Jump to content

Quasar11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Quasar11

  1. Γεια σας παιδιά Θέλω να αγοράσω ένα tablet 10'' για τον πατέρα μου κυρίως για χρήση Skype και internet κοντά στα 170 ευρω. Θα θέλαμε να είναι σχετικά γρήγορο με κάμερα μπροστά για το skype και ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί ο πατέρας δεν ξέρει αγγλικά. Επειδή η αγορά μπορεί να γίνει μόνο με δόσεις, δεν μπορούμε να κοιτάξουμε σε sites όπως ebay και amazon, αν και σίγουρα βρίσκεις καλύτερες περιπτώσεις. Από αυτά που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, εντόπισα αυτό: Archos Arnova 10d G3, 10" που το φέρνει ο Κωτσόβολος. Το χει στα 150 ευρώ. Είναι σχετικά κλασικό tablet. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας γι' αυτό και αν για τη χρήση που το θέλω αξίζει τα λεφτά του. Διαβάζω στις τεχνικές προδιαγραφές ότι έχει κάμερα μπροστά για skype. Αυτό που δεν βρίσκω είναι το αν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Ξέρετε αν μπορώ να το εγκαταστήσω και από που? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
  2. Παιδιά γνωρίζετε αν το tablet OEM Nurvo 10.1" είναι καλό? Το βρήκα στα 150 ευρώ. Ευχαριστώ
  3. Αγαπητοί φίλοι, Πρόσφατα ένας φίλος μου σύστισε να προχωρήσω στην αγορά του Ainol Novo 10 Hero με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές και το ποσό που του πα ότι μπορώ να διαθέσω. Όντως αυτό το μοντέλο μου φαίνεται θεωρητικά τουλάχιστον πολύ καλό. Μου έγραψε όμως κιόλας ότι το skype δεν συνεργαζεται σωστα με το jelly bean που διαθέτει αυτό το μοντέλο tablet. Μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω γι' αυτό το θέμα? Μπορείτε να μου πείτε αν πραγματικά θα υπάρχει πρόβλημα με το skype αν προβώ στην αγορά αυτού του μοντέλου? Και γενικότερα ποια είναι η γνώμη σας γι' αυτό το μοντέλο ? Γενικά με ενδιαφέρει κάτι κοντά στα 150-200 ευρώ, 10'', με καλή ανάλυση και μπαταρία. Πρωτίστως με ενδιαφέρει να λειτουργεί καλά το skype, το προορίζω για τους γονείς μου. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
  4. Γεια σας παιδιά Κλασική η ερώτησή μου....Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε υπόψη σας κάποιο καλό tablet κοντά στα 150-200 ευρώ, 10'' με καλή σχετικά ανάλυση, μπαταρία και αν γίνεται (δεν ζητώ πολλά) επεξεργαστή. Προορίζεται για χρήση skype kαι internet. Δεν έχω ιδέα από μάρκες και γενικά από tablets. Άρχισα να ασχολούμαι τώρα γιατί θέλω να το κάνω δώρο στον πατέρα μου που γενικά δεν τα πάει καλά με τις σύγχρονες τεχνολογίες. Οπότε αν έχετε υπόψη σας για το τι μπορεί να χρειάζεται ένας τέτοιος χρήστης και γενικά κάθε συμβουλή για μοντέλο είναι παραπάνω από εκτιμητέα. Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...