Jump to content

GeorgeReaper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GeorgeReaper

  1. Την πρωτη φορα που πεταξα Αγγλια δεν διαβαστηκε απο το κινητο, υπεθεσα μηπως το κινητο ειναι σκαρτο γιατι το πηρα μεταχειρισμενο απο Βουλγαρια. Ενω στο παλιο μου Note 4 λειτουργουσε μια χαρα και η σιμ της EE που εβαλα.
  2. Καλησπερα, γνωριζει κανεις αν η σιμ απο ενα τετοιο πακετο διαβαζεται στο εξωτερικο; η πρεπει να αγορασω αλλη;
  3. 5 ευρω για 10gb δεν ειναι ασχημα.
  4. Καλη η ιδεα δεν λεω. Αλλα δεν ειναι δικαιο να ξηλωνεται αυτη για να με παιρνει συνεχεια τηλεφωνο. Προς το παρον μπορουμε να αρκεστουμε στο 1.5gb μου. Δυστυχως στην Ελλαδα για καποιο λογο το giga κοστιζει πιο πολυ και απο κανονικη μνημη.
  5. Η ιδια εχει σχεδον 35 με 40gb δεδομενα στην ακρη. Της τα δινουν και απλα τα κραταει. Εγω παλι επιασα δουλεια να φυλαω τα βραδια ενα εργοστασιο. Αναγκαστικα ειμαι με δεδομενα. Οποτε και το viber δε μου λεει κατι μιας και μιλαμε μεσω line.
  6. Θα κοιταξω οταν ανεβω να την παω μια καρτα σιμ. Αλλα γενικα τι να πω. 7 ευρω για 90 λεπτα ειναι εξωφρενικο.
  7. Το νουμερο της ειναι βρετανικο. Οποτε καταλαβα πρεπει να κανω ενα διεθνες πακετο. Καλυτερα με τα mb οπως το βλεπω.
  8. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε. Θα το ψαξω γιατι μονο με mb δε γινεται να μιλαμε.
  9. Νομιζω πως ο τιτλος αρκει. Ειμαι και γω συνδρομητης του πακετου αυτου. Παρολα αυτα ομως δεν μπορω να καλεσω Ουαλια. Απλα ζηταω τα φωτα καποιου πως ισως να ξερει να μου απαντησει.
  10. Χαιρεται. Μπορω να ρωτησω αν γινεται με την συγκεκριμενη προσφορα να καλεσω στο εξωτερικο? Η κοπελα μου μενει Ουαλια. Προσπαθησα να καλεσω αλλα μου ειπε οτι δεν εχω χρονο ομιλιας. Ενω εχω.
  11. Με την μεθοδο kdz.ROM εχω κανει το ICS αλλα το root δεν το κατανοω. Αν γινεται σε κανενα πμ να δωσεις οδηγιες? Ευχαριστω.
  12. Καλημερα. Εχω ενα LG P920 με ICS 4.0.4(v28b). Aναρωτιεμαι πως γινεται το root,γιατι απο το λιγο που εχω δει ειναι δυσκολο. Αν μπορει κανεις να βοηθησει.
×
×
  • Create New...