Jump to content

Phantom47

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Phantom47

  1. όχι φιλε μου δεν γίνετε!! το αρ2sd αρ που είναι και το καλύτερο δεν λειτουργεί σε android 4.1 και πάνω!! όπως επίσης όλες οι συσκευές ενώ σαν μαμά πριν το 4.1 σου επέτρεπαν από μονες τους να μεταφέρεις τις εφαρμογές σου στην sd κάρτα από την 4.1 και πάνω έκδοση του android δυστυχώς δεν μπορείς με κανέναν τρόπο...ο μονος τρόπος είναι να κανεις root το κινητό σου και πάει λέγοντας Λοιπόν για όσους θυμούνται που ρώτησα για τα νερά τις οθόνης πήγα λοιπόν σε 2 xperia service points και στα 2 οι άνθρωποι εξυπηρετικοί αλλα δεν γνώριζαν...δεν έχει δηλωθεί από κανέναν ως βλάβη μέχρι τώρα οποτε δεν ήξεραν να μου απαντήσουν με σιγουριά αν είναι μέσα στα όρια του φυσιολογικού η είναι βλάβη τις οθόνης...ο ένας μάλιστα μου είπε από την πήρα του το θεωρεί φυσιολογικό μιας και το έχει δει και σε αλλα κινητά αλλα και πάλου δεν μπορεί να μου πει με 100% βεβαιότητα!! επίσης γυρνώντας πέρασα και από ένα κατάστημα public που ήξερα ότι έχουν ένα βιτρίνα και το δείχνουν στον κόσμο...το έπιασα λοιπόν στα χερια μου και διαπίστωσα πως ΚΑΙ αυτό το κάνει! εγώ πλέον πιστεύω πως σχεδόν όλα τα Z το κάνουν και μάλλον δεν είναι κάποιο πρόβλημα αυτοι που λενε πως δεν το κανει ισως να μην ξερουν που και πως να πιεσουν!! τώρα αν μελλοντικά όντως δημιουργήσει κάτι τότε κυριοί παίξαμε και χάσαμε :cool:
  2. Ορειστε βρήκα και ενα βιντεάκι για το πως κανει το κινιτό μου! Edit: Πήρα τηλ και στιν αντιπροσοπια οπως και σε 2 ακόμα εξοσουδιοτιμενα sony service που έχει στην θεσσαλονίκη και οι 3 απαντήσεις ήταν πως δεν τους έχει αναφέρει κάποιος κάτι παρόμοιο η έστω δεν το έχουν αναφέρει σαν βλάβη!!άντε βγάλε άκρη ;-/ προσωπικά δεν με πειράζει που κάνει αυτά τα νερά αλλα φοβάμαι πως μετά από κάποια χρήση μήπως κάποια στιγμή αντί για νερά κάνει ένα krak και σπάσει η οθόνη!! όπως στον Eliasgr μπορεί να του έκανε τα νερά και κάποια στιγμή από μια ελαφριά πίεση αν του ράγισε η οθόνη!!
  3. Καλημέρα....έχω το Z 1 εβδομάδα αν δεν το διάβαζα δεν θα το παρατηρούσα ότι το κάνει και στο δικό μου! το κάνει όμως μονο όταν έχω την θικουλα του και θέλω να πατήσω τα κουμπιά που έχει στα δεξιά του μιας και με την θήκη θέλει περισσότερη πίεση! όταν βγάζω την θικουλα επιδεί θέλει ελαχιστη πίεση δεν το κάνει αν πιέσω περισσότερο τότε θα το κάνει! είναι πρόβλημα του κινητού πρεπει να απευθυνθώ στην sony η να το αφήσω όπως έχει?? προς το παρον δεν μου δημιουργεί πρόβλημα απλά φοβάμαι μήπως μετα από καιρό χρήσης πάθει τιποτα!! καμια ιδέα παίδες? :worry: edit: Ψάχνω και δεν μπορω να βρω το τηλ απο τιν αντιπροσοπια! στο σιτε τους που μπικα δεν εχει πουθενα για κινιτά τηλέφωνα μονο για τηλεοράσεις και τα λυπα!! Μήπως το εχει καπιος εύκαιρο να μου το δώσει να παρω τηλ μήπως και βγάλω ακρη?
×
×
  • Create New...