Jump to content

DHMM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DHMM

  1. Καλησπέρα, το κινητό το έχω περίπου 2 μήνες και μέχρι στιγμής είμαι Υπερευχαριστημένος....ηθελα να κάνω μια ερώτηση, χθες ηθέλα να πραγματοποιήσω μια βιντεοκλήση αλλά δεν μπορούσα. Ξέρετε εαν στο Χiaomi υπάρχεις κάποιος τρόπος για να κάνουμε video call ?? Ευχαριστώ πολύ :)
  2. DHMM

    Cubot X6

    Καλησπερα ειμαι κατοχος του Cubot Χ6 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με το κινητο εχει αρκετες δυνατοτητες......Εχω το εξης προβλημα με το wifi-direct ενω ειμαι συνδεδεμενος με τον αλλον και λεει οτι βρισκομαστε σε ζευξη δεν μπορει να μου στειλει αρχεια....ουτε αυτος, ουτε και εγω....εχεις καποιος αλλος παρομοιο προβλημα να με διαφωτισει ! ! !
  3. DHMM

    Sony Xperia P

    Καλημερα παρατηρω εδω και καιρο το εξης προβλημα με το xperia....περα απο τι καθυστερη να απαντησει οταν σε καλουν οι αλλοι...εδω και κανενα μηνα ενω το κινητο ειναι ανοιχτο, δειχνει οτι εχει σημα με παιρνουν τηλεφωνο και τουσ λεει οτι το εχω κλειστο....μετα απο καμια ςρα μου ερχονται οι κλησεις...+ μερικεσ φορες μετα απο καμια κληση μου χανεται το σημα, μου δειχνει οτι δεν εχει καθολου....οποτε αναγκαζομαι και το κανω restart....Εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα? Γνωριζει κανενας τι πρεπει να κανω??
  4. DHMM

    Sony Xperia P

    ΟΚ σε ευχαριστω.....πολυ!
  5. DHMM

    Sony Xperia P

    Καλησπερα......μου εβγαλε το κινητο να κανω Ενημερωση συστηματος (6.2.Α.1.100) να την κανω?? Γνωριζετε εαν υπαρχει καπιο προβλημα μετα απο την Ενημερωση? ή υπαρχει πιθανοτητα να χασω τα δεδομενα του κινητοτ μου....
  6. DHMM

    Sony Xperia P

    Παιδια sos πωσ κανω αντιγραφη τις επαφες μου στην καρτα sim???
  7. DHMM

    Sony Xperia P

    καλησπερα εχω το εξης προβλημα με το Xrepia μου......δεν μπορω να στειλω, ουτε να μου στειλουν με Wifi Direct.........γνωριζει κανενας το γιατι? ειναι καμια ρυθμιση που δεν εκανα !
  8. DHMM

    Sony Xperia P

    και το ιδιο προβλημα εχω με το album.....να κατεβασω αυτο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&feature=search_result αξιζει???
  9. DHMM

    Sony Xperia P

    και σε σενα το ιδιο κανει, τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση??:wacko:
  10. DHMM

    Sony Xperia P

    Καλησπερα μου εβγαλε το κινητο να κανω την ενημερωση 6.2.Α.400 την την κανω......ή υπαρχει ενδεχομενο να χασω τα αρχεια μου (επαφες*, μην. αλμπουμ) ???
  11. DHMM

    Sony Xperia P

    Σε ευχαριστω......το βρηκα και τις εσβησα !:D:D
  12. DHMM

    Sony Xperia P

    Καλησπερα.......πρεπει να πατησα να γινει συγχρονισμος επαφων καθως μπηκα στο facebook.....και μπηκαν ολοι οι ''φιλοι'' απο το fb στις επαφες μου.......γνωριζει κανεις πως μπορω να τις διαγραψω μεσα απο τις επαθες μου??? Σας ευχαριστω!
  13. DHMM

    Sony Xperia P

    Καλησπεραα.......εχεις καποιο ''καλο'' να μου προτεινεις, γιατι εχω τα εχω με φακελους τα αρχεια του mp3 μεσα στο κινητο, οποτε αν ξερεις κανενα πες μου.....:):):)
  14. DHMM

    Sony Xperia P

    Σε ευχαριστω παρα πολυ................:rolleyes::):):) EΠισης ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο........εχω ριξει στο κινητο....mp3 μονο απο το Walkman τα ανοιγω???
  15. DHMM

    Sony Xperia P

    Καλσπερα απο σημερα ειμαι κατοχος του Xperia P..........απο πρωτη αποψη μου φαινεται πολυ καλο....θα ηθελα να ρωτησω τι ειναι το NFC? και επισης στο κουτι του δεν ειχε καποιες οδηγιες για το μενου και γενικα για το χειρισμου του τηλεφωνου..........??:confused:
  16. Καλησπερα ειμαι κατοχος ενος LG 505 το οποιο το εχω σχεδον δυο χρονια.........το κινητο δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα μεχρι που παρατηρησα καποια στιγμη καθως αλλαξα την εικονα του κινητου μου, δεν μου την εμφανιζε ολοκληρη αλλα τι μιση και την υπολοιπη γκρι.........μετα απο καμια βδομαδα παρατηρω ενω εχω καρτα μνημης σχεδον γεματη μεσα......οταν εμπενα στην καρτα μου ελεγε οτι ειναι κενη, δεν μου εμφανιζε τιποτα απο τι ειχα μεσα..... Γνωριζει κανενας για πιο λογο γινεται αυτο?
×
×
  • Create New...