Jump to content

JimmyJJ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About JimmyJJ

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

JimmyJJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ πάλι θα διαφωνήσω με τους περισσότερους και θα πω ότι η συγκεκριμένη αναβάθμιση δε με ικανοποίησε καθόλου. Εκτός αν, εν τέλει, μερικά από τα προβλήματα που θα αναφέρω παρακάτω υπάρχουν μόνο στο δικό μου κινητό. Επιπλέον, το μενού (ειδικά των ρυθμίσεων) το έκαναν πολύ άσχημο. Εννοείται ότι θα αντιμετωπίσει κολλήματα ένα κινητό στα 180 ευρώ όσο πολλοί και να είναι οι πυρήνες του αλλά υποτίθεται ότι με την αναβάθμιση καλυτερεύουν τα πράγματα. Εγώ μέχρι τώρα δε το είδα αυτό. Αρχικά, να τονίσω ότι την αναβάθμιση την έκανα μετά από επαναφορά. Επίσης, δεν έχω κάνει root και δεν έχει πειραχθεί τίποτα στο firmware του κινητού. Αν μπορείτε να βοηθήσετε: 1. Ο φάκελος με τα αγαπημένα στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες εξαφανίζεται συνέχεια και απρόοπτα. Ο μόνος τρόπος να τον ξαναεμφανίσω είναι να βρω μια εικόνα και να τη προσθέσω στα αγαπημένα ξανά. 2. Η οθόνη κλειδώματος δεν είναι καθόλου ευαίσθητη με αποτέλεσμα να χρειάζεται να περάσω το δάκτυλο μου (μόνο το δείκτη) από πάνω της πολλές φορές ώστε να μεταβεί στη πληκτρολόγηση κωδικού. Ευχαριστώ.
  2. Φίλε δεν ξέρω για ποιο λόγο το thread μου τοποθετήθηκε στο δικό σου. Κάποιος έξυπνος έκανε την βλακεία του. Δεν περίμενα απάντηση από εσένα αλλά από κάποιον που γνωρίζει παρόμοια θέματα με android κινητά. Ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως :P
  3. Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να αναφέρω ένα παράξενο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το LG OPTIMUS L7 P700 που έχω. Αρχικά, θα ήθελα να αναφέρω ότι το κινητό δεν παρουσιάζει πουθενά αλλού προβλήματα, είναι πολύ καλό (άσχετα που κάπου κάπου έχει κάποια κολλήματα :P) και το έχω εδώ και πολλούς μήνες. Το πρόβλημα που έχει, αφορά την περιήγηση σε ιστοσελίδες αναπαραγωγής βίντεο και κυρίως στo YouTube. Είτε μπω απ' τον περιηγητή του τηλεφώνου στο YouTube, είτε απ' την εφαρμογή, τα βίντεο όλα αργούν πολύ να φορτώσουν (40 - 50 δευτερόλεπτα) και κάθε φορά σταματάνε να παίζουν στο ενάμισι λεπτό (μόλις, δηλαδή, το βίντεο φτάσει στο 1:30, μου εμφανίζει εκείνο τον κύκλο που γυρνάει και υποδεικνύει ότι το βίντεο κάνει buffering, ενώ στην πραγματικότητα δεν συνεχίζει καθόλου). Επίσης, μόλις το βίντεο κολλήσει, δεν μπορώ ούτε να το ξαναπάω στην αρχή αλλά ούτε και να το μετακινήσω προς το τέλος. Το πρόβλημα αυτό με παρουσιάστηκε όταν έκανα αλλαγή στην εταιρεία παροχής ίντερνετ. Το παράξενο είναι ότι όταν συνδέω το κινητό μου με άλλες συνδέσεις WiFi το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει, ούτε όταν μπαίνω στο YouTube μέσω MB. Έχω δοκιμάσει να μπω στην δικιά μου σύνδεση WiFi με άλλο κινητό και παραδόξως τα βίντεο δούλευαν κανονικά. Είναι λες και το κινητό μου είναι μαλωμένο με το router :lol: Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα. Οποιοσδήποτε έχει κάτι να προτείνει, παρακαλώ πολύ, ας αφήσει μια απάντηση. Ευχαριστώ :)
×
×
  • Create New...