Jump to content

radicalx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    185
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by radicalx

  1. καλησπερα φιλε απλα χρειαζεσαι την μπαταρια που πουλαω :lol:

     

    αστειευομαι

     

    λοιπον ειχα και εγω αντιστοιχα θεματα, γενικα μεγαλη καταναλωση και ντρειν μπαταριας το βραδυ σε παρανοικο βαθμο...η μπαταρια ειχε φθορα φυσικα και την αλλαξα και βελτιωθηκε καπως η κατασταση, αλλα εβλεπα και πριν την αλλαγη οτι υπηρχαν καταναλωσεις αλλα γενικα δεν ηταν ξεκαθαρο απο τι

     

    γενικα η κατασταση εφτιαξε με επιστροφη σε android 7...ηταν το πρωτο βημα για να βελτιωθει καπως η μπαταρια, γενικα απ οταν περασε σε android 8 το πραγμα εγινε χαλια...εκανα ρολμπακ 2 φορες και τις δυο παρατηρησα το ιδιο πραγμα...

     

    αλλα επειδη και με το 7 παλι δεν ηταν τρομερα τα πραγματα, αφου εκανα διαγραφη cache κλπ, στο τελος κατεληξα να κανω factory reset και ολικη διαγραφη της μνημης του κινητου (τα παντα, φωτογραφιες κλπ)

     

    τωρα πλεον το κινητο ειναι στα εργοστασιακα επιπεδα αυτονομιας...οποτε αν θες να εχεις κινητο που θα δουλευει, εισαι περιπτωση σαν εμενα και το μονο που σε σωζει ειναι ολικη διαγραφη και επαναφορα σε παλαιοτερη εκδοση αντροιντ

     

    επισης διαφορα κανει αν χρησιμοποιεις μονο μια σιμ

     

    Καλησπέρα! Μπορείς να μου δώσεις λινκ από τον οδηγό που ακολούθησες για rollback?

  2. Η εταιρεία είναι κινεζική, έχω το κινεζικό μοντέλο και το παρουσιάζεις σαν να είναι το χειρότερο μοντέλο.

     

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

     

    Στο λέω επειδή δεν έχει εγγύηση από την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία και δεν θα στο κάνουν δεκτό. Ελπίζω να κατάλαβες...

  3. Ναι από Κίνα το είχα φέρει. Γιατί,.τι παίζει;

     

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

     

    Τίποτα, απλά δεν μπορείς να το στείλεις στην εταιρεία για επισκευή από όσο ξέρω. Και σίγουρα θα δυσκολευτείς να βρεις γνήσια οθόνη

  4. Προσωπικά δεν παρατήρησα ούτε μπαγκς, ούτε λαγκ. Αν εξαιρέσεις τη χαζομάρα με τα κουμπιά της έντασης, δε βρίσκω κάποια αξιοσημείωτη διαφορά.

    Χθες ήρθε security update.

     

    Ευχαριστώ για την απάντηση

  5. Καλησπέρα, έχει αναβαθμίσει κανείς στην 9.0.6. Είμαι ακόμα στην 8αρα , αξίζει η αναβάθμιση ή υπάρχουν ακόμα τα bugs και το lag?

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Έχει κάποιος λινκ από συμβατή οθόνη;

    Έπεσε κάτω και έγινε κομμάτια η οθόνη και εδώ Κύπρο δεν έχουν ανταλλακτικά.

     

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

     

    Η καλύτερη λύση είναι να το στείλεις στην εταιρεία, από την στιγμή που κοστίζει 55.8 (χωρίς τα εργατικά). Εκτός μέρα αν το έχεις πάρει από Κίνα... https://www.oneplus.com/gr/support/repair-pricing/details?code=6

  6. Γιατί ποιος σου είπε ότι το φόρουμ δεν είναι για αυτά που γράφεις.

    Απλά η συγκεκριμένη άποψη που αναφέρεις είναι λάθος. Το update δεν έχει τέτοια προβλήματα.

    Οπότε εσύ αποφασίζεις. Ή παίρνεις υπόψιν τι σου λέω και ψάχνεις να βρεις το πρόβλημα σου ή το αγνοείς και συνεχίζεις να ζεις με την πλάνη και να ρίχνεις το φταίξιμο αλλού για ευκολία.

     

    Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

     

    Το φταιξιμο παει κει που πρεπει να παει. Αν ειχες την 8αρα πριν, το πιο πιθανο ειναι να μην βλεπεις καμια διαφορα, εγω που ερχομαι απο την 7αρα βλέπω διαφορα στο scrolling σε καποιες εφαρμογες, αλλα οχι στην πλοηγηση των μενου. Τωρα αν εισαι τοσο εξυπνος και τα ξερεις ολα, πες μου ενα πιθανο προβλημα που μπορει να παρουσιασε το τηλεφωνο ετσι ξαφνικα.

  7. Δεν ισχύει αυτό που λες.

    Οπότε κάτι φταίει στην συσκευή σου.

     

    Το ίδιο γρήγορη είναι η συσκευή και κάποιοι κάνουν λόγο και για καλύτερη μπαταρία, που προσωπικά δεν το πιστεύω.

     

    Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

     

    Ναι , η συσκευή δούλευε κανονικά εδώ και ενάμιση χρόνο και ξαφνικά αποφάσισε να μην δουλεύει. Δεν είπα ότι είναι κάτι τραγικό, αλλά είναι αισθητο, άσε που έχει μόνιμα λιγότερη ραμ διαθέσιμη (σε σχέση με την 7αρα πάντα). Το φόρουμ είναι για να λέμε τα προβλήματα και τις παρατηρήσεις μας.

  8. Η αλήθεια είναι πως μετά την αναβάθμιση στην 5.0.3 με full wipes (πριν είχα nougat), μπορώ να πω ότι παρατηρώ lag στο scrolling σε διάφορες εφαρμογές (πχ facebook) αλλά και στον chrome νομίζω. Επίσης η σύνδεση του ίντερνετ μου φαίνεται πιο αργή (μου ρίχνει την ποιότητα στο YouTube ). Ίσως η Oneplus άρχισε τα κόλπα των μεγάλων εταιρειών για να σε αναγκάσει να αλλάξεις συσκευή...; Αρχίζω να σκέφτομαι την επιστροφή στην nougat.
  9. Πέτρο θα βάλεις το Mobdro ( γκουγκλαρε το ) και έχει πολλά κανάλια από αυτά που ζητάς.

    Δεν υπάρχει στο playstore. Δοκιμάστε το και σε κινητό ή τάμπλετ για να το δεις.

     

    Κατέβασε το αρχείο Apk .

     

    Από τις ρυθμίσεις τις συσκευής σου πήγαινε στη ασφάλεια και ενεργοποίησε τις άγνωστες πηγές.

    Μετά κλικ στο Apk του Mobdro και κάνε εγκατάσταση.

     

     

    Σήμερα παρέλαβα το φθηνό mecool m8s pro plus 2/16.

    32 ευρώ μου στοίχισε με priority direct mail banggood και έφτασε σε 7 μέρες Χωρίς παρατράγουδα.

     

    Δεν το δούλεψα πολύ, αλλά καλό δείχνει.

     

    Bluetooth δεν έχει , το γνώριζα όταν το αγόρασα, αλλά είναι ένα χαρακτηριστικό που προσωπικά δεν θα μου λείψει.

     

    Έχει miracast και συνδέθηκε αμέσως και απροβλημάτιστα με το κινητό μου Meizu m2 mini.

     

    Ένα ελαττωματάκι που εντόπισα είναι ότι στο ξεκάρφωτο μου κάνει αποσυνδέσεις του hdmi, αλλά επειδή το σύνδεσα σε ένα καλώδιο που ήδη είχα πάνω στην tv , θα δοκιμάσω αύριο και με το δικό του, μήπως φταίει αυτό.

     

    Καλό wifi. Το ρούτερ βρίσκεται στα 5 μέτρα.

    Λέω καλό, γιατί στην ίδια απόσταση, το Mini m8s II χρειάστηκε ενσύρματη σύνδεση.

     

     

     

    Meizu m2 με Tapatalk

    Με ΕΛΤΑ σου ήρθε; Είχε tracking number εντός Ευρώπης;

  10. Καλημέρα! Ανάμεσα σε mecool bb2 pro, h96 pro plus και tanix tx8 max ποιο προτείνετε? Τα δύο πρώτα με βολεύουν λόγω εξόδου av, αλλά διαβάζω για θέματα υπερθέρμανσης. Για το τρίτο πάλι δεν διάβασα κάτι αρνητικό, αλλά δεν έχει av.
  11. Ευχαριστώ για την απάντηση. Σκεφτόμουν από το banggood με priority line, λένε πως έτσι δεν περνάει. Είσαι ευχαριστημένος, μπορείς να περάσεις ότι εφαρμογή θέλεις και να ενοποιησεις στικακι με τον εσωτερικό?
  12. Καλησπέρα σε όλους! Αξίζει να πάω σε ενα μέχρι 60€ με τον s912 για να μπορεί να αξιοποιηθεί και σε gaming ή να προτιμήσω το xiaomi mi box, που έχει android TV και πιο καλό χειριστήριο? Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο με τον s912 με έξοδο av και Bluetooth, που να αξίζει;
  13. Φιλε μου, παρ' το και δε θα το μετανιωσεις! ;)

    Εκτος κι αν θες την καλυτερη καμερα του πλανητη...

     

    Μια καλή κάμερα καλό είναι να υπάρχει, αλλά ειναι από τα τελευταία που κοιτάω συνήθως

  14. Καλα δεν παιζει να ειναι κατωτερη του Mi note 2.

    Eπισης ολες οι amoled στην rgb ρυθμιση εχουν λιγο κιτρινο λευκο αφου ετσι ειναι τα στανταρντς (6300 βαθμους θερμοκρασια).

    Ερχομενος απο πολλες συσκυες samsung, κοιταζοντας την οθονη του 3Τ, αν εξαιρεσεις τη μικροτερη φωτεινοτητα, δεν υπαρχει κατι αλλο χτυπητα κατωτερο. Και μαλιστα το λευκο του 3Τ ειναι καλυτερο της samsung.

     

    Μακάρι να ισχύει και να μην μετανιώσω την επιλογή μου, γιατι κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό και πλήρες κινητό

  15. Δεν υπάρχουν προβλήματα με την οθόνη γενικά... Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι.... Άλλωστε είναι πολύ καλή η ποιότητα της αφού της προμηθεύεται από την Samsung, που είναι μαστερ στις Amoled....

     

    Οι Amoled στο επίπεδο που έχουν φθάσει είναι ότι καλύτερο αλλά ας πούμε ότι είναι υποκειμενικό αυτό...

     

    Βασικά δίπλα στα περισσότερα κινητά που το είδα ήταν υποδεέστερη . Π.χ. Δίπλα στο mi note 2 έχανε αρκετά δίπλα στην ίδιας ανάλυσης oled. Όπως υπήρχαν και κάποια παραπονα στην srgb ρύθμιση για κίτρινο λευκό. Γενικά έκανα παραχώρηση στο θέμα της οθόνης (προτιμώ τις ips), λόγω των υπολοίπων χαρακτηριστικών και της εγγύησης σε σχέση με μια αγορά από Κίνα. Η Samsung είχε πολλές ποιότητες amoled και από ότι διαβάζω, δεν έδωσε την καλύτερη στην oneplus.

  16. Καλημέρα σε όλους! Παράγγειλα και εγώ το δικό μου και το περιμένω μέχρι την Τρίτη. Επειδή δεν μου αρέσουν γενικά οι amoled και εκτός αυτού, όσο ψάχνω βρίσκω αρνητικά για την οθόνη. Ξέρει κάποιος να μου πει για την πολιτική της εταιρείας στις επιστροφές? Αν δεν μου αρέσει δηλαδή μπορώ να το επιστρέψω και να μου δώσουν τα χρήματα πίσω?
  17. Το κινητό σε αυτά τα λεφτά δεν έχει ανταγωνισμό (δεδομένου ότι αρχικά είχε γύρω στα 300€). Στα θετικά: επεξεργαστής (σύγχρονος μέχρι σήμερα και καλύτερος από τους περισσότερους mediatek), κάμερα που δεν βρίσκεις σε κινητό κάτω των 200 ευρώ σήμερα, πολύ καλή οθόνη με gorilla glass (με εξαίρεση την ευαισθησία σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις), πολύ καλή μπαταρία με γρήγορη φόρτιση, NFC, 32gb με ξεχωριστή θέση για κάρτα μνήμης, ποιότητα κατασκευής (ας είναι πλαστικό). Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν θες πλήρως λειτουργική Ρομ, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το αγγλικό μενού.
  18. Από εκεί που το πείρες φίλε μου τι περίμενες....;Στο έγραψα και σε παλιότερο ποστ αλλά δεν έδωσες σημασία....

    Το συγκεκριμένο κατάστημα πουλάει και μεταχειρισμένα και ανακατασκευασμένα κινητά λογικό είναι να μην σου κρατάει η μπαταρία αν το κινητό είναι δυο χρόνια μεταχειρισμένο.

    Αν ήταν καινούριο η μπαταριά θα σου έβγαζε περίπου 5-6 ώρες οθόνης.

     

    Αν σε ενδιαφέρει μπαταρία υπάρχει εδώ:

    3100Mah Battery For ZTE Nubia Z7 Max

     

    Δεν το πήρα από το merimobiles, μεταχειρισμένο ενός έτους από Ελλάδα το πήρα. Για να αρχίσει να πέφτει η απόδοση μιας μπαταρίας λιθίου πρέπει να περάσουν τουλάχιστον τρία χρόνια.

  19. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Κάποιες 3,5 κάποιες 3 με το ζόρι, μετά το 30% πέφτει τρελά. Το πήρα γιατί διάβαζα για καλή μπαταρία, αλλά τελικά το idol x+ που είχα μου φαίνεται κρατούσε περισσότερο.
  20. Καλησπέρα! Υπάρχει κανένας τρόπος να επεκταθεί η διάρκεια της μπαταρίας στην 3.79 light? Χρειάζεται να απενεργοποιήσω κάτι (το double tap για παράδειγμα)?
×
×
  • Create New...