όπως είναι λογικό.
  12. Ναι αυτό με ξετρέλανε στην συγκεκριμένη συσκευή. Δυνατά specs (π.χ αισθητήρας υπερύθρων, micro sd, επεξεργαστής 5nm, καλή κάμερα, 5G) σε ένα όμορφο, λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο ρε φίλε!
  13. Γκολ παιδιά στο 90! Είπα να δοκιμάσω και 3η συσκευή. Πήγα για αλλαγή σε άλλο κατάστημα της ίδιας αλυσίδας και πήρα 3η συσκευή που ήταν από άλλη παρτίδα. Επιτέλους έχω συσκευή ρε παιδιά. Κανένας ήχος ή παράσιτο πλέον από το ακουστικό! Από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, δεν μπορώ να την κατονομάσω για ευνόητους λόγους. Εξάλλου δεν φταίει πουθενά η αλυσίδα σε κάτι. Το αντίθετο μάλιστα ήταν πρόθυμοι και μου άλλαξαν τις ελαττωματικές συσκευές άμεσα.
  14. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν έχω επιλογή. Το γυρνάω πίσω και ζητώ επιστροφή χρημάτων. Δεν μπορώ να πάρω και 3η συσκευή να δοκιμάσω πάλι, βαρέθηκα. Δεν υπάρχει ανταγωνιστικό κινητό με αυτά τα specs σε αυτή την τιμή, οπότε θα μείνω με το παλιό κινητό δυστυχώς.
  15. Το δοκίμασα και αυτό φίλε μου. Ανελέητοι οι ήχοι στο ακουστικό! Για δοκιμάστε το και εσείς σε ήσυχο μέρος αν ακούτε αυτούς τους ήχους με κλειστή οθόνη.
  16. Το είχα σκεφτεί και εγώ και το δοκίμασα και χωρίς sim εγκατεστημένη και δεν αλλάζει τίποτα. Δεν έχει να κάνει με το δίκτυο.
  17. Μου το άλλαξαν αλλά ρε παιδιά και το δεύτερο που πήρα πάλι το ίδιο πρόβλημα έχει! Δηλαδή σε κατάσταση αναμονής με σβηστή οθόνη αν το βάλεις στο αυτί ακούς παράσιτα! Έχω απογοητευτεί πλέον. Μπορεί κάποοιος άλλος να τσεκάρει αν κάνει καιτο δικό του έτσι; Δεν μπορεί να συμβαίνει μόνο σε μένα.
  18. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε θα το πάω για αλλαγή στο κατάστημα αύριο.
  19. Σε ευχαριστώ που απάντησες. Εγώ ακούω θορύβους από το ακουστικό συνέχεια αν το βάλω στο αυτί, απλά αν δεν είμαι σε κλήση είναι πιο αισθητοί. Πρέπει όμως να είμαι σε χώρο που έχει ησυχία για να τους αντιληφθώ. Μπορείς να δοκιμάσεις κάπου με ησυχία, αν ακούγεται κάποιος θόρυβος αν βάλεις το ακουστικό στο αυτί με κλειστή οθόνη και χωρίς να είσαι σε κλήση;
  20. Καλησπέρα και απο εμένα. Αγόρασα το κινητό πρόσφατα και παρατήρησα πως αν βάλω το αυτί στο ακουστικό και η οθόνη είναι σβηστή ακούγεται συνέχεια ένας ήχος. Για να τον περιγράψω, θα πω, πως μοιάζει με παράσιτα ραδιοφώνου. Μπορούν οι υπόλοιποι κάτοχοι του κινητού να με ενημερώσουν αν και τα δικά τους κινητά κάνουν τον ίδιο ήχο παρακαλώ;
  21. Τώρα το αγόρασες και το έκανες Pairing για πρώτη φορά; Σου βγάζει τις υπόλοιπες εφαρμογές όπως π.χ sleep, weather κτλ; Θα σου πρότεινα να κάνεις unpair, επανεκκίνηση σε ρολόι και κινητό και ξανά pair. Αν δεν πιάσει κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο ρολόι. Αν δεν πιάσει και αυτό κάνε firmware update αν δεν έχεις την τελευταία έκδοση. Αν και αυτό πάπαλα, ξανά επαναφορά εργ. ρυθμίσεων. Αν και πάλι τπτ στείλτο πίσω.
  22. Ναι παίρνεις αναβαθμίσεις και δεν χάνονται οι εφαρμογές μετά από αναβάθμιση. Βέβαια, το ιδανικό είναι όταν γίνονται μεγάλες αναβαθμίσεις όπως π.χ από την 1.3.8 στην 2.8 να κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Σε αυτή την περίπτωση εννοείται σβήνονται οι εφαρμογές.
  23. Δυστυχώς δεν το διάβασα έγκαιρα. Οι εκδόσεις 1.3.6d και 1.3.8 είναι οκ. Οι 2.8 και πάνω είναι προβληματικές. Εγώ πέρασα πρόσφατα την 2.8.1.0 και παρουσιάζει προβλήματα στην σωστή καταγραφή των δραστηριοτήτων. Αυτό το αναφέρουν πολλοί χρήστες. Θα αναγκαστώ να κάνω διαδικασία για να περάσω και πάλι την 1.3.6d.
  24. Καλά νέα για το Pace: https://yournexttech.com/amazfit-pace-version-2-8-1-0/ Έχουμε νέο firmware update, την έκδοση 2.8.1.0. Ηεταιρεία ισχυρίζεται πως έχει διορθώσει τα bugs σχετικά με τη μέτρηση παλμών, κατανάλωση θερμίδων και πολλά άλλα. Θα έρθει σταδιακά στα ρολόγια μας. Άντε να δούμε...
  25. Δεν θα πρότεινα το amazfit σε κάποιον επαγγελματία αθλητή. Αλλά στην κατηγορία τιμής του δεν έχει αντίπαλο. Το gps του είναι ακριβές κατά γενική ομολογία. Για τους παλμούς μόνο μια φορά για λίγη ώρα δεν μου τους μετρούσε. Από ακρίβεια στη μέτρηση παλμών βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο για τα δεδομένα των smartwatch. Μάλιστσ στην τελευταία εκδοση του firmware μπορείς να το συνδέσεις και με ειδικές ζώνες που καταγραφουν παλμους με μεγάλύτερη ακρίβεια. Αλλά προς το παρόν δεν προτείνω την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση μέχρι να διορθώσει η εταιρεία τα προβλήματα.
×
×
  • Create New...