Jump to content

john532

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About john532

  • Ημ. Γέννησης 30/04/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

john532's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μια ερώτηση θέλω να κάνω για το πόσες ώρες θα διαρκέσει η πρώτη φόρτιση στο συγκεκριμένο κινητό,πρίν την πρώτη φόρτιση αφήνουμε να τελειώσει η ηδη υπάρχον εργοστασιακή φόρτιση της μπαταρίας για να κάνουμε την πρώτη δικιά μας φόρτιση?
  2. απο όσο διάβασα σε κάποια σάιτ το tipo βγαίνει σε δύο εκδόσεις τη διεθνείς έκδοση st21i και ο δείκτης SAR είναι 1.62 w/kg και την έκδοση που βγαίνει μόνο στήν αμερική όπου εκεί είναι πιο αυστηρά τα όρια την s2t1a όπου ο δείκτης SAR είναι 1.28 w/kg δεν ξέρω αν εννοούσες αυτά αν έλεγες πρότυπα, εγώ συγκερκιμένο πράγμα σε ρώτησα,που γράφει το οτι ο δείκτης sar φτάνει στη μέγιστη του τιμή όταν λειτουργείς μαζί wifi+3g+bluetooth όπως είπες? και η βασική μου έννοια εμένα είναι το όταν μιλάς ,εκεί τότε πόσο φτάνει ο δείκτης sar και όχι αν χρησιμοποιήσω και τα 3 μαζί όπως είπες
  3. επειδή το manual είναι πολλές σελίδες και βαριέμαι να το διαβάζω τώρα ολο σε πια ενότητα το λέει αυτό για το σαρ?
  4. πάντως δε το έχω δεί πουθενά να αναφέρεται αυτό που λες οτι αφορά τη χρήση όλων μαζί εγώ ξέρω οτι αναφέρεται αποκλειστικά για το όταν μιλάς.
  5. το jellybean είναι καλύτερο απο το υπάρχον ice cream?
  6. κάτι ακόμα όσον αφορά το πολύ μεγάλο δείκτη SAR στο συγκεκριμένο τηλέφωνο υπάρχει κανένα πρόβλημα για το κεφάλι με την ακτινοβολία ?δε νομίζω άλλο κινητό να έχει τόσο μεγάλο.
  7. ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :rolleyes:
  8. Καλησπέρα σε όλους , είμαι καινούργιος στο φόρουμ και αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής. πήρα και εγώ απο αναβάθμιση το xperia tipo αλλά δε το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα γιατί έχω τις εξής απορίες. κινητό που λέει στα τεχνικά χαρακτηριστικά οτι έχει Α-GPS, έχει δέκτη GPS? ή όταν θέλεις να συνδεθείς με δορυφόρο χρεώνεσαι όπως λένε οτι τι κάνει το A-GPS ? ρωτάω γιατί θέλω να βάλω ένα πρόγραμμα που καταγράφει τα πόσα μέτρα ή χιλιόμετρα κάνεις όταν περπατάς ή είσαι με αυτοκίνητο και σου δείχνει και την ταχύτητα που πάς. και φυσικά ρωτάω αν γίνεται να μπεί τέτοιου είδους εφαρμογή σε αυτο το συγκεριμένο κινητό χωρίς να έχει υποβοήθηση απο agps και να με χρεώνει,δηλαδή με δυό λόγια αν το agps που λέει οτι έχει το tipo λειτουργεί και απλά σαν δέκτης gps και αν υπάρχει η συγκεκριμένη εφαρμογή αυτού του προγράμματος το οποίο δεν ξέρω πως λέγεται για αυτό το κινητό ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...