Jump to content

manosvol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manosvol

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

manosvol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οσο για εσας που δεν κολλαει καθολου και λετε οτι εσεις εισαστε οι σωστοι χειριστές του τηλεφώνου και εμείς οι λάθος σας εύχομαι να μην το πάθετε! Πάντως για ένα τηλ των 700€ με 4πυρηνο επεξεργαστεί όσο εφαρμογές και να έχει δεν θα έπρεπε να κολλάει ούτε στο ήμισυ τουλάχιστον σε εμένα που κολλάει! Αλλά όλοι πρέπει να παραδεχτούμε ότι αν ήταν το τελειότερο δεν θα είπε έπρεπε να βγει άλλο κινητό στην αγορά! Απλά να προσπαθήσουν όλοι να βοηθήσουμε όσους έχουν προβλήματα!!!
  2. Με το factory reset μπορείς να μου πεις διαγράφονται και οι επαφές και μηνύματα και όλα!? Πως θα γίνει να μην τα χάσω αυτά? Ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα! Το κινητό μου λαγκάρι συνέχεια! Έχει καταντήσει κουραστικό για τέτοιο τηλέφωνο! Όποιος λέει το αντίθετο είναι βαθιά νυχτωμένος! Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει να κολλάει τόσο! Κατά τα άλλα είμαι ευχαριστήμενος με το Galaxy μου!Περιμένω απαντήσει! Ευχαριστώ!
  4. Γειά σας έχω samsung galaxy s3 και το τηλέφωνο μου λαγκάρι συνέχεια!Μπορεί κάποιος να μου πεί τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ!
  5. Γειά σας έχω samsung galaxy s3 και το τηλέφωνο μου λαγκάρι συνέχεια!Μπορεί κάποιος να μου πεί τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ!
  6. Κατέβασα το Exdialer όπως μου είπε ο φίλος Lucker και είναι εξαιρετικό!Ευχαριστώ πολύ!
  7. Γειά σας,έχω samsung galaxy s3...λοίπον,η συγκεκριμένη συσκευή έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή και υποτίθεται πως το κινητό φυσάει...αλλά δεν ξέρω,εγώ οταν θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο και πατάω το εικονίδιο <<Τηλέφωνο>> για να κάνω κάποια κλήση μου καθυστερεί κάπως,αρκέτα δηλαδή ή οταν θέλω να βρώ ένα τηλέφωνο από τα αγαπημένα ή να πάω να πληκτρολογήσω έναν αριθμό...καταλαβαίνετε ελπίζω!Μπορεί κάποιος να μου πεί αν φταίει η συσκευή μου ή είναι γενικό το κακό με τα Samsung Galaxy S3???Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει πιο γρήγορο?Διορθώνεται???Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...