Jump to content

nikolas_kar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikolas_kar

  1. Καλημερα, Χρονια πολλα και Καλη χρονια σε ολους σας. Μια απλη μα εξίσου σημαντικη ερωτηση θελω να κανω. Αγορασα το συγκεκριμενο μοντελο για την γυναικα μου απο το minideal. Υπαρχουν μια σειρα πραγματα που ΔΕΝ μου κανει, πχ δεν βγαζει τα ονοματα καλουντων αλλα μονο τους αριθμους, εχει κατι εφαρμογες που δεν μπορω να απεγκαταστησω, δεν μου βγαζει την ένδειξη 4G και αλλα τετοια. Υπαρχει (και εαν θελει βεβαια) καποιος απο εδω (διαβασα αρκετα ποστ αλλα μου ηταν "κινεζικα" για μενα που δεν γνωριζω) να μου το φτιαξει-βελτιωσει επι πληρωμη βεβαιως. Εαν καποιος θελει να βοηθησει ας μου στειλει pm. Εγω μενω στο Χαιδαρι αλλα δεν εχω προβλημα να ερθω οπου μου πειτε. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. Για να καταλήξουμε και καπου...το grand ειχει το λιγοτερο 236,36€ και το S4 Duos εχει 331€. Κοντα στα 100€ διαφορα. Αξιζουν 100€ να μην εχεις εγγυηση ελληνικη και μικροτερη οθονη ή για 100€ παραπανω να εχει καλυτερο επεξεργαστη ?? Ε ?
  3. Ελααα ρε φιλε !!!!! Πριν 2 ωρες το παραγγειλα. Δεν μπορουσες να το στειλεις πιο νωρις ???? :O Τι να κανουμε τωρα ? Δεν πειραζει. Κατσε να το ερθει και θα πω και εγω απο εδω την γνωμη μου. Ευχαριστω πολυ.
  4. Σας ευχαριστω πολυ και παλι. Τελικα θα δοκιμασω το s4 mini. Εαν δεν με βολεψει θα ξαναγυρισω στα 2 προηγουμενα...και θα το κανω δωρο !
  5. "Καλησπερα σε ολα τα παιδια" Τελικα διαβασα ολα τα σχολια σας και ακομα αναρωτιεμαι και αμφιταλαντευομαι ποιο 2καρτο κινητο ειναι "καλυτερο". Η' για να το θεσω σωστοτερα...να αγορασω. Το συγκεκριμενο ή το Grand. Αυτη τη στιγμη κουβαλαω ενα S3 και S4 στα χερια μου/τσεπες μου κλπ και με εχει κουρασει παααρα πολυ. Σας ευχαριστω πολυ για τις αναλυσεις που κανετε. Εμας τους παππουδες μας βοηθαει αρκετα (οσα μπορουμε να καταλαβουμε απο τις ορολογιες)
×
×
  • Create New...