Jump to content

VONMANOUSOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About VONMANOUSOS

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 21

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

VONMANOUSOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. mga παλικαρια για βοηθηστε και εμας γτ τα εχω ολα κλειστα και πάλι ειναι χειρότερο απο το σ3 .. εβγαλα και το lte σημερα να δω διαφορα
  2. Καλησπέρα σε ολα τα παιδιά το φόρουμ. Παρακαλώ σε περίπτωση λαθους θεματος να με μεταφερετε στο σωστο μερος γιαυτο που γραψω. Ειμαι κατοχος εδω και 3 μερες ενός γαλαξια και πιο πριν ειχα σ2 και σ3 (ροοτεντ) εχω παρατηρησει οτι κανει τρομερη κατανάλωση ενεργειας.. πραγματικα και να μην κανω τιποτα στο κινητο η μπαταρια κραταει κατο απο μια μερα! εχω απενεργοπιηση οτιδιποτε τρωι μπαταρια... θα ηθελα καποιος κατοχος να μου πει ποσο κραταει ο δικος του γαλαξιας ? γιατι πραγματικά εχω απογοητευτεί αντιστιχα με το σ3!... ευχαριστω παιδια περιμενω συμβουλη )
  3. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν αναγνωρίζει την σιμ πάνω δεξιά έχει αντί για το σιμα έχει ένα στρογγυλό απαγορευτικό δεν μου βγάζει επαφές και μου γράφει όταν βάζω ένα νούμερο το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι διαθέσιμο... Τι γίνετε!
  4. ΤΟ Δοκιμασα εβαλα EUR ΚΑΙ COS και παλι το ιδιο δεν βρισκει δυκτιο ..... θα το ξανακανω να σου πω
  5. λοιπον το εκανα!! γραφει πασσ δεν εχω καταλαβη καμια διαφορα ομως 9.Τελευταίο βήμα, αν θέλετε να αλλάξετε το sales code για κάποια συγκεκριμένη χώρα, και το CSC το υποστηρίζει, πατήστε *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σας, και επιλέξτε τoν κωδικό που επιθυμείτε (π.χ EUR για Ελλάδα). Kάθε firmware έχει τους δικούς του κωδικούς, ανάλογα με τις χώρες για τις οποίες προορίζεται. Με το παραπάνω βήμα γίνεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο. Το ΙΜΕΙ είναι πάνω στο κουτί, ή μπορείτε να το βρείτε πληκτρολογώντας *#06# . πως μπορω να το αλλαξω σε EUR που αλλαζω το CSC ?
  6. ειμαι εξω τωρα μολις παω σπιτι θα ξαναδοκιμασω.. τους ντριβερς τους κατεβαζω ξεχωριστα?
  7. Το 1.8 έχω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προχωράει
  8. Καλησπέρα παιδιά σας χαιρετώ όλους/όλες ευχαριστώ για το φόρουμ που έχετε . Χρειάζομαι της πληροφορίες σας θέλω να βάλω αυτην εδω την φιρμ I9100XWLP7_I9100OXXLPH_EUR.zip σε ενα σ2(Εκδοση 4.0.3 PDA 1900XWLP7 PHONE 19100XXLPS CSC 19100DBTLP5 BUILD INFO 3 APR KST 2012 ) ο οποιο εχει μαλλον γερμανικη ρομ... ο λογος ειναι οτι ο φιλος μου αγόρασε το σ2 μεταχειρισμενο με καμενη μητρικη ετσι αγορασε μια νεα και τελικα του βγικε γερμανικη (ροοτετ) εχει προβλημα με το imei και μαλλον πρεπει να βαλουμε Ελληνικη φιρμ... κανω οτι γραφει το ποστ μεσο του Οντιν.. και μου βγαζει αυτο.. <ID:0/006> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6).. <ID:0/006> File analysis.. <ID:0/006> SetupConnection.. <ID:0/006> Can't open the serial(COM) port. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) αν μπορείτε παλικαριά δείξτε μου τον δρόμο !
×
×
  • Create New...