Jump to content

nikoslinos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikoslinos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

nikoslinos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. @ tsili20 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παρατήρησα και εγώ πριν από μια εβδομάδα περίπου. Δλδ πριν την χθεσινή αναβάθμιση. Αφαίρεσα και το Android Wear μήπως αυτό ευθυνόταν αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το Android Wear πριν από κάποιους μήνες δημιουργούσε πρόβλημα στο Wifi μέχρι που τους έκραξαν και με κάποιο update διορθώθηκε. Τώρα όμως δεν ευθύνεται για το Bluetooth. ..
  2. Αν έχεις εγκατεστημένο το Android Wear βγάλτο και δες μετά από μια απλή επανεκίννηση. Το ίδιο έκανε και σε εμένα, όπως και σε πολλούς άλλους που το έχω ψάξει μέσα από το support της google. Έγω δυστυχώς του έκανα factory reset και το ανακάλυψα περνώντας μια μια της εφαρμογές. Μόλις το έβαzα τότε το wifi ανοιγοκλείνει μόνο του αφού συνδεθείς κάπου και μετά θέλεις να αποσυνδεθείς. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο Note 4 ενός φίλου! Σε λειτουργία πτήσης το wifi λειτουργεί κανονικά, όπως επίσης και μετά από μια απλή επαννεκίνηση. Όταν όμως συνδεθείς κάπου και θέλεις να το κλείσεις ύστερα αρχίζει τα toggle on off. Ευτυχώς που δεν το πήγα στο service 2 μηνών τηλέφωνο, όπως μου έλεγαν να κάνω στη Samsung, γιατί αλλιώς μόλις ξαναέμπαινε το Android Wear θα έκανε τα ίδια και θα τρελαινόμουν... Να αναφέρω επίσης πως το έκανε ακόμα και όταν έβαζα το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία!!! Το απότελεσμα είναι να έχω παροπλίσει το ρολογάκι (Sony Smartwatch 3) και να περιμένουμε το update της εφαρμογής. Βγάζοντας το το Wifi δουλεύει κανονικά.
  3. Έχοντας ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αποφάσισα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και μέχρις στιγμής όλα καλά. Πάντως το παρακολουθώ και ελπίζω να μην "ξαναπέσει" έτσι αδικαιολόγητα ο αποθηκευτικός χώρος. Κάτι που παρατήρησα είναι πως δεν υποστηρίζει πλέον τον flash player, υπάρχει κάποια λύση γι αυτό το θέμα?
  4. Thnx για τις πληροφορίες! Θα ενημερώσω για την έκβαση :)
  5. Μπορώ να το κάνω root χωρίς να χρειαστεί στήσιμο το τηλέφωνο από την αρχή? Δλδ να μεταφέρω μόνο τις εφαρμογές έτσι ώστε να αυξηθεί ο χώρος αποθήκευσης? Sorry αλλά δεν γνωρίζω και πολλά σχετικά με το root...
  6. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα. Το Σάββατο αναβαθμίστικα από 4.0.3 σε 4.1.2 και ενώ όλα έδειχναν μια χαρά 4 μέρες μετά ο αποθηκευτικός χώρος από 1,02 GB έπεσε στα καλά του καθουμένου στα 230 mb! :mad: Δεν εγκατέστησα καμια καινούργια εφαρμογή και μάλιστα δεν μπορώ να κάνω update στις εφαρμογές μου, αφού δεν υπάρχει επαρκής αποθηκευτικός χώρος... Ψάχνοντας το λίγο στο internet διαπίστωσα πως υπάρχουν αρκετές αναφορές για αυτή την ξαφνική απώλεια μνήμης που προκύπτει ύστερα από την αναβάθμιση σε official 4.1.2. Σε επικοινωνία που είχα με τo service της Samsung μου είπαν να την ξαναπεράσω μέσω kies αλλά δεν ψήνομαι ιδιαίτερα αφού όσοι το έκαναν ύστερα από κάποιες ημέρες είδαν ξανά τον αποθηκευτικό τους χώρο να μειώνεται στα ίδια επίπεδα. Ευελπιστώ σε κάποιο προσεχές update, αλλιώς το root είναι μονόδρομος.
×
×
  • Create New...