Jump to content

karamiilias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by karamiilias

  1. karamiilias

    Jiayu G2F

    ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ RECOVERY ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΩ ΦΩΝΗ + ΚΑΙ POWER ΑΝΑΒΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ JIAYU ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΙΛΛΑΕΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ:O:O:O:O:O -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
  2. Καλημέρα παιδιά έχω ένα LENOVO A800 πολύ καλο τηλέφωνο το μόνο πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην κάρτα sd ξέρει κανείς κάτι
  3. ευχαριστω για την βοηθεια το τελευταιο σου μηνυμα μαλλον ειναι εκτος των δυνατοτητων μου αφου δεν μπορεσα να κανω root αλλα σε μια τελευταια προσπαθεια που εκανα με το Gingerbreak μου βγαζει οτι δεν μπορει να εγκαταστησει τον super user και αλλα δεν βγαζω ακρη μηπως γνωριζει καποιος αν μπορω να παω καπου να μου το ρουταρουν με το αζημιωτο φυσικα (και τζαμπα δεν με ενοχλει φυσικα) ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παντως. :):):):):):)
  4. ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια αλλα δεν καταφερα να το κανω root και εκτος τησ δικης σου βοηθειας εχω δοκιμασει και οτι αλλο εχω βρει στο forum εχω απογοητευτει αν εχετε καμμια αλλη ιδεα δεκτη
  5. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ANRDOID, ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ cell Phone AGM ROCK V5 IP67 Android Smart 3G Mobile Phone ΕΧΕΙ HARDWARE MT6517 ANDROID 4.0.4 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΞΕΡΕΙ Η ΜΠΟΡΕΙ ΜΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.qqpimsecure&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnRlbmNlbnQucXFwaW1zZWN1cmUiXQ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ :(:(:(:(:( :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
×
×
  • Create New...