Jump to content

venycat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by venycat

  1. δε βλέπω να απαντάει κάποιος στο θέμα,ίσως να μην τους ενδιαφέρει και η συγκεκριμένη λειτουργία. έψαξα για το mirroring που έλεγες με HDMΙ και MHL και όντως δεν είναι όλα τα κινητά συμβατά.ούτε όμως και όλες οι τηλεοράσεις!http://meetmhl.com/DoIHaveMHL.aspx Το galaxy grand δεν ήταν στη λίστα αλλά κοίτα μήπως δεν είναι στη λίστα και οι τηλεοράσεις που χρησιμοποιήσατε. πάντως στα specs του κινητού στο gsmarena ενώ τις προάλλες δεν έγραφε mhl, σήμερα που ξανακοίταξα είχε: Galaxy Grand I9082 -> USΒ: Yes, microUSB v2.0 (MHL) και TV-out (via MHL A/V link) όπως ακριβώς και στο galaxy s4 που είναι στη λίστα συμβατότητας MHL (αν και κυκλοφόρησε αργότερα).Ανεξήγητο.. ελπίζω κάποιος γνώστης να το διελευκάνει. αν βγάλετε άκρη ενημερώστε πάντως :rolleyes:
  2. βγάλε καμία φωτο να δούμε πως φαίνονται :) Μην αγχώνεσαι,το L που λες μάλλον είναι διακριτικό της χώρας που προοριζόταν το κινητό. Στο you tube που κοίταξα, όλα τα βιντεάκια με τίτλο Grand i9082L έβγαζαν Brasil.
  3. το θέμα σου με έκανε να το ψάξω κι εγώ διότι θα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη λειτουργία (όταν αξιωθώ να αγοράσω βεβαίως το κινητό χαχα).Δε ξέρω αν μπορείς να το κάνεις με κάποιο συγκεκριμένο USB ή άλλο καλώδιο αλλά λίγο παραπέρα που κοίταξα για συνδέσεις,διάβασα κάτι για σύνδεση μεταξύ συσκευών με το DLNA. http://www.multirama.gr/library/technology/dlna Στα χαρακτηριστικά του κινητού που παρέθεσε ο ovelix5 στην πρώτη σελίδα,το αναφέρει Connectivity: Bluetooth® 4.0 / Wi-Fi 802.11 b/g/n / 3.5 mm stereo audio jack / Micro-USB / DLNA / Dual SIM GPS: A-GPS GLONASS άρα ίσως να είναι αυτός ο τρόπος. Ελπίζω κάποιος που γνωρίζει καλύτερα να μας ενημερώσει στα σίγουρα! :)
  4. στο core συγκριτικά με το grand απ'ότι διαβάζω το μόνο καλύτερο είναι η ανάλυση οθόνης επειδή είναι λιγότερες οι ίντσες αλλά camera(βασική και δευτερεύουσα) και video στα χαρακτηριστικά του ειναι πολυυυυύ χαμηλότερα. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5163&idPhone2=5419
  5. στα χαρακτηριστικά της συσκευής στο gsm arena πάντως λέει dual stand-by http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_grand_i9082-5163.php
  6. πρέπει να το εγκαταστήσουμε αυτό για να τις δούμε μάλλον ε?
  7. ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση :rolleyes: θα περιμένω να πέσει και λίγο η τιμή γιατί όλα είναι στριμωγμένα πλέον!
  8. Γειά σε όλους και χρόνια πολλά! Mε ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο κινητό αλλά για την ώρα το βρίσκω μόνο σε ''παραμάγαζα''.Κάπου διάβασα ότι τα κινητά που πωλούν εκεί είναι συσκευές που προορίζονταν για αλλες χώρες, ήθελα λοιπόν να ρωτήσω (επειδή δεν είμαι και πολύ σχετική με αυτά) αν οι εν λόγω συσκευές υποστηρίζουν μενού και γραφή(sms) στα ελληνικά ή αν έστω υπάρχει δυνατότητα αυτο να γίνει κατεβάζοντας ίσως κάποιο προγραμματάκι.Eυχαριστώ εκ των προτέρων :)
×
×
  • Create New...