Jump to content

Ntanis123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ntanis123

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Ntanis123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οταν θα μπει η icysnap θα πειραχτουν οι λογαριασμοι ?? Π.χ facebook,gmail ktl ktl ... Και γενικα πριν κανω οποιαδηποτε κινηση ,πρεπει να απεγκαταστησω ολες τις εφαρμογες μου ??
  2. Ρε παιδιά αυτό το αρχείο SuperOneClickv1.9.5 που πρέπει να κατεβάσω για να κάνω root την rom μου μου το βγάζει οτι έχει υιό !!!!!! :/ Tι γίνεται τώρα ???.....
  3. Πραγματικα φιλε εχεις δικιο..ηδη εχω πορωθει με την ολη φαση ;) ευχαριστω για ολα παιδια..θα τ δοκιμασω και θα σας πω..ως τοτε τα λεμε :))
  4. Ωραιος.ευχαριστω πολυ παλικαρε να σαι καλα..αα ενα τελευταιο..πως μπορω να κανω backup την εκδοση που εχω τωρα,ουτως ωστε αν κατι παει στραβα,να την επαναφερω;;
  5. Αα ε τοσο λιγα μωρε;; :P καλα θα περασω χαχα..εχω εκδοση 2.3.3
  6. Εχει πολλους οδηγους.ποιον ακολουθω για να βαλω την IcySnap??
  7. Παιδιά μπορεί ένας σε ένα post να με δώσει σε βήματα τις οδηγιές για να βάλω την IcySnap ?? Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας, επειδή το link που με έδωσε ενα παλικάρι πιο πάνω ναι μεν τα λέει όλα αλλά δεν έχω καταλάβει τα βήματα. Ευχαριστώ !!
  8. Ελληνικά έχει ?? εσύ το έχεις δοκιμάσει ?? και αν την βάλω,μπορώ μετά να επαναφέρω την official που είχα ? Υ.Γ sorry για τις πολλές ερωτήσεις,απλά θέλω να είμαι σίγουρος για την ασφάλεια του κινητού μου :)
  9. Ok με πείσατε :D καμιά πληροφορία τωρα για το πως και από πού θα την κατεβάσω ?? :p
  10. Αξίζει να βάλω custom rom στο κινητό ή όχι ; Επειδή ήθελα να το πειράξω λίγο.
  11. Καλησπερα παιδια.Να ρωτησω κατι ; Ξέρει κανείς μήπως θα βγει καινούρια έκδοση του official λογισμικού android : Δηλαδή μετά απο την 2.3 θα υπάρξει καμιά επόμενη : Ευχαριστώ !!
×
×
  • Create New...